خیلی جالبه که تو توی سؤالت جواب رو هم دادی........من دلم میخواد بعد از مرگم چیزی برایه مردم بزارم....ولی نه برای اینکه یادم کنن، اینو میخوام چون دوست ندارم وقتی میمیرم فقط یه آدم بوده باشم که از دنیا استفاده کرد و رفت. بلکه میخوام کاری کنم که در آینده تاثیر مثبت بذاره.همین دیگه....تو زندگی به دنبال چی هستی؟؟فکر میکنی بزرگترین خواستت توی این دنیا چیه؟؟دوست داری وقتی مردی (بعد از 150 سال!) چه چیزایی از خودت به جا گذاشته باشی؟؟
لذت بردن و ديگر هيچ !
ايشونم مثل هميشه قشنگ حرف ميزنهزندگی خیلی شیرینه ولی اگه بتونی از فرصتهات استفاده کنی .
اگه عشق هم تو زندگیت وجود داشته باشه میتونی خوشحال زندگی کنی . میتونی با غمات با تنهاییهات کنار بیای .
عشق فقط عشق به جنس مخالف نیست . میتونه عشق به والدین . به کار به دوستان و به جنس مخالف هم باشه البته صد در صد باید باشه
اینو از یه جایی کپی کردم دیدم جالب بود وگرنه همونی که گفتم نمیدونم ......ما بی چرا زندگانیمتو گفتي عبادت كني و زندگي ميكني واسه اين !
تو سايت عبادت مي كني !!!!!!!!!!!!11
تو هم عاشق شو بعد ميبيني هزارتا دليل واسه مرگ پيدا ميكني يه دليل واسه زندگيت اونم عشقتهراستش ... من برای این سوال هیچ جوابی ندارم . الان هم نمیدونم چرا دارم زندگی می کنم . دلیل مشخصی ندارم . البته خیلی وقته دنبال یه دلیل خوب میگردم اما به جایی نرسیدم !
فک نکنم یه عشق دلیل کافی برای بودن باشه .........تو هم عاشق شو بعد ميبيني هزارتا دليل واسه مرگ پيدا ميكني يه دليل واسه زندگيت اونم عشقته
چرا عاشق نشدي و گرنه ميفهميدي پاييز بهاريست كه دلتنگ شده استفک نکنم یه عشق دلیل کافی برای بودن باشه .........
چه میدونی عاشق شدم یا نه ........اگه زمینیه که کلا ول معطلیم ........خدایی یه بحث دیگست ..........اون جملتم خیلی قشنگه هرچند من پاییزو بیشتر از بهار دوست دارمچرا عاشق نشدي و گرنه ميفهميدي پاييز بهاريست كه دلتنگ شده است
راستش ... من برای این سوال هیچ جوابی ندارم . الان هم نمیدونم چرا دارم زندگی می کنم . دلیل مشخصی ندارم . البته خیلی وقته دنبال یه دلیل خوب میگردم اما به جایی نرسیدم !
آفرين به تو پسر خوب ولي سعي كن دهه هات سالي نباشه روزي باشه اينجوري خيلي عقب ميموني از زندگيتمن خیلی مهدف نیستم و اعصابم هم سر همین خورده ولی تصمیم دارم توی همین چند دهه یه فکری بکنم.....
شوخی نبود ها
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
هدفت از عضو شدن در باشگاه چی بودش؟ | گفتگوی آزاد | 23 | ||
گل نماد زندگی چیست | گفتگوی آزاد | 9 | ||
ده جنبه مهم زندگی | گفتگوی آزاد | 0 | ||
علت غیبت و دخالت در زندگی دیگران | گفتگوی آزاد | 1 | ||
A | تو دوران قرنطینه چه جوری زندگی رو برا خودتون زیبا میکنید؟ | گفتگوی آزاد | 10 |