هدف از دانشگاه رفتن

javad.sh

عضو جدید
اولین قدمی که باید برداشت هدفت از دانشگاه رفتن چیست ؟

1)تنها یادگیری
2)تنها مقام
3)تنها پول

اگر جوابت گزینه ی 1 هست ، نصیحت یه دوست دلسوز :
خلاصه و مفید برات میگم ..
اول :اگرهدفت یادگیری هست ، یک رشته باید برای تحصیل انتخاب کنی .. حالا با چه معیار هایی ؟
1 ) رشته ای که واقعاً بهش علاقه داشته باشی و 2) رشته ای که حداکثر هوش و استعدادت رو به کار بگیره .(این 2 فاکتور واقعاً مهم هست).
خوب تا به اینجا یه رشته انتخاب کردی ،خوبه .اما و اما؛

دوم :وجود استاد و کلاس درس در سرعت و عمق تحصیل شما تاثیر میزاره ، بنابراین نباید مغرورانه بگی "من خودم میخونم بدون رفتن به دانشگاه".
باید دانشگاه یا جایی که دارای استاد و کلاس و بحث هست رو انتخاب کنی برای تحصیل .اما چه دانشگاهی ؟(این مهم ترینه)
من سعی میکنم با مدرک و منطق حرف بزنم ؛ بهترین دانشگاه ایران ار لحاظ رتبه علمی در بین دانشگاه های ایران 1045 هست (دانشگاه تهران) و بعد از اون داشگاه صنعتی شریف 2024 اُم ...
منبع :اینجا
فکر کنم فهمیده باشی تقریباً در ایران دانشگاه که به درد کسی که بخواد واقعاً علم یاد بگیره نیست و باید از ایران بری مثل هزاران نفر که اینکا رو کردن ...
و مشکل هم ،همینطور که نسیم عزیز اشاره کردن مواردی هست مثا نبود نظام آموزشی به روز و علمی ،نبود و فقدان استادان با علم عملی (محقق) ،نبود امکانات و تجهیزات کافی .
بحث تو این مورد زیاد هست که باز نمیکنم .
البته برای رفتن اطلاعاتی لازم هست که اگه نیاز داشتی بگو بزارم .

بعد از انتخاب رشته مناسب و دانشگاه مناسب از شما حرکت از خدا برکت , یا علی .

در آخر اگر جوابت برای سوال من که بالا مطرح کردم گزینه های 1و 2 هست یعنی دانشگاه رو برای مقام و مدرک و متعاقباً پول دنبال میخوای بکنی ، یکی از این داشگاه های ایران سراسری بهتره ( چون مدرکش ارزش کاغذش بالاتر هست !) انتخاب کن و برو به سلامت .
یه لیسانس بگیر + یه رابطه = پول + مقام (البته دنیای) داری http://www.www.www.iran-eng.ir/showpost.php_files/1.gif

یه نکته بسیار مهم اشاره کنم و بحث تمام و اون اینه :

در طول تاریخ دیدیم و همین الان هم میبینیم : کسی که علم واقعی داره ،هم مقام (دنیا و آخرت) داره ، هم پول .... هیچ موقع فراومش نکن .

صحبت ها کلی بود انشاا.. که عمرتون رو به نحو احسنت استفاده کنید .
یا حق

منبع:http://shabgard.org/forums/showpost.php?p=94038&postcount=24

Matrix

عضو جدید
درمورد اينم بگو :

يه عده رفتن مدرك گرفتن (با خوب و بدش كار نداريم حالا) كه فقط بگن ما مدرك داريم ! و فكر كنند خدا شدند !

اونا چطوريه!؟

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا با اجازه جواد (صاحب امتیاز تاپیک) همه بیان بگن هدفشون از دانشگاه رفتن چیه؟؟؟!! :que:

