هاوکينگ : خدا آفريدگار عالم نيست!

arashlolos

عضو جدید
فیلسوف مسـله طرح میکند و ریاضی دانان و فیزیک دانان آن را حل میکنند.
هر دینی فلسفه ایست و دارای فیلوسفان .
فیلسوفان اسلام ، مسیحی ، زردشتی ، بودایی ، یهودی ، یزدانی ، بهایی ، سیک ، جین ، شینتو ، بابی ، ... و تمام مذاهب این ادیان ، شیعه ، سنی ، هندوییسم ، شاکتیسم ، پروتستانتیسم ، کاتالیسم و ... همه دارای فیلسوفان ، کتاب ها ، تاریخ ها ، اسناد ها و مدارکی هستند که بر اساس آن خدا را پذیرفته اند و او را خالق دنیا میدانند .
این آدم ادعا می کند ثابت کرده است که ، خدا آفریدگار این عالم نیست ؛ نه فقط خدا ، نه فقط هستی ، بلکه فیلسوفان و ادیان و مذاهب و اسناد ها ، تاریخ ، تمامه کتاب های الهی ، رشته ی الهیات و ... را به قول خودش نقص کرده است .
چه توهمه بزرگی!!!
یک دانشمند یونانی که اسمش در ذهنم نیست فعلا ، ازش پرسیدند که چرا فاصله ی زمین تا ماه 360000 است . نمیشد یک متر این فاصله کمتر و یا یک متر بیشتر میشد؟ گفت نه! که اگر یک متر کمتر میشد همه چیز بهم می خورد . جزر و مد ، روشنایی و از همه مهمتر زمین یخ میزد و در تاریکی می ماند ؛ و اگر یک متر بیشتر میشد ، زمین می سوخت .
منظور از این مثال نظم عالمیست . چه نظم بزرگی !!!
آیا طبیعت نظم میسازد ؟ یا نظم است که طبیعت میسازد ؟
این سوال را باید واقعا از این آدم پرسید .
نظریه ی های زیادی در زمینه ی نجوم و فیزیک داده شده که حیرت آورند و هنوز اثبات نشده اند اما تبلیغات زیادی برایشان شده .
از جمله نظریه ی ریسه یا ریشه .
و نظریه هایی که به قول خودشان اثبات میکنند ، نیروی گرانش وجود ندارد ، و بعضی نظریه ها وجود دارد که میگوند نیروی بین زمین و اجرام آسمان ، نیرو گرانش نیست نیروی دافعه است .
همین طور نظریاتی از دانشمندان بزرگ وجود دارد که ادعا میکردند ، نیرو گرانش و نیرو جاذبه ای در کار نیست .
فرشتگان زیادی اجرام آسمانی را بر دوششان نگه داشته اند و با نظم می چرخند .
چه وحشتناک و غم انگیز است وقتی مظلومیت و تنهایی دانشمندان بزرگ جهانی را میبینم که صحبت از اسلام و دین و خدا و اثبات علمی انها میکنند و در خبرها خیلی بیرنگ جلوه داده می شوند و تا یک دانشمند که ضد دین ، مذهب ، انسانیت حرفی میزند، ادعایی میکند ، خبرش همه جا پخش میشود .
والسلام .
دو خط آخرت خيلي توپ بود
آخه اون بدبخت و واقعا بدبخت همه چيو بر اساس ظاهر و قوانين ميبينه.
ولي الان و الاني كه داري اينو ميخوني وجود دارن فردي! يا افرادي كه اراده كنند بدون اينكه زمان بگذره از داخل اتاقشون ميرن اون سر دنيا!!!(طي العرض)
و باور كنيد اونا به تفكرات ما ميخندند!البته بعدش از تاسف شايد گريه كنند.
چرا هيشكيييييييييييييييييييي اينو نميگه هااااااااااااااا

arashlolos

عضو جدید
یه جا خوندم اونایی که به سطح سواد بالایی میرسن خدارو انکار میکنن اینو امار نشون داده بود که بیشتر مخ ها به خدا ایمان ندارن
پس فكر كردي ما برو بچ چرا مخ نشديم؟ واسه همين كه انكار نكنيم ديگه!:razz:
اينايي هم كه موافق هاوكينگ هستند همه مخند!!:biggrin:

