ارهاون وقتهایی رو بگو که توی مغزت داری جواب آدمها رو اونجوری که لیاقتشونه، میدی ولی بعد که به خودت میای میبینی که متاسفانه اون جوابها نشدنیه و وقتی میبینیشون باید بهشون لبخند هم بزنی![]()

ارهاون وقتهایی رو بگو که توی مغزت داری جواب آدمها رو اونجوری که لیاقتشونه، میدی ولی بعد که به خودت میای میبینی که متاسفانه اون جوابها نشدنیه و وقتی میبینیشون باید بهشون لبخند هم بزنی![]()
امیدوارم مشکلت حل بشه عزیزمخدایا خودت درستش کن...
انگار حوصله ای نیست .جنگ رو اعصاب همه اثر گذاشتهبچهها چقدر فعالیتتون کم شده، دلم میگیره میام اینجا
انگار جنگ همه رو جنگزده کرده که فاصله پیدا کردین با اینجا
اگه قراره نیاین بگین که منم نیام، حداقل نیام اینجا سکوت رو ببینم و دلم بگیره![]()
ممنونمامیدوارم مشکلت حل بشه عزیزم
امیدوارم مشکلات ما هم حل بشه![]()
حالا باز خوبه که تو چندتا خواهر داری که یه ارتباطی با اونا داری، من همونم ندارمدایره ارتباطیم به قدری کوچیک شده که نوتیف رو ندیده میدونم کیه.![]()
من یه دونه دارمحالا باز خوبه که تو چندتا خواهر داری که یه ارتباطی با اونا داری، من همونم ندارم
یه دونه خواهر هم خودش کار یه دنیا آدم رو میکنه.من یه دونه دارم
عزیزم![]()
برو باشگاه یوگا ، خیلی خوبه برای شمانسبت به دیشب و امروز حالم بهتره، کمی سبکترم
قربونتقبول باشه عزیزم، سر دیگ برای منم دعا کن
.
ما تازه صبحانه خوردیم، شما چطور؟
تاپیک رو اشتباه گرفتی برادر، اینجا بازی با کلماته، نه اینکه جای خالی را پر کنیدممنون که باگرگ تیزدندان جواب دادی
ناجوانمرد همون نامرده
ازدواج راه دور
نه بابا، ده دفعه اسم تاپیک رو نگاه کردم، گفتم نکنه چشم من داره اشتباه میبینهمیگما مهدیه حواسش جمه
لحظه ای به درایتت شک کردم![]()
چرا؟حس دعوا
نمیدونم حوصله ام سر رفته بود، داشتم خبرا رو میخوندم پزشکیان رفته بود رو مخم
و عجیب تر اینکه، حتی اینجا اسمش بازی با کلمات نیست...تاپیک رو اشتباه گرفتی برادر، اینجا بازی با کلماته، نه اینکه جای خالی را پر کنید![]()
الان خودتم تو این تایپیک نوشتی حس دعواو عجیب تر اینکه، حتی اینجا اسمش بازی با کلمات نیست...![]()
حس میکنم باشگاه قاطی کرده، برو توی تاپیک الان چی حسی داریالان خودتم تو این تایپیک نوشتی حس دعوا
ینی هممون از یک کنار قاط زدیم![]()
و عجیب تر اینکه، حتی اینجا اسمش بازی با کلمات نیست...![]()
نه باشگاه قاطی نکرده، اینا کار نغمه ست.حس میکنم باشگاه قاطی کرده، برو توی تاپیک الان چی حسی داری
اونجا نوشتم حس دعوا
اینجا تو ریپلای زدی
چجوری دقیقا![]()
حس دعوا که اسپم نبودهنه باشگاه قاطی نکرده، اینا کار نغمه ست.
اسپم های توی تاپیکهای دیگه رو میاره میزاره توی این تاپیک![]()
چون بابای بچه رو ندارمبه اینکه:
چرا بچه دار نمیشی؟ دیگه یه دونه بچه رو میشه داشت، انقدرها هم سخت نیست![]()
خوب مثل حضرت مریم باشچون بابای بچه رو ندارم![]()
درست فکر کردیمجردی؟؟؟
من فکر میکنم ۵۰ سالته و چندتا بچه داری