هر کسی محل زندگی خودشو توصیف کنه

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان

امیدوارم زندگی بر وفق مرادتون باشه

ایران زیبا و دوست داشتنی ما دارای 1127 نقطه شهری و 964 بخش

و 2475 دهستان می باشد.(آمار سال 1390)

هر کدام از کاربران این باشگاه در گوشه و کنار این سرزمین همیشه

سرافراز زندگی میکنند...

از تمامی کاربران این باشگاه خواستارم در این تاپیک شرکت کنند و از

شهر و دیار (مکان های دیدنی،تاریخی،مذهبی و ... )خودشون

بنویسند که هم اطلاعات کافی رو از مناطق مختلف کشورمون داشته

باشیم و هم اگه روزی خواستیم به شهرتون سفر کنیم از جاهای ذکر

شده توسط شما عزیزان دیدن کنیم...

برای موفقیت هرچه ایران و ایرانی ی صلوات محمدی

f.babaei

عضو جدید
سلام
فکر کنم نصف جهان دیگه نیازی به تعریف نداشته باشه! فکر میکنم اگه کسی هم نیومده تا حالا حداقل اسم بناهای تاریخی ودیدنیش رو شنیده باشه!
سی وسه پل-پل خواجو- میدان امام-چهل ستون-نقش جهان- عالی قاپو-منار جنبان- چهار باغ و.................
بنظرم اگه کسی نیومده نصف عمرش بر فناست:biggrin:

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نميدنم از كجا بگم از اردبيل كه اونجا به دنيا اومدم تا دبستان اونجا بود؟...يا تهران كه بيش از 20 سال درش زندگي كردم...يا از اصفهان كه يك ساله مهمونم..وات تو دو وات نات تو دو؟ بعدم ميام تعريف ميكنم..از سه تاش :smile:
اردبيل
در شمال باختري ايران درست همونجا كه درياي خزر به كوههاي بلند قفقاز ميرسه يعني همون گردنه اي كه همه به اسم حيران ميشناسند..استان زيباي من چشم هر بيننده اي را حيران ميكنه...نام قبلي اردبيل آرتاويل به معناي مكان مقدس است..شهر اردبيل از يك سال پيش از طرف وزارت كشور به عنوان كلانشهر معرفي شد...و در حال حاضر در سال 92 با شهرك هاي اطرافش جمعيتي حدود 600 هزار نفر را دارا ميباشد..با اين حال استان محرومي داريم... و هميشه داراي كمبود اعتبارات بوده...اردبيل جز ييلاقي ترين شهرهاي ايران است ...تابستان حتما بياييد.. عكس ها از وبلاگ جناب تقي زاده يه نام ارتاويل نيوز

رودخانه بالغلي جاي اردبيل معروف به ساحلي
درياچه شورابيل

كوه سبلان بر فراز اردبيل
اسكاي لاين اردبيل

آخرین ویرایش:

vahid_007_006

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شهر ما اسمش برازجان هست یکی از شهرستان های استان بوشهر واقعا جای جالب و دیدنی هست از یه طرف به کوه وصل می شه کوههایی که خودشون پر از اثار باستانی هستن

من قدیم ها از این کوه رفتم بالا تا یه جاهاییش یه تخته سنگ های بزرگی تراشته شده مثل اهرام ثلاثه رو بالای کوه جا مونده از بقیه که می پرسین این تخت سنگ ها رو واسه چی می بردن می گن واسه کاخ تابستونه هخامنشی بوده که بعد اینکه کورش می میره دیگه همینجوری تخته سنگ ها رو رها می کنن باور نمی کنید اینقدر صاف این ها رو بریدن که بعد این همه سال بارون 2500 سال می شه فهمید روز اولش چه قدر صاف بوده اما چند تا کاخ تابستونی هخامنشی هست که یکیش تازگی ها تو شهر ما از زیر صد من گل و خاک بیرون اوردنش اونم به صورت اتفاقی بیل مکانیکی به یه سنگ می خوره هر کاری می کنه بیل مکانیکی به اون عظمتی نمی تونه حفر کنن بعدش که میان خاک برداری کنارش رو می کنن می فهمن این یکی از پایه های کاخ هخامنشی بوده پر استان از این جوری چیز ها هست واقعا ایران هر جاش رو بکنی اثار باستانی میاد بالا