akhilos

عضو جدید
هاوکینگ میگه قانون جاذبه باعث ایجاد جهان شده بر فرض محال درست میگه ولی فقط انسان ها اختیار دارن و میتون از قدرت جاذبه استفاده کنن شما یه فرشته یا گیاه یا یه حیوان رو در نظر بگیرید اونا چون اختیار ندارن و بصورت ذاتی عمل میکنن نمیتونن از جاذبه استفاده کنن پس جهانه قبل از شکل گیری هم نمیتونه خودش اختیار داشته باشه و باقانون جاذبه خودش رو بوجود بیاره الان ما باید به قران رجوع کنیمخداوند فرموده زمین ر در عرض شش روز افریدم که این خودش یه مثال نقض بزرگه پس خدا جهان رو برای انسان درست کرد که تا به هر چی که خواست برسه(با قانون جاذبه اختیار) نه این که جهان بوجود بیاد خودش تا به وجود ما برسه

arashlolos

عضو جدید
اينو بخونيد(كاري به اصل بحث علمي واصل معنويت ندارم)
دوتا دانشجو داريم.يكي واسه درس خوندن و قبولي تو امتحان با لپ تاپش ميره از اينترنت كلي جزوه و نمونه سوال و آموزش اون درسشو ميگيره از بيرونم سي دي آموزشيشو ميگيره.ميخونه.
اون يكي دانشجو گوشه اتاقش فقط خود كتاب درسيشو ميخونه نمونه سوالاي آخر كتابم ميخونه.
نيم ساعت قبل امتحان همه ظاهرا فكر ميكنن كه اوليه تو امتحان قبوله و دوميه رده.
بعد امتحان ميبينيم اوليه رد شده دوميه قبول.(دقيقا واسه خودم اتفاق افتاده:()
ميبينيد كه هردوشون زحمت فراوان كشيدند تا امتحانو قبول بشن!
ولي مسير حركتشونو نگاه كنيد اوليه شايد موفق بشه ولي دوميه حتما موفقه!
چون به منبع اصلي مراجعه كرده(كتاب)
حالا بقيه با خودتون:
دانشجوي اول * دانشجوي دوم * كتاب
هاوكينگ * آيت الله بهجت * قرآن(حق يا واقعيت)

خواهشن گير هاي الكي نديد
آره ربط داره نميتونستم با جزييات توضيح بدم

من گاهي وقتي نتيجه اي نميگيرم از بعضي مسايل فقط به داستان هاي واقعي عرفاني كه واسه بعضي ها پيش مياد فكر ميكنم.همون جواب همه ندانستني هامه
ببخشين

arashlolos

عضو جدید
راستي من خوندم كه:
جن قبل از انسان آفريده شده.همزمان با نسل رنسانس و با اونا بودن.بعد رنسانس اينا جنگ و خونريزي به پا ميكنند(هموني كه فرشته ها موقع خلقت انسان به خدا گفتند كه چرا انسان رو خلق ميكني كه باز هم خونريزي به راه بيفته؟) و خدا اونارو از بين ميبره بعد به فرشته ها ميگه بريد " از زمين" خاك بياوريد....
اين يعني زمين وجود داشته
عيني فقط ما نبوديم!
اما چرا انسان اينقدر مهمه واسه خدا كه ميگه آسمان ها و زمين را براي شما خلق كردم؟
(اشرف مخلوقات)
"من چيزي ميدانم كه شما نميدانيد"

