rashidishahram
مشاور صنعت برق
سلام به همه ی بابا برقی ها و مامان برقی ها
ااول اینکه خیلی ممنونم از همه کسایی که اومدن و تو این پست نظرشون رو گفتن که بقیه استفاده کنن .مخصوصا باتجربه هاش
من الان دانشجوی ترم ششم هست و الان که دارم می نویسم تو فرجه امتحاناتمم . من رتبه ام رو مرز بود . یعنی به سختی برق قبول شدم . علاقه هم بعد از وارد شدنم به دانشگاه ایجاد شد . تا چند هفته قبل هم فقط به فکر ارشد گرفتن بودم که یهو این فکر افتد به سرم که فعلا قید ارشد رو بزنم و بعد از فارغ التحصیلی برم سربازی و بعدش وارد بازار کار شم . تو فکر اینم که تهران یا اصفهان استارت بزنم . اگه نشد میرم عسلویه . بالاخره باید از یه جایی شروع کنم دیگه . میدونم با این وضعیت بیکاری راه سختی دارم ولی مجبوریم دیگه
مشکل من الان اینه که نمیدونم باید رو چه زمینه هایی کار کنم که بتونم واسه پیدا کردن کار حداقل بتونم به صاحب کار نشون بدم . میگن باید نرم افزار بلد باشی ولی نمیدونم چی ؟!!!!! آخه ماشالله تا دلت بخواد نرم افزار زیاده واسه رشته برق.
یا امید زیاد میخوام دل بدم به کار و برم دنبالش . انشالله منم بتونم یه مهندس رشیدی بشم واسه خودم .
ببخشید پرحرفی کردم ولی اگه میشه منو راهنمایی کنین و اصلا بگین ارشد رو ول کردم(فعلا) کار درستیه یا نه؟! ممنون
سلام
سعی کن خودت باشی نه مهندس رشیدی به قول شما. اونوقت می بینی خیلی از رشیدی و امثال اون بالاتری. بنده خودم رو اینقدر قابل این حرفها نمیدونم و فقظ دوستان لطف دارن من هم خیلی کاستی ها توی کارم دارم و اونهایی که میشناسن میدونن که نهایتا در حد بقیه هم دوره ای ها خودم هستم و شاید هم پایین تر از خیلی ها. خیلی دوستان موفق هستند که بهشون افتخار می کنم. سعی کنین خودتون باشین و با توجه به شرایط خودتون تصمیم بگیرین. ان شاا.. موفق باشین.