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
فکر کنم نصف جهان دیگه نیازی به تعریف نداشته باشه! فکر میکنم اگه کسی هم نیومده تا حالا حداقل اسم بناهای تاریخی ودیدنیش رو شنیده باشه!
سی وسه پل-پل خواجو- میدان امام-چهل ستون-نقش جهان- عالی قاپو-منار جنبان- چهار باغ و.................
بنظرم اگه کسی نیومده نصف عمرش بر فناست:biggrin:

سلام داداش خوش اومدی
اما میتونی بهتر توصیفش کنی یا حتی جاهایی از اصفهان رو بگی که زیاد مردم باشون آشنایی نداشته باشن
کلا بیشتر موشکافی و توصیف کنی شهرتون رو
یا حتی عکس بزاری و خیلی........................

"زهرا"

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خب خدمت دوستان گلم عرض كنم
رشت يكي از كلانشهر هاي گيلانه كه هواي مديترانه اي داره. بيشترين ميزان بارش باران كل كشور در گيلان (رشت) ومنم عاشق بارونم
وايجاد بناي اوليه ي رشت به قبل از اسلام به دوره ي ساسانيان برميگرده
جاهاي ديدني رشت باغ محتشم ،بقعه ي داناي علي،خانه ي ميرزا كوچك خان،بقعه ي خواهر امام رضا،جنگل هاي سراوان،بوستان ملت و...
شهرداري:

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
رشت يكي از كلانشهر هاي گيلانه كه هواي مديترانه اي داره. بيشترين ميزان بارش باران كل كشور در گيلان (رشت) ومنم عاشق بارونم
جاهاي ديدني رشت باغ محتشم ،بقعه ي داناي علي،خانه ي ميرزا كوچك خان،بقعه ي خواهر امام رضا،جنگل هاي سراوان،بوستان ملت و...
شهرداري:

امضاتو دوست داشتم;)

f.babaei

عضو جدید

سلام داداش خوش اومدی
اما میتونی بهتر توصیفش کنی یا حتی جاهایی از اصفهان رو بگی که زیاد مردم باشون آشنایی نداشته باشن
کلا بیشتر موشکافی و توصیف کنی شهرتون رو
یا حتی عکس بزاری و خیلی........................
آبجی خیییییییییییییییییییییییلی زیاده:cry:
نصفشو قلم گرفتم! از کلیسا بگیرررررررررررر......................تا باغ پرندگان و............
ایشالا سر فرصت مینویسم. اگه بچه های همشهری زحمتشو کشیدند که دمشون گرم:D

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ستاره جون ممنون از دعوتت
شهر من گم شده است:D
از دوستانم تشکر میکنم برای معرفی شهرشون:gol:

ali.metal.eng

عضو جدید
سلام ستاره خانوم ممنونم از دعوتت راستش باید عرض کنم شهر من نیازی به تعریف نداره کافیه تو گوگل بنویسید شهر اولینها همه چیز میاد;)

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من نميدنم از كجا بگم از اردبيل كه اونجا به دنيا اومدم تا دبستان اونجا بود؟...يا تهران كه بيش از 20 سال درش زندگي كردم...يا از اصفهان كه يك ساله مهمونم..وات تو دو وات نات تو دو؟ بعدم ميام تعريف ميكنم..از سه تاش :smile:

سلام خوش اومدین
منظر توصیفای زیباتون هستم از سه تاش

شهر ما اسمش برازجان هست یکی از شهرستان های استان بوشهر واقعا جای جالب و دیدنی هست از یه طرف به کوه وصل می شه کوههایی که خودشون پر از اثار باستانی هستن