گاما

عضو جدید
دوست عزیز arashlolos
شما بهتره اول کل تاپیک رو بخونید بعد نظرتون رو بفرمایید ولی اگر خوندین و دارین جواب می نویسین چند تا نکته رو خدمتتون عرض می کنم :
1 - طی العرض اشتباه و طی الارض درسته ضمنن مگه خیال کردی فقط علمای شیعه طی الارض کردن و میکنن ؟ خیلی از مرتاض های هندی کارهایی رو می کنن که علمای ما خوابش رو هم نمی بینن این هیچ ربطی به موضوع بحث این تاپیک نداره نمی دونم شما چرا قاطی این بحث کردینش ! و چطور این طی الارض می خواد پاسخ دندان شکنی به یک نظریه علمی باشه .درست مثل اینه که به گالیله می گفتن تو چرت و پرت میگی زمین دور خورشید نمی گرده ببین ما طی الارض می کنیم !!
2 - به عقیده شما دانشمندها به چه دردی می خورن ؟ خود شما اگر واقعا دانشجوی مکانیک هستین این دانشی که دارین یاد میگیرین به چه دردی می خوره ؟ نباید تحقیق کنید ؟ نباید چیزهای جدید رو کشف کنید ؟ یا فقط گرفتین که بذارین در کوزه و برین قرآن رو بخونید و چیز بفهمید ؟ کجای قرآن گفته قران برای همه چیز کافیه ؟ کمی فکر کن . طرز فکر تو کاملا شبیه عمره وقتی ایران رو گرفتن ، دستور داد تمام کتابخانه ها رو بسوزونن با این توجیه که اگر متن کتابها بده که باید نابود بشن و اگر خوبه ما قرآن رو داریم که همه چیز توش هست و نیازی به کتاب دیگه ای نداریم !!
3 - مهم ترین قسمت بحث اینه که شما و امثال شما توی این تاپیک یه جورهایی گیج شدین و بی خودی دارین مشت تکون می دین آخه من بارها گفتم : از کجای متن شما فهمیدین که پروفسور هاوکینگ گفته خدا وجود نداره ؟ لطف کنید و اون جمله رو بنویسید منم بفهمم
اگر گالیله گفت زمین به دور خورشید می گرده باید اینطور استنباط کنیم که دیگه خدا وجود نداره ؟! هاوکینگ میگه نیازی نیست که بگیم خداوند لازم بود خودش دست ببره و بیگ بنگ رو ایجاد کنه ( امیدوارم بدونی بیگ بنگ چیه ) این یعنی خدا وجود نداره ؟!! این یعنی خدا نیاز نداره با دست خودش بارون از آسمون بفرسته ، خود قوانین فیزیک موجب بخار آب و تشکیل ابر و بارش بارون میشه ... اینها چه ربطی به وجود یا عدم وجود خدا داره ؟
4 - من قبلا هم گفتم شما ناسلامتی قشر تحصیل کرده جامعه هستین اگر شما بخواین اینقدر سطحی و بی فکر به مسائل نگاه کنید و حرفهای خاله زنکی بزنید دیگه چه انتظاری از کم سواد ها و بی سوادهای جامعه داریم ؟ برادر من کمی ، فقط کمی فکر کنید

گاما

عضو جدید
هاوکینگ میگه قانون جاذبه باعث ایجاد جهان شده بر فرض محال درست میگه ولی فقط انسان ها اختیار دارن و میتون از قدرت جاذبه استفاده کنن شما یه فرشته یا گیاه یا یه حیوان رو در نظر بگیرید اونا چون اختیار ندارن و بصورت ذاتی عمل میکنن نمیتونن از جاذبه استفاده کنن پس جهانه قبل از شکل گیری هم نمیتونه خودش اختیار داشته باشه و باقانون جاذبه خودش رو بوجود بیاره الان ما باید به قران رجوع کنیمخداوند فرموده زمین ر در عرض شش روز افریدم که این خودش یه مثال نقض بزرگه پس خدا جهان رو برای انسان درست کرد که تا به هر چی که خواست برسه(با قانون جاذبه اختیار) نه این که جهان بوجود بیاد خودش تا به وجود ما برسه

تو الان خودت فهمیدی چی گفتی ؟! از اینکه خدا در قران گفته جهان رو در 6 روز خلق کردیم شما چطوری فهمیدی دنیا رو برای انسان خلق کرده ؟! بقیه حرفهات بماند برای وقتی که خودت کمی تفسیرشون کنی بفهمیم اینا که گفتی یعنی چه !