:)

javad.sh

عضو جدید
سلام
sepidi جان ممنون از نظرت
من خودم اوایل که وارد دانشگاه شدم به این خوش بودم که درسها رو خوب بخونم و طبق روال دانشگاه پیش برم
ولی بعد از یه مدت به این نتیجه رسیدم که من این درسها رو واسه چی می خونم و چیز هایی که یاد می گیرم به چه دردی می خورن
توی دانشگاه های ایران خیلی از درس ها هستند که ربطی به رشته ندارند و تا آخر عمر هم به دردمون نمی خورند و گذروندن آنها فقط از دست دادن لحظه های باارزش عمرمون هست
تنها چیزی که توی این دانشگاه ها می تونی یاد بگیری راهی هست که باید بری دیگه بقیه شو خودت باید تلاش کنی و قدم به قدم پیش بری
به هر حال من به این نتیجه رسیدم که علم رو فقط به خاطر خود علم یاد بگیرم و تمام سعی خودمو بکنم تا باعث پیشرفت رشته خودم بشم
این چند صبایی که زنده هستیم ارزش نداره که واسه پول و هزاران چیز دنیایی دیگه حریص بشیم و فقط به دست آوردن پول واسه پیشبرد اهدافمون باشه و لحظات با ارزشی که خدا در اختیارمون قرار داده رو بیهوده طلف نکنیم.
موفق و موید باشید
یا حق:gol:

آخرین ویرایش:

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هدفم فقط کاره فقط کار این که بتونم رو پای خودم وایسم اگه کار داشتم با پول زیا رشته ای رو می خوندم که دوستش داشتم خیلی

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا حدی با جواد موافقم....
من که هدف اصلیم اینه که بزرگترین معمار دنیا بشم.....:) از فاستر و زاها حدید هم بزرگتر.....
و اهداف فرعی دیگه مثل پول و اعتبار و رو کم کنی و.....

javad.sh

عضو جدید
درمورد اينم بگو :

يه عده رفتن مدرك گرفتن (با خوب و بدش كار نداريم حالا) كه فقط بگن ما مدرك داريم ! و فكر كنند خدا شدند !

اونا چطوريه!؟

سلام
Matrix جان فقط مورد اول که ارزش حقیقی داره
گزینه های 2 و 3 و 4 و 5 و ... هست که اینجا گزینه 2 و 3 که مهمترین بود گفته شد
تنها زمانی ما به عمق یادگیری می رسیم که فقط هدفمون یادگیری باشه .
موفق باشید
یا حق:gol:

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بعضی ها وجدان علمی دارند.نمی خوام بگم منم منم شعار نمیدم که برای من لذت به بالین گرفتن تولیدات علمیم مهمتره تا شمردن پولهام.......همین.

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من دانشگاه مكانيه واسه اينكه يه نفر پخته تر بشه بتونه بعدا با اون تخصص خودش بره كار كنه اينطوري

هم اون كار واسش شيرين تره هم موفق تره .

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من فقط رفتم دانشگاه كه فردا بهم نگن بي سواد
الانم كه دانشجو هستم دارن اوقات فراقت عمرمو سپري ميكنم

canopus

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
تحصیلات دانشگاهی در رشد و پرورش شخصیت اجتماعی و فرهنگی انسان نقش بسزایی دارد.

امیر Amir

کاربر حرفه ای
درمورد اينم بگو :

اونا چطوريه!؟

ماتریکس باید قبول کرد که جامعه ما یعنی کشور ما کم کم خیر سرش داره به سمت صنعتی شدن و گرایش های مهندسی و فنی پیش میره.
داشتن مدرک در مملکت یک الزام شده.حالا غلط یا درست شرایط جوری شده که باید داشت.اصلا مگه تخصص بده یا اصلا داشتن مدرکی از یک رشته فنی یا غیر فنی مهندسی؟
بگذار مردم حالشونو بکنند;)

درسته؟

rosemehr87

عضو جدید
ماتریکس باید قبول کرد که جامعه ما یعنی کشور ما کم کم خیر سرش داره به سمت صنعتی شدن و گرایش های مهندسی و فنی پیش میره.
داشتن مدرک در مملکت یک الزام شده.حالا غلط یا درست شرایط جوری شده که باید داشت.اصلا مگه تخصص بده یا اصلا داشتن مدرکی از یک رشته فنی یا غیر فنی مهندسی؟
بگذار مردم حالشونو بکنند;)

درسته؟
درست که هم هست و هم نیست
خوب مردم با این طرز تفکر وارد دانشگاه می شند چون هیچ علاقه ای ندارند با هزار زحمت این مدرک را می گیرند بعد جالبه که خیلی راحتم کار پیدا می کنند وقتی رفتند سرکار کارشون را بلد نیستند
یا اگرم نرفتند سر کار از اون رشته ای که خوندند تو زندگیشون هیچ استفاده ای نمی کنند
و در واقع اون مدتی که توی دانشگاه بودند بیهوده بوده :gol:

بالا