پس بین ما که فعلا کت تن توئهکسی نیست که بخوام جبران کنم دیگه

پس بین ما که فعلا کت تن توئهکسی نیست که بخوام جبران کنم دیگه
ببینم تو که انقدر مقتصد هستی، با پولهایی که جمع کردی بالاخره تونستی بنز بخری؟یه آخیش از ته دل گفتم که قرارنیست سکه بدم
من تازه فهمیدم چرا پولدار نیستیم از بس ولخرجی میکنیم کاش زودتر یاد میگرفتمببینم تو که انقدر مقتصد هستی، با پولهایی که جمع کردی بالاخره تونستی بنز بخری؟![]()
برعکس خیلیم خوشگذرونمببینم تو که انقدر مقتصد هستی، با پولهایی که جمع کردی بالاخره تونستی بنز بخری؟![]()
منو بگو که همش دارم پول لباس میدممن تازه فهمیدم چرا پولدار نیستیم از بس ولخرجی میکنیم کاش زودتر یاد میگرفتم![]()
وای پوکیدممنو بگو که همش دارم پول لباس میدم
تازه لارج بازی دیشبم رو که دیگه نگو![]()
پس از اونایی هستی که برای بقیه خسیسی و برای خودت لارجبرعکس خیلیم خوشگذرونم
اصن به خودم سخت نمیگیرم![]()
خدایی انقدر بهم فشار اومده که امروز به شوهرم هی فشار میاوردم که بابا و مامانت رو راضی کن خونه رو جابهجا کنندوای پوکیدم![]()
خیلی باحالیخدایی انقدر بهم فشار اومده که امروز به شوهرم هی فشار میاوردم که بابا و مامانت رو راضی کن خونه رو جابهجا کنند
حداقل پولم سوخت نشه![]()
ولش کن بابا، ما هم اگه سکه کامل دادیم اشتباه کردیم، فقط رومون نمیشه اعتراف کنیمآخه سکه ی کامل؟؟؟؟
خوشبختانه توی گرگان فروشگاه های بزرگ خیلی زیاد داره و منم از اونجا خرید میکنم و چون قیمت روشون زده،من تکلیفم معلومه، بچه م هم هنوز به مرحله ی بچه های شما نرسیده که اینجوری پول از دست بدممن بیشتر پولام سر این از بین میره قیمت نمیپرسم مخصوصا برای بچه ها خرید میکنم وقتی خوششون میاد میگم مبارکه موقع حساب وقتی فیش و میبینم لبخندم دیدن داره
ماشاالله همیشه هم دست میزارن رو گرونترین![]()
زنگ بزن ۱۲۳ مشکلاتت رو بیان کن شاید تونستن کمکت کنننمیدونم چرا اصرار دارن ک زنه وحید بشم ؟ آقا جان دوسش ندارم مگه زوریه ؟ اه اه . خیلی این موضوع عجیب شده !
زنگ بزن ۱۲۳ مشکلاتت رو بیان کن شاید تونستن کمکت کنن
من خودمم بسیار زنگ زدم ساینا و 096400 .. الان تا اندازه ای آروممسلام ،در ادامه ی صحبت تیکی ،اگه روی گوشی تون snap دارین همون صفحه ی اول پزشک و مشاوره داره می تونید از مشاوره اش استفاده کنید
من باید می رفتم پیش دکتر برای پدر و مادرم آزمایش کلی بنویسه سرمم شلوغ بود نمی تونستم حضوری برم از همین پزشک اسنپ استفاده کردم دوستش داشتم
فاز الانم لذت بردن از نوشیدن هات چاکلت!
اصلا تصور کن دعوت شدی خودت روت میشه بیای .خودمون جا نشستن نداریماگه دعوت میکرد میرفتیم و درستش میکردیم
گچ دیوار خشک نشده یه راهنمایی کن چطوری خشکش میکردیدرستش میکردیم تا عصر خوب میشد
سشوار بگیر خشک میشهگچ دیوار خشک نشده یه راهنمایی کن چطوری خشکش میکردی![]()
زیاد فکر نکن موهات میریزهسشوار بگیر خشک میشه
خوب اگه از پول برقش میترسی که زیاد بشه ، میتونی چوب از باغتون بیاری و داخل خونه روشن کنی تا خشک بشهزیاد فکر نکن موهات میریزه![]()
مدیونی فکر کنی بخاری داریم و روشن کردیم تا زودتر خشک بشهخوب اگه از پول برقش میترسی که زیاد بشه ، میتونی چوب از باغتون بیاری و داخل خونه روشن کنی تا خشک بشه
داشتم مینوشتم بخاری هم میتونی روشن کنی که خودت گفتیمدیونی فکر کنی بخاری داریم و روشن کردیم تا زودتر خشک بشه![]()
راه کم هزینه تر اینکه چندتایی با هم با بادبزن خشکش کنید
پنکه بگیرین جلوش.
میخوای سه تایی ها کنن؟حوله گرم کن و بزار روی گچها زود خشک میشه
نه فایده نداره ، نفسشون میگیرهمیخوای سه تایی ها کنن؟![]()
تا گچ خشک نشه نمیتونن تخت و نصب کنن.فعلا قاطی پاتیهپنکه بگیرین جلوش.
الان خونه در چه وضعیتیه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | عطر های مخصوص متولدین هر ماه | گفتگوی آزاد | 4 | |
A | خودنمائی به هر بهانه ای. چرا؟ | گفتگوی آزاد | 7 | |
A | هر کی بفکر خویشه | گفتگوی آزاد | 34 | |
![]() |
دستمزد 30 میلیون تومانی مهران مدیری برای هر شب اجرای «دورهمی»! | گفتگوی آزاد | 14 | |
A | طلب توجه به هر قیمتی درسته یعنی ؟ چقد ایراد میگیری ؟ | گفتگوی آزاد | 1 |