arashlolos

عضو جدید
دوست عزیز arashlolos
شما بهتره اول کل تاپیک رو بخونید بعد نظرتون رو بفرمایید ولی اگر خوندین و دارین جواب می نویسین چند تا نکته رو خدمتتون عرض می کنم :
1 - طی العرض اشتباه و طی الارض درسته ضمنن مگه خیال کردی فقط علمای شیعه طی الارض کردن و میکنن ؟ خیلی از مرتاض های هندی کارهایی رو می کنن که علمای ما خوابش رو هم نمی بینن این هیچ ربطی به موضوع بحث این تاپیک نداره نمی دونم شما چرا قاطی این بحث کردینش ! و چطور این طی الارض می خواد پاسخ دندان شکنی به یک نظریه علمی باشه .درست مثل اینه که به گالیله می گفتن تو چرت و پرت میگی زمین دور خورشید نمی گرده ببین ما طی الارض می کنیم !!
2 - به عقیده شما دانشمندها به چه دردی می خورن ؟ خود شما اگر واقعا دانشجوی مکانیک هستین این دانشی که دارین یاد میگیرین به چه دردی می خوره ؟ نباید تحقیق کنید ؟ نباید چیزهای جدید رو کشف کنید ؟ یا فقط گرفتین که بذارین در کوزه و برین قرآن رو بخونید و چیز بفهمید ؟ کجای قرآن گفته قران برای همه چیز کافیه ؟ کمی فکر کن . طرز فکر تو کاملا شبیه عمره وقتی ایران رو گرفتن ، دستور داد تمام کتابخانه ها رو بسوزونن با این توجیه که اگر متن کتابها بده که باید نابود بشن و اگر خوبه ما قرآن رو داریم که همه چیز توش هست و نیازی به کتاب دیگه ای نداریم !!
3 - مهم ترین قسمت بحث اینه که شما و امثال شما توی این تاپیک یه جورهایی گیج شدین و بی خودی دارین مشت تکون می دین آخه من بارها گفتم : از کجای متن شما فهمیدین که پروفسور هاوکینگ گفته خدا وجود نداره ؟ لطف کنید و اون جمله رو بنویسید منم بفهمم
اگر گالیله گفت زمین به دور خورشید می گرده باید اینطور استنباط کنیم که دیگه خدا وجود نداره ؟! هاوکینگ میگه نیازی نیست که بگیم خداوند لازم بود خودش دست ببره و بیگ بنگ رو ایجاد کنه ( امیدوارم بدونی بیگ بنگ چیه ) این یعنی خدا وجود نداره ؟!! این یعنی خدا نیاز نداره با دست خودش بارون از آسمون بفرسته ، خود قوانین فیزیک موجب بخار آب و تشکیل ابر و بارش بارون میشه ... اینها چه ربطی به وجود یا عدم وجود خدا داره ؟
4 - من قبلا هم گفتم شما ناسلامتی قشر تحصیل کرده جامعه هستین اگر شما بخواین اینقدر سطحی و بی فکر به مسائل نگاه کنید و حرفهای خاله زنکی بزنید دیگه چه انتظاری از کم سواد ها و بی سوادهای جامعه داریم ؟ برادر من کمی ، فقط کمی فکر کنید

دوست عزيز سلام
اولا شخصا از گرفتن غلط املايى بچه ها كه گاهى نصف شب خسته پست ميزارن خوشم نمياد مگه اينكه قصد شوخى باشه
شما هم بيشتر دقت كن!(ضمنن# صمنا)
اينايى كه ميگم واسه اينه كه شما در موردم يه فكر ديگه اى كردين
اول پستم گفته بودم نميتونم با جزيات بگم!
اولا كل تاپيكو خوندم
مرتاض ها همه كار ميكنند و خودم هم عكساشونو ديدم ولى طى الارض نميكنن
كلا واسه كارهاى ماورا دو راه هست يكى عرفانى و اون يكى شيطانى(از طريق جن) واضحه كه اونا از طريق شيطانى عمل ميكنند
و چون هم عرفانى و هم علمى اساسش علمه پس هردو گروه ميتونن اينكارو بكنن!
در نتيجه هركارى اون مرتاض ها انجام بدن نميتونن معنويت رو نفى كنند
در مورد اينكه طى الارض رو قاطى كردم باز هم ميگم من جزياتو نگفتم
مثلا علماى شيعه كه اينكارو ميكردند ظاهرا غير از عبادت كار دنيايى خاصى نميكردند حتى سفرهاى خارجى هم نداشتند
با فيزيكدان ها هم در ارتباط نبودند اما...
اما طى الارض ميكردن اون هم از نوع عرفانى(خودشون ميگفتند)
و اين يعنى خدايى هست كه اين قدرت رو بهشون داده!
اگه قبول ندارى بگو اين قدرت رو از كجا بدست آورده؟؟؟
يا اينكه چشم باطنى دارند؟؟؟مرتاض ها اينكارم ميكنند؟
اونايى هم كه آينده يا گذشته رو ميگن مستقيم با جن در ارتباط هستند؟نزديك محل زندگيمون يكى هست كه اگه دربارش بگم يه تاپيك ميشه
تو اتاقش پر از آينست!
تو اون پست گفته بودم گاهى اوقات وقتى فكرم به جايى نميرسه به همين چيزا كه اين فقط يه موردشه فكر ميكنم و همين هم يك نشانه هستش
در مورد قسمت 3 نظرت كاملا موافقم!
من كى گفتم هاوكينگ گفته خدا وجود نداره؟!
منم نظرم اينه كه هاوكينگ نگفته خدا وجود نداره
و دقيقا همون قسمت 3 نظرت،نظر منم هستش
(در ضمن اگه هم گفته باشه وجود نداره خوب اون كه علمش كامل نيست!
كه ما دقيقا نظرشو بپذيريم
ببين دوستم من قبل ديدن اين تاپيك همين اواخر روزها و ساعت ها داشتم دقيقا رو مساله نظريه تكامل و اينكه همه چى طبيعى خودش بوجود اومده و بيگ بنگ فكر ميكردم بازم ادامه ميدم
در مورد بيگ بنگ بايد بگم كه بيشتر مطالعاتم رو نجومه تا مكانيك
بيگ بنگم بعضى دانشمندان اونو ردش ميكنند