من قدیم ها از این کوه رفتم بالا تا یه جاهاییش یه تخته سنگ های بزرگی تراشته شده مثل اهرام ثلاثه رو بالای کوه جا مونده از بقیه که می پرسین این تخت سنگ ها رو واسه چی می بردن می گن واسه کاخ تابستونه هخامنشی بوده که بعد اینکه کورش می میره دیگه همینجوری تخته سنگ ها رو رها می کنن باور نمی کنید اینقدر صاف این ها رو بریدن که بعد این همه سال بارون 2500 سال می شه فهمید روز اولش چه قدر صاف بوده اما چند تا کاخ تابستونی هخامنشی هست که یکیش تازگی ها تو شهر ما از زیر صد من گل و خاک بیرون اوردنش اونم به صورت اتفاقی بیل مکانیکی به یه سنگ می خوره هر کاری می کنه بیل مکانیکی به اون عظمتی نمی تونه حفر کنن بعدش که میان خاک برداری کنارش رو می کنن می فهمن این یکی از پایه های کاخ هخامنشی بوده پر استان از این جوری چیز ها هست واقعا ایران هر جاش رو بکنی اثار باستانی میاد بالا

سلام اقا وحید خیلی ممنون که اومدین
خیلی زیباااااااااا توصیف کردین
من که واقعا خوشم اومد
توصیف اینطوری خیلی زیباهه

شهرداري:

سلام مرسی زهرا جون خیلی قشنگ گفتی از رشت
بابت عکسه زیبات ممنون

امضاتو دوست داشتم;)
:que:............................

....

سیلام
محافظه کاری نداریم.................

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
سلام خوش اومدین
منظر توصیفای زیباتون هستم از سه تاش

سلام اقا وحید خیلی ممنون که اومدین
خیلی زیباااااااااا توصیف کردین
من که واقعا خوشم اومد
توصیف اینطوری خیلی زیباهه

سلام مرسی زهرا جون خیلی قشنگ گفتی از رشت
بابت عکسه زیبات ممنون

:que:............................

....

سیلام
محافظه کاری نداریم.................

داریم...:D

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ستاره جون ممنون از دعوتت
شهر من گم شده است:D
از دوستانم تشکر میکنم برای معرفی شهرشون:gol:

سلام خوش اومدی
اجی چرا اینقدر محافظه کاری
خویخورده از شهرتون تعریف کنید
نگاه کنید زهرا چقدر خوب گفت

سلام ستاره خانوم ممنونم از دعوتت راستش باید عرض کنم شهر من نیازی به تعریف نداره کافیه تو گوگل بنویسید شهر اولینها همه چیز میاد;)
خوش اومدین
اونوقت تو گوگل چی بزنیم؟
شما خو از دخترا رد کردین تو محافظه کاری:razz:

ali.metal.eng

عضو جدید
سلام خوش اومدی
اجی چرا اینقدر محافظه کاری
خویخورده از شهرتون تعریف کنید
نگاه کنید زهرا چقدر خوب گفت

خوش اومدین
اونوقت تو گوگل چی بزنیم؟
شما خو از دخترا رد کردین تو محافظه کاری:razz:

نه بابا بزن شهر اولینها ببین چی میاره خب تبریز دیگه نیومدی؟

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه بابا بزن شهر اولینها ببین چی میاره خب تبریز دیگه نیومدی؟

این تاپیک واسه توصیفه که بچه ها بیشتر با شهر و جاهای دیدنی و مردم و فرهنگ کلا همه چیزشون اشنا بشن
مثلا من یبار تبریز نرفتم و هیچی ازش نمیدونم

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اوکی الان میارم همشو
تبریز زیبا ...

خب فقط عکسا رو کپی پیست کردین از گوگل
مثلا هیچ توضیحی ندادین که بدونیم اینا اسمشون چیه؟قدمتشون ماله چندساله؟کجای تبریزن؟

مثلا اقا وحید و زهرا خانم اقا بابک چقدرقشنگ گفتن و توصیف کردن

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
محل زندگی من خیلی آرومه
یه شهر کوچیک با جمعیت کم ولی آب و هوای فوق العاده
مردمش کاری به کار هم ندارن
اگه دوست دارین پاشین بیایین اینجا!

ali.metal.eng

عضو جدید
خب فقط عکسا رو کپی پیست کردین از گوگل
مثلا هیچ توضیحی ندادین که بدونیم اینا اسمشون چیه؟قدمتشون ماله چندساله؟کجای تبریزن؟

مثلا اقا وحید و زهرا خانم اقا بابک چقدرقشنگ گفتن و توصیف کردن
حوصله ندارم آخه :( میشه شما جای من توضیح بدین؟