هدیه آیجا بمناسبت روز جوان

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
  • اینا یکم جدی است و نیاز به اندیشه داره. مثه کتاب خوندن/
نصیحت نیست . همونایی است که والدین فرصت ندارند به ما بگویند.
  • هر روز صبح يك دقيقه وقت براي خودتان كنار بگذاريد ، بنشينيد و فكر كنيد.
  • يك دقيقه وقت بگذاريد و كار كوچكي براي ارج نهادن به خود انجام دهيد.
  • يك دقيقه وقت بگذاريد و بر آن شويد كه امروز را از افسوس هاي گذشته و دلواپسي هاي آينده پاك كنيد
  • يك دقيقه وقت بگذاريد و فكر كنيد يك مورد نگران كننده تا چه اندازه ارزش غصه خوردن و تنش عصبي دارد.
  • يك دقيقه وقت بگذاريد و نگذاريد كه چيزهاي كوچك شادماني شما ر ا بر هم بزند.
  • يك دقيقه وقت بگذاريد و اثرات حرف هاي غير منصفانه را از بين ببريد.
  • يك دقيقه وقت بگذاريد تا از افكار منفي خلاص شويد.
  • يك دقيقه وقت بگذاريد و تجربه اي لذت بخش را به خاطر بياوريد.
  • يك دقيقه وقت بگذاريد تا به تمدد اعصاب بپردازيد.
  • يك دقيقه وقت بگذاريد و تصميم بگيريد كه از هيچ كس انتظار تشكر نداشته باشيد
  • يك دقيقه وقت بگذاريد و بر آن شويد كه کاری نکنید تا كسي در شما احساس حقارت به وجود بياورد
  • و بلأخره آخرين دقيقه روز خود را به اين اختصاص دهيد كه تصميم بگيريد به هيچ وجه در مورد آنچه ديگران ممكن است درباره شما بگويند يا فكر كنند نگران نباشيد.
    دوستدار همه شما : آیجا:gol::heart::gol:
  • لطفآ شما هم یک دقیقه ای های خودتون رو بگید. مرسی

آخرین ویرایش:

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک دقیقه هم وقت بگذارین ، فکر کنین شما هم ممکنه اشتباه کنین....

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یک دقیقه هم وقت بگذارین ، فکر کنین شما هم ممکنه اشتباه کنین....
یک دقیقه وقت بگذارید و فکر کنید که چه جوری میتونید عقده ای نباشید. عین سرکه .

يك دقيقه وقت بگذاريد تا از افكار منفي خلاص شويد.

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک دقیقه وقت بگذارید و فکر کنید که چه جوری میتونید عقده ای نباشید. عین سرکه .

یه دقیقه هم حالا وقت بگذارید فکر نکنید ، همیشه حق با شماست...
کم کم داره از 24 ساعتم می گذره، ولی مرسی بابت هدیه تون آموزنده بود...

• Like
واکنش ها: ayja

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز

طبق معمول استفاده کردیم بسی زیاد... ولی این حرفای غیر منصفانه رو نمیشه هیچکاریش کرد:(
یادمه وقتی بچه بودم داشتم تو کوچه گل کوچیک بازی میکردم، یه دفعه بابام صدام کرد گفت بردیا بدو برو نون بگیر بیا (قافیه هم داشت:D)... ما هم که گرم بازی بودیم، گفتیم حالا بیخیال شو وایسا یه ساعت دیگه میرم اونم نامردی نکرد گفت "کره خر مگه با تو نیستم ، بدو ببینم ذقنبوت:D" خلاصه ما هم ان شب اندیشیدیم که کجامون شبیه کره خره، گوشمون که خداییش دراز نبود، پوزه مون که اوکی بود، پالونم که نداشتیم، دو تا دستو دو تا پا هم داشتیم... خلاصه از ان موقع تا حالا ما هنوز به این می اندیشیم که چرا بجا کره خر نگفت پسره گلم یا لااقل مثه بقیه باباها یه اردنگیو چهارتا چک و لگد حواله مون نکرد، اینجوری بهتر نبود؟ جلو بچه محلا هم کنف نمیشدیم:razz:

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
طبق معمول استفاده کردیم بسی زیاد... ولی این حرفای غیر منصفانه رو نمیشه هیچکاریش کرد:(
یادمه وقتی بچه بودم داشتم تو کوچه گل کوچیک بازی میکردم، یه دفعه بابام صدام کرد گفت بردیا بدو برو نون بگیر بیا (قافیه هم داشت:D)... ما هم که گرم بازی بودیم، گفتیم حالا بیخیال شو وایسا یه ساعت دیگه میرم اونم نامردی نکرد گفت "کره خر مگه با تو نیستم ، بدو ببینم ذقنبوت:D" خلاصه ما هم ان شب اندیشیدیم که کجامون شبیه کره خره، گوشمون که خداییش دراز نبود، پوزه مون که اوکی بود، پالونم که نداشتیم، دو تا دستو دو تا پا هم داشتیم... خلاصه از ان موقع تا حالا ما هنوز به این می اندیشیم که چرا بجا کره خر نگفت پسره گلم یا لااقل مثه بقیه باباها یه اردنگیو چهارتا چک و لگد حواله مون نکرد، اینجوری بهتر نبود؟ جلو بچه محلا هم کنف نمیشدیم:razz:
17 سال پیش بابای من از دنیا رفته. کاش بود و هر چی میخواست بهم میگفت.
سلام منو به بابا برسون و از عوض من دستشو ببوس.
یتیمی بد دردی است.