در مورد هاوكينگ بايد بگم كه ايشون بر اساس علم خودشون(رياضى و فيزيك كوانتوم و سطح بسيار بالا)
اين اظهار نظر رو كردن كه امثال ما عمرا ذره اى متوجه بشيم به نظر من اگه يه تاپيك ايجاد بشه(يا همين تاپيك) كه دوستان هركدام نظر شخصى خودشون و دليلشون براى وجود خدا رو از ديد خودشون بزارن
خيلى مفيده

حرفاى بالا فقط يك نظر هستش و من نميگم حتما درسته
در مورد درست بودن يا نبودن همه اين حرفا همچنان تحقيق ميكنم
بازم ببخشين
نظرتونو بگين ناراحت نميشم
حداقل به اشتباهاتم پى ميبرم

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا که آدما خودشون یه هواییما یا قطار سریع ...درست میکنن انقدر سروصدا راه میندازن ،یکی نیست بهشون بگه پس این همه شگفتی رو کی خلق کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی که میگه خدا وجود نداره بیسواد هست!!!!!!!!!!

در ضمن خدا در قران گفته که من همه چیز را از عدم خلق کردم ،اونایی که رشته شون شیمی فیزیک هست که باید بهتر بدونن اتم یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه کم فکر کردن بد نیست .

دانشمندا هم در طول تاریخ نظریه رو پشت نظریه دادن تا امروز هم ادامه داره .

به این نکته که گفته همه چیز را از عدم خلق کردم توجه کنین اتم چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟پروتون نوترون یا الکترون چی هستم ماهیتشو میگم

گاما

عضو جدید
دوست عزیز arashlolos
1 - من هم از گرفتن غلط های دیگران خوشحال نمی شم اما بارها دیدم که کسانی دو لغت رو که کاملا معنای متفاوتی دارن به جای هم استفاده میکنن و متوجه این قضیه نیستن اونجا باید راهنمایی کرد نه اینکه ازش گذشت متاسفانه این جور کلمات توی وبلاگ های فارسی داره روز به روز بیشتر میشه با این حال معذرت می خوام اگر حس بدی به شما دادم ولی منظور بدی نداشتم
2 - در مورد مسائل عرفانی و ارتباط اونها با دنیای مادی و حضور خدا و وجود خدا و اینطور مسائل همونطور که گفتم مربوط به این بحث نیست و تاپیک جدایی برای خودش لازم داره
3 - شما در یک پست به هاوکینگ میگین " اون بدبخت " و بعد در پست اخیرتون میگین بر اساس ریاضی و فیزیک سطح بالا که ما ذره ای متوجهش نمی شیم صحبت کرده من این دو مطلب رو درک نمی کنم
4 - لطفا نظرتون رو در مورد خبر صفحه اول بنویسین
موفق باشید

گاما

عضو جدید
واقعا که آدما خودشون یه هواییما یا قطار سریع ...درست میکنن انقدر سروصدا راه میندازن ،یکی نیست بهشون بگه پس این همه شگفتی رو کی خلق کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی که میگه خدا وجود نداره بیسواد هست!!!!!!!!!!

در ضمن خدا در قران گفته که من همه چیز را از عدم خلق کردم ،اونایی که رشته شون شیمی فیزیک هست که باید بهتر بدونن اتم یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه کم فکر کردن بد نیست .

دانشمندا هم در طول تاریخ نظریه رو پشت نظریه دادن تا امروز هم ادامه داره .

به این نکته که گفته همه چیز را از عدم خلق کردم توجه کنین اتم چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟پروتون نوترون یا الکترون چی هستم ماهیتشو میگم

خانم محترم کی گفته خدا نیست ؟ شما هنوز متن اصلی رو نخونده اومدی حکم صادر میکنی ؟ من به این میگم بی سوادی ضمنا خوشحال می شم کمی برامون در باره ماهیت اتم و الکترون و پروتون فرمایش بفرمایید

Sarp

مدیر بازنشسته
مشکل شما اینه که فکر می کنید هر چیزی باید دارای مبدا باشد در صورت اینکه اینگونه نیست چرا که هر چیزی که دارای مبدا میباشد مقصد نیز دارد پس من الان یه از شما یه سوال دارم شما که فکر میکنی هر چیزی دارای مبدا می باشد خوشحال میشم که راجع به مبدا خدا برامون توضیح بدی;)
البته دوستان هاوکینگ اونقدر سواد علمی داره که نظریه اش با سطح اطلاعات شما زیر سوال نمیره
هاوکینگ هروقت تونست در مورد بعد بالاتر از سه ( با زمان میشه چهار بعد) نظر بده ، اون موقع میتونه در مورد همه چیز از جمله خدا هم نظر بده !
چیزایی که شماها دربارش بحث میکنید همه ش در حوزه درک خودتون هست
یعنی در چارچوب سه بعد طول و عرض و ارتفاع !
میتونید چهارمین بعد رو تصور کنید ؟
پنجمین بعد چطور ؟
.
.
.
عمرا !
پس اینجا هیچکدوم صلاحیت رد وجود خدا رو نداریم !
چون زمان و مکان ما در بعدهای بالاتر از خودمون مفهومشون رو از دست میدن !

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانم محترم کی گفته خدا نیست ؟ شما هنوز متن اصلی رو نخونده اومدی حکم صادر میکنی ؟ من به این میگم بی سوادی ضمنا خوشحال می شم کمی برامون در باره ماهیت اتم و الکترون و پروتون فرمایش بفرمایید

من متن رو خوندم ،نظرخودمو گفتم حکم هم صادر نکردم

در ضمن مگه به همین سادگیه که بشه تو این تایپیک اتم رو به جنابعالی توضیح بدم اگه میخوای بدونی باید بری دنبالش خودت بخونی مگه قصه است

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
استيون هاوکينگ فيزيکدان برجسته بريتانيايی در کتاب تازه خود مدعی می شود که خدا عالم و کهکشان را نيافريده و «انفجار بزرگ کهکشانی » که بسياری از سياره و ستارگان بر اثر آن بوجود آمده اند، نتيجه و پيامد قوانين فيزيک است. نام اين کتاب « طرح عظيم » است و استيفن هاوکينگ آنرا همراه فيزيکدان آمريکايی لئونارد ميلودينو نوشته است. در اين کتاب استدلال می شود که وجود فرضيه های گوناگون و اکتشافات جديد ثابت می کند که جهان هستی يک خالق ندارد. روزنامه تايمز چاپ لندن بخشهايی از اين کتاب را منتشر کرده که در قسمتی از آن پروفسور هاوکينگ می نويسد:« چون قوانين جديد فيزيک مثل جاذبه وجود دارند کهکشان می تواند خود را از هيچ بسازد. روند خلق بدون مقدمه و يکباره دليل وجود کهکشان و هستی ما است . هيچ ضرورتی ندارد که خداوند را برنامه ريز و مسئول آن آفرينش بدانيم.» استيون هاوکينگ که اکنون ۶۸ ساله است از سال ۱۹۸۸ با کتابی تحت عنوان « تاريخ خلاصه ای از زمان» که توضيحی در مورد پيدايش عالم هستی بود به شهرت رسيد. در عين حال وی در عرصه فيزيک کوانتوم و کهکشان شناسی مطالعات گسترده ای دارد و از جمله صاحبنظران برجسته اين علوم است. اظهار نظرهای جديد پروفسور هاوکينگ در کتاب تازه خود نشان می دهد که وی ديدگاههای قبلی خود در مورد آفرينش و دين را کنار گذاشته است.

متن خبر

طرف صحبت من شما نبودین این آقا بود

اینا با مسیحیت تحریف شده هیچی از خدا نمیدونن معلومه که باید همچین نظری هم باید بده

تازه گامااین نظریه خیلی هم جدید نیست

matrix0111

عضو جدید
سلام به متفکران
من نمیتونم این همه صفحه رو بخونم باعرض ببخشید بفرمایین اینجا چه خبره

گاما

عضو جدید
طرف صحبت من شما نبودین این آقا بود

اینا با مسیحیت تحریف شده هیچی از خدا نمیدونن معلومه که باید همچین نظری هم باید بده

تازه گامااین نظریه خیلی هم جدید نیست

میدونید مشکل چیه ؟ دانشمندها حداقل در جوامع آزاد با دینشون فکر نمی کنن با روشهای علمی بررسی می کنن
شما چون به چیزی اعتقاد داری مدام دنبال اثبات اون هستی ولی دیگرانی هستن که وقتی بحث علم وسط میاد به دینشون کاری ندارن تحقیقات واقعی رو منتشر می کنن نه اون چیزی رو که دوست دارن
در مورد این که گفتین این نظریه جدید نیست هم اگر براتون ممکنه آدرس بدین ببینم کی و کجا و توسط چه شخصی قبلا مطرح شده بوده ؟ ممنون

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونید مشکل چیه ؟ دانشمندها حداقل در جوامع آزاد با دینشون فکر نمی کنن با روشهای علمی بررسی می کنن
شما چون به چیزی اعتقاد داری مدام دنبال اثبات اون هستی ولی دیگرانی هستن که وقتی بحث علم وسط میاد به دینشون کاری ندارن تحقیقات واقعی رو منتشر می کنن نه اون چیزی رو که دوست دارن
در مورد این که گفتین این نظریه جدید نیست هم اگر براتون ممکنه آدرس بدین ببینم کی و کجا و توسط چه شخصی قبلا مطرح شده بوده ؟ ممنون
یدونین ا تو دبیرستان هم اینو میدونستیم که یه انفجار عظیمی رخ داده بعد کهکشانه و... به وجود اومدن میتونین از هرکسی بپرسید

حق با شماست من به دینم اعتقاد دارم ولی بیدلیل حرف نمیزنم 14قرن پیش یه آدم بیسواد از کجا میدونست که دنیا از عدم خلق شده؟؟؟یا اگه رشته تون مکانیک باشه گفته کوها را لنگرگاهی برای زمین قرار دادم تا حرکت زمین با تکان های شدید همراه نباشه

از این قانون برای فلایویل اتوموبیل ها استفاده میشه یا خیلی چیز های دیگه

مطمئن باشید اگه این دانشمندا از قران آشنایی داشتند الان خیلی از مجهولات رو تو علم پیدا میکردن .ولی متاسفانه رفتار بعضی از اسلام گرایان تندرو باعث شده همه به اسلام بد بین بشن

اارکیده

عضو جدید
استيون هاوکينگ فيزيکدان برجسته بريتانيايی در کتاب تازه خود مدعی می شود که خدا عالم و کهکشان را نيافريده و «انفجار بزرگ کهکشانی » که بسياری از سياره و ستارگان بر اثر آن بوجود آمده اند، نتيجه و پيامد قوانين فيزيک است. نام اين کتاب « طرح عظيم » است و استيفن هاوکينگ آنرا همراه فيزيکدان آمريکايی لئونارد ميلودينو نوشته است. در اين کتاب استدلال می شود که وجود فرضيه های گوناگون و اکتشافات جديد ثابت می کند که جهان هستی يک خالق ندارد. روزنامه تايمز چاپ لندن بخشهايی از اين کتاب را منتشر کرده که در قسمتی از آن پروفسور هاوکينگ می نويسد:« چون قوانين جديد فيزيک مثل جاذبه وجود دارند کهکشان می تواند خود را از هيچ بسازد. روند خلق بدون مقدمه و يکباره دليل وجود کهکشان و هستی ما است . هيچ ضرورتی ندارد که خداوند را برنامه ريز و مسئول آن آفرينش بدانيم.» استيون هاوکينگ که اکنون ۶۸ ساله است از سال ۱۹۸۸ با کتابی تحت عنوان « تاريخ خلاصه ای از زمان» که توضيحی در مورد پيدايش عالم هستی بود به شهرت رسيد. در عين حال وی در عرصه فيزيک کوانتوم و کهکشان شناسی مطالعات گسترده ای دارد و از جمله صاحبنظران برجسته اين علوم است. اظهار نظرهای جديد پروفسور هاوکينگ در کتاب تازه خود نشان می دهد که وی ديدگاههای قبلی خود در مورد آفرينش و دين را کنار گذاشته است.

