اهااا رفتم دیگعلیرضا دیگهفلاح تو تیران زیاده احتمالا یکیشونم علیرضاس
این عکساش از تیران همش هوش مصنوعیه
اهااا رفتم دیگعلیرضا دیگهفلاح تو تیران زیاده احتمالا یکیشونم علیرضاس
از تیران هم رد شدین؟اهااا رفتم دیگ
این عکساش از تیران همش هوش مصنوعیه
![]()
فدات عزیزم ولی نمیدونم چرا عکس منو شبیه خودم درست نکردهبه اینکه فروتن جون چه عکست قشنگو احساسیه و تم پاییزی داره

عکستو تغییر بده یه عکس ساده تر بده!فدات عزیزم ولی نمیدونم چرا عکس منو شبیه خودم درست نکرده![]()
باورت میشه هرچی عکس دادم همرو اینطوری درست کرد چشمای تیله ای .لبخند منحنیعکستو تغییر بده یه عکس ساده تر بده!
بعضی عکسا رو اینجور میکنه
من همین عکس که اینجا هست رو بهش دادم و ازش یه سری اصلاحات خواستم و آخرش گفتم ژورنالیش کن، خیلی قشنگ شدعکستو تغییر بده یه عکس ساده تر بده!
بعضی عکسا رو اینجور میکنه
حالا اینم قشنگه!باورت میشه هرچی عکس دادم همرو اینطوری درست کرد چشمای تیله ای .لبخند منحنی
شب بخیر عزیزمخوشگلا خوشحال شدم اومدم گپی زدیم
شبتون قشنگ![]()
الان باید مهمونی بده کل فامیلوهمین سیل هفتهی قبل برای ما خداروشکر اتفاف خاصی پیش نیومد ولی برای همسایهی طبقهی بالاییمون، تراس پشتی خونه پنجره نداره( برای ما داره) و آب کل تراس رو گرفت و کیسههای برنجهاشون که اونجا گذاشته بودن رو نابود کرد.
برنجشون نابود شده چجوری مهمونی بده؟؟؟الان باید مهمونی بده کل فامیلو
برنج ها خیس خوردن دیگه باید دمشون بزاره بدرد جای دیگه نمیخورهبرنجشون نابود شده چجوری مهمونی بده؟؟؟
برنجا با گل و لای قاطی شده دیگه نمیشه کاری کردبرنج ها خیس خوردن دیگه باید دمشون بزاره بدرد جای دیگه نمیخوره
علی جان میگن برنج های شما خیس نشدن؟اتفاقا هفتهی قبل بارون که تموم شد، پنجرهها رو نگاه میکردم، کیف میکردم انقدر که تمیز شده بودن
.
حس یادآوری لحظات هفتهی قبل
یعنی جرات گفتن از خودت را نداری و از من مایه میزاریعلی جان میگن برنج های شما خیس نشدن؟![]()
دیدم عقب موندی دل شمسی به دل مولانا راه دارهیعنی جرات گفتن از خودت را نداری و از من مایه میزاری
چقدر این خانم مهندس جذبه داره که اسی هم ازش حساب میبره
من به خانم مهندس امیدی ندارمدیدم عقب موندی دل شمسی به دل مولانا راه داره
گفتم
یعنی به برنج خیس شده بارونم راضی شدی دیگه
امیدت به بارون باشهمن به خانم مهندس امیدی ندارم