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا بیخیاااال:biggrin:
برو خدارو شکر کن گفته کره خر ...

یک دقیقه وقت بذارین و به خودتون قول بدید اون روز درباره کسی قضاوت نکنید
;)

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

یک دقیقه وقت بذارین و به خودتون قول بدید اون روز درباره کسی قضاوت نکنید;)

متن اصلی تاپیک داره فراموش میشه ها.
یه دقیقه ای هاتونم بگید.

• Like
واکنش ها: IMDB

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز

یک دقیقه وقت بذارین و به خودتون قول بدید اون روز درباره کسی قضاوت نکنید
;)

دیگه چی میخواستی بگه خرچنگ جزایر لانگرهانس:razz:
متن اصلی تاپیک داره فراموش میشه ها.
یه دقیقه ای هاتونم بگید.

اخه اقا ayja تو تاپیکی که بردیا پاشو اونجا بزار وضعیت بهتر از این نمیشه (حالا اقایی دیگه، خانوم نباش یه وقت)
من فک میکنم تو هر سنی اون یه دقیقه ایها فرق میکنه، مثلا الان من فک میکنم که چگونه هر چه زودتر به عشق ابدیم که فرسنگها دور از من سکنی گزیده برسم:heart::heart:، که البته بیشتر از یه دقیقه طول میکشه، یا تو بچگی به این فک میکردم که چجوری یه پس گردنی به پسر شمسی خانوم بزنمو دق دلیمو سرش خالی کنم، یا تا پارسال باز به این فک میکردم که چرا بابام بهم گفت کره خر:D
ولی در کل تو زندگیم بیشتر از یک دقیقه به چیزایی مفید نیندیشدم که اگر می اندیشیدم وضعیتم مثه الانم شیشو هشت نبود
ولی خیلی دوس دارم افکار منفیو از ذهنم خارج کنم، فعلا یه 10-20 ثانیه ای به این فک میکنم ولی به نتیجه نمیرسم، شاد باس برم پیش روانپزشکی چیزی

salaman

عضو جدید
  • اینا یکم جدی است و نیاز به اندیشه داره. مثه کتاب خوندن/
نصیحت نیست . همونایی است که والدین فرصت ندارند به ما بگویند.
  • هر روز صبح يك دقيقه وقت براي خودتان كنار بگذاريد ، بنشينيد و فكر كنيد.
  • يك دقيقه وقت بگذاريد و كار كوچكي براي ارج نهادن به خود انجام دهيد.
  • يك دقيقه وقت بگذاريد و بر آن شويد كه امروز را از افسوس هاي گذشته و دلواپسي هاي آينده پاك كنيد
  • يك دقيقه وقت بگذاريد و فكر كنيد يك مورد نگران كننده تا چه اندازه ارزش غصه خوردن و تنش عصبي دارد.
  • يك دقيقه وقت بگذاريد و نگذاريد كه چيزهاي كوچك شادماني شما ر ا بر هم بزند.
  • يك دقيقه وقت بگذاريد تا از افكار منفي خلاص شويد.
  • يك دقيقه وقت بگذاريد و تجربه اي لذت بخش را به خاطر بياوريد.
  • يك دقيقه وقت بگذاريد تا به تمدد اعصاب بپردازيد.
  • يك دقيقه وقت بگذاريد و تصميم بگيريد كه از هيچ كس انتظار تشكر نداشته باشيد
  • يك دقيقه وقت بگذاريد و بر آن شويد كه کاری نکنید تا كسي در شما احساس حقارت به وجود بياورد
  • و بلأخره آخرين دقيقه روز خود را به اين اختصاص دهيد كه تصميم بگيريد به هيچ وجه در مورد آنچه ديگران ممكن است درباره شما بگويند يا فكر كنند نگران نباشيد.
    دوستدار همه شما : آیجا:gol::heart::gol:
  • لطفآ شما هم یک دقیقه ای های خودتون رو بگید. مرسی

ای کاش تمام ما ادمها بجای انتقاد و بجای تمام اون دقیقه هایی که بیهوده سپری کردیم به هر جمله یا متنی زیبا برخورد می کردیم بجای بهانه ها یک دقیقه فکر می کردیم

یک دقیقه به این جملات فکر کنیمو یک دقیقه احساس کنیم انی نیستیم که دیروز بودیم اینی هستیم که امروز خواهیم بود

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای کاش تمام ما ادمها بجای انتقاد و بجای تمام اون دقیقه هایی که بیهوده سپری کردیم به هر جمله یا متنی زیبا برخورد می کردیم بجای بهانه ها یک دقیقه فکر می کردیم

یک دقیقه به این جملات فکر کنیمو یک دقیقه احساس کنیم انی نیستیم که دیروز بودیم اینی هستیم که امروز خواهیم بود

مرسی از نظر زیباتون. :gol: