هر که نخواند و نظر ندهد از این خاک نیست.

ahmad s1

عضو جدید
ادعاهای عجیب سر تیپ حیدری جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش ایران
سر تیپ حیدری جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش ایران در مصاحبه رادویی با شبکه جوان ادعاهای عجیبی را مطرح کرد که لازم می دانم در اینجا به بعضی از موارد ان اشاره کنم
1-ایشان در این مصاحبه بیان داشت انمیت کامل مرز ها مدیون فداکاری پرسنل این نیرو می باشد.
توضیح: به دلیل ناتوانی ارتش در کنترل مرز ها این وظیفه بر عهده نیروی انتظامی گذاشته شد به دلیل فقر آموزش و امکانات چنان افتضاح پیش امد که تروریست معروف ریگی به یک پاشگاه مرزی حمله کرد تمامی پرستل ان را اسیر کرد بعداً جلوی دوربین همه ان ها را سر برید فیلم این اتفاق دهشتناک از الجزیره پخش ش
اما مسئولان ایرانی ان را انکار کردند اما بعداً به خانواده های ایشان تسلیت گفته شد.التماس هاس سربازان کم سن ایرانی جلوی دوربین بسیار وحشتناک بود.
2-ایشان بیان داشتند افرادی که در ارتش خدمت سربازی را سپری کرده اند در زندگی افراد موفق تری هستند.
توضیح:در سال 1385 وزرارت بهداشت تحقیق را منتشر کرد که بیش از 65% افراد سیگاری و45% افراد معتاد مصرف را از زمان خدمت سربازی شروع کرده یا افزایش بیش از 50% داده اند
3-ایشان بیان داشت که تمامی سربازان تحصیل کرده در رشته تحصیلی خود مشغول به خدمت هستند.
توضیح: انصافاً این کار غیر ممکن می باشد حداقل در مورد همه صادق نیست.
4-ایشان بیان داشت ارتش تمامی فکر خود را صرف دفاع از اب و خاک می کند ودر مسائل داخلی دخالت نمی کند
توضیح: ظاهراً ایشان تیپ 65 نیروی ویژه ارتش را از خود نمی دانند که در نا آرامی های تهران چندبن ماموریت انجام داده اند.
بقیه موارد را نمی گویم اما ...............................

Mehran Aalto

عضو جدید
کاربر ممتاز
فعلا تنها چیزی که توی ایران داره خیلی خوب و سریع رشد پیدا میکنه و ترویج میشه دروغه .
خدااااااااااااااااااااااااااااااااا !!!!!!!!

spow

اخراجی موقت
دوست عزیز اینایی که ذکرش رفت من چیز زیادی دربارشون نمیدونم
ولی خودم تو ارتش خدمت کردم واینو میدونم که ارتش 6پادگان مرزی وتیپ های وابسته به اونارو در استانهای مرزی داره
پاسگاههای مرزی هم اززمان منحل شدن شهربانی در اختیار نیروی انتظامی هست
واینکه یگانهای مرزی سپاه بیشتر ودارای نقش موثرتری در اون مناطق هستند
واینم از یاد نبرید بجز امریکا ایران تنها کشوریه که دونیروی نظامی موازی وتقریبا(باچرخش قدرت به سمت سپاه) برابر رو در اختیار داره حالا خودتون تحلیلش کنین
بقیه صحبتاشم من سر در نیاوردم
ممنون