متن خبر

عجل الخالق
کی اینارو به خوردش داده تا بیاد کتابم دربارش بنویسه

گاما

عضو جدید
یدونین ا تو دبیرستان هم اینو میدونستیم که یه انفجار عظیمی رخ داده بعد کهکشانه و... به وجود اومدن میتونین از هرکسی بپرسید

دوست عزیز بحث درباره بیگ بنگ نیست درباره علت به وجود آمدن اونه
تا قبل از نظریه پروفسور هاوکینگ علم توضیحی برای چگونگی شروع بیگ بنگ نداشت بنابراین بعضی ها فکر می کردن بالاخره رسیدن به جایی که بگن اینجا نقطه ای بوده که خداوند مستقیما دخالت کرده و اون انفجار بزرگ و عجیب رو از هیچ بوجود آورده اما نظریه جدید هاوکینگ میگه جهان می تونه خودش رو از "هیچ" بوجود بیاره اونهم طبق قوانین فیزیک این مطلب اخیر رو قبلا شما از فرد دیگه ای شنیده بودین ؟

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز بحث درباره بیگ بنگ نیست درباره علت به وجود آمدن اونه
تا قبل از نظریه پروفسور هاوکینگ علم توضیحی برای چگونگی شروع بیگ بنگ نداشت بنابراین بعضی ها فکر می کردن بالاخره رسیدن به جایی که بگن اینجا نقطه ای بوده که خداوند مستقیما دخالت کرده و اون انفجار بزرگ و عجیب رو از هیچ بوجود آورده اما نظریه جدید هاوکینگ میگه جهان می تونه خودش رو از "هیچ" بوجود بیاره اونهم طبق قوانین فیزیک این مطلب اخیر رو قبلا شما از فرد دیگه ای شنیده بودین ؟

من نمیگم من از هاوکینگ بیشتر حالیمه ولی به نظر من این دلیل نمیشه بگیم که خدا وجود نداره همه چیز به دلیل نیاز داره هیچ چیزی بی دلیل اتفاق نمیافته
هیچ چیز!!!!!نظر من اینه.

anee

عضو جدید
سلام،بذارین این به ظاهر پروفسور با توهماتش خوش باشه.اینا با نظری های مختلفی خواستن خدلرو منکر بشن،نمونش نظریه ی داروین.

avars

عضو جدید
من پاسخ خیلی بی ادبی رو در پاسخ ب اون کسی دادم که هاوکینگو بیسواد خونده بود . لطف کنید اینقد سریع ی فریضه رو رد نکنید ی کم مطالعه هم بد نیست.

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام،بذارین این به ظاهر پروفسور با توهماتش خوش باشه.اینا با نظری های مختلفی خواستن خدلرو منکر بشن،نمونش نظریه ی داروین.

سلام نه نظریه داروین با عدم وجود خدا فرق میکنه ،برداشت بعضی ها و کم سواد بودنشون باعث شده نظریه داروین را دلیلی بر عدم وجود خدا بداند

در حالی که یا علم وتفسیر ما از قران خیلی زیاد نیست یا نظریه یه اشکالی داره

ولی در کل تو قران هم خلاف عقیده داروین چیزی نداریم

نظریه داروین درسته ولی نمی دونم چرا بعضی ها که تخصص ندارن از این موضوع سوءاستفاده میکنن

mina.eror

عضو جدید
کاربر ممتاز
:eek::eek:
واااااااااااا چه حرفایی میزنن به قول دوستان خوب باید خدا باشه که یه انفجاری صورت بگیره دیگه:surprised:

assan

عضو جدید
پذیرش خدا یک موضوع فردی است . اگه راست میگید جواب اونو با اثبات علمی و منطقی بدهید . نه اینکه توهین کنید . چون توهین ها و افکار شما معرف شخصیت شما هستند

assan

عضو جدید
وقتی انسان نظر میده که عقلش براحساساتش چیره باشه . یعنی اینکه بتونه جای یک قاضی حکم کنه . نه اینکه حالا یک چیزی تو کله اش هست میخواد با لج بازی اونو به دیگران تحمیل کنه

assan

عضو جدید
هاوکینگ درست گفته . حسابی هم درست گفته . حالا تحلیل هرکس نتیجه تفکر خودشه که بتونه دنیای درون و برون خودشو با این قضیه سازگار کنه (دنیای احساسات و علوم دینی تلقینی با منزق و علوم تجربی)