خب دو سوال:
1- ايني كه گفتي بدرد چي مي خوره؟
2- روش حل عددي صفحه چشمه چيه?
sسلام... ببخشید شاید سئوالم بی ربط باشه...شرمندهبه به، مدیر جان، چطوری؟ چند وقتیه که کم سعادت شدیم.
ماخ یه عدد بی بعده که از تقسیم سرعت جسم به سرعت صوت (شما سرعت صوت رو بگیر 340 متر بر ثانیه گرچه با تغییر دما، این سرعت تغییر می کنه) بدست میاد و نشان دهنده میزان سرعت بر حسب سرعت صوته.
موشک با چند کلاهک هم مثل بمب خوشه ایه. به جای اینکه یه سر جنگی بذارن، اون رو به چندین سر جنگی کوچکتر تقسیم می کنن.
![]()
![]()
sسلام... ببخشید شاید سئوالم بی ربط باشه...شرمنده
من امسال فردوسی مشهد آیرو قبول میشم...ولی کارم هم تو شرکت توزیع برق درست شده...وتو واحد تحقیقات مشغول شدم.
می خواستم ببینم این دروس ارشد آیرو جند ساعت در هفته رو از من میگیره؟
..صبحها بیشتر مهمه چون باید مرخصی بگیرم .
میشه همزمان هم درس خوند و کار کرد؟
ممنون میشم جواب بدین.
من در حال طراحی یک هواپیما تک سرنشین هستم و به 104.6 اسب بخار قدرت احتیاج دارم میخواستم بدونم با توجه به اینکه میخوام از موتور پالس جت استفاده کنم میتونم به این قدرت دست پیدا کنم البته نقشه یک موتور پاس جت دارم ولی 50 cm هستش و من قصد دارم یدونه 1 متریشو بسازم وبا مقایسه بین قدرتاشون یک رابطه بدست بیارم و در آخر دوتا 52.3 اسبی بسازم. در این مورد لطفا راهنمایی کنید . در ضمن همون طور که همه خای این سایت گفتم به نرم افزار lift line احتیاج دارم.
خفن به مقالاتي فارسي درباره ايرفويلهاي double wedge و biconvex احتياج دارم. اگه ميشه بگين چطوري ليفت توليد مي كنن؟
ايشالله سايه تون برقرار باشه.
خیلی ممنون،ايشالله سايه تون برقرار باشه.
pdf خوب بود. همچنين صفحه اولي. ولي خوب سومي كه اصلا صفحه اي نبود. بعد عرض كردم فارسي!
![]()
خیلی ممنون،
معمولاً در مورد مطالب و مباحث هوافضا، مطلب فارسی نیست. مقدار کمی هم که وجود داره یا در مورد کلیاته یا در مورد وسایل جنگی. همین ها رو ترجمه کنید، میشه فارسی. هم اطلاعتش بهتره، هم موثق تره، هم دقیق تر.
سلام
خواهشن هرکی میتونه به این سوالا جواب بده که خیلی لازمشون دارم.
1تعریف سرعت سوزش و نمایه فشار(pressure index)و تاثیرات آنها بر یکدیگر و حالت بهینه آنها در پیشرانه چیست؟
(2کاهش حساسیت سرعت سوزش چه تاثیری بر پیشرانه دارد؟
(3کاهش سرعت سوزش چه تاثیری بر پیشرانه دارد؟
(4در پیشرانه ای که از مواد پرانرژی استفاده می شود دانسیته بالا چه خاصیتی دارد؟
(5چرا به کاربردن ذرات ریز نیترامینی در پیشرانه های CMDB نمای فشار را به میزان کمتری تقلیل می دهد؟و خواص مکانیکی افزایش می یابد؟
(6چرا با کاهش اندازه ذرات نیترامینی در پیشرانه سرعت اشتعال کاهش و سرعت انفجار افزایش می یابد؟
(7با توجه به رابطه ی مستقیم سرعت سوزش و نمایه فشار،افزایش آنها حالت مطلوبی را دارد اما چرا با کاهش اندازه ذرات مواد پرانرژی در پیشرانه موجب کاهش سرعت سوزش می شود که در اینجا برای ما مطلوب تر است ؟
سلام دوستان..شرمنده که موضوع بی ربطی می پرسم..من تو ارشد دانشگاه شهید بهشتی گرایش مهندسی فضایی قبول شدم. روزانه.....چه جور گرایشی هست؟دانشگاهش چطوره؟ نصبت به خمین گرایش در خواجه کدوم بهتره؟
وسئوال آخر آیا میشه تو این گرایش پروژه تعرف کرد که باهاش بتونی پذیرش برای مکانیک خارج از ایران گرفت؟
ممنون
سلام، به لینک زیر مراجعه کنید.
گرایش مهندسی فضایی
سرفصل و دروس برای تمامی دانشگاه ها، یکی هست فقط در ارائه دروس اختیاری ممکنه متفاوت باشه.
|