ای بابا نی نی دناه داله...آدم در مباقع سخت پدل مادلاسو میسناسه
ناملداااااااااااااااااااا
خو من بلد نیستمممممممم .

سمیرا بدووووووووووووووو دست به کار شوووووووو .میام دعوا هااااااااااااااااااا

ای بابا نی نی دناه داله...آدم در مباقع سخت پدل مادلاسو میسناسه
ناملداااااااااااااااااااا
بهنام تو میتونیییییییییییییییییی.....همه بهنامو تشویق کنید.....:دیخو منم بلد نیستمممممممممممممممم . نفر بعدی کیه؟؟؟؟/:دی
بچه بابا داره...بدووو بهزاد ..من اگه دست به کار بشم دیگه نی نی نداریما......بدو بدو ..اورین بابای مهربون...بدو منم تشویقت میکنم......خو من بلد نیستمممممممم .
سمیرا بدووووووووووووووو دست به کار شوووووووو .میام دعوا هااااااااااااااااااا![]()
نی نی ژون اسم من که تهامین نیست عزیزیم گوگولی مگولینانانی تهامین و بابا پهزاتتتتتتتتتتتت ملسیییییییییییییی
نانان سمیلااااااااااااااااااااااا و همگی ملسییییییییییییییی
هولااااااااااااااااااااا نی نی خوسحالههههههههههههههههههه
ولی یکی پیدا سه نی نی لو بسولهه
بهنام جونی ..برو بچه رو بشوره زیر ابه .............نه من بلدم نه بهزاد......اورین بابای مهلبون......درخواست كمك كرديد منم خودمو زود رسونم..تاكسي نبود مجبور بودم ماشين بدزدم
خوب چي شده؟
نی نی ژون اسم من که تهامین نیست عزیزیم گوگولی مگولی
اسم من ثمینه می باشد
ببین نی نی جون خواهر زادهام به من میگن آنا تو هم بگو آنا
آخه ثمینه واسن سخته بگی
بیا عزیزم منم میشولمت هیچ ناراحت نباش![]()
اي بابا....ني ني چرا آخه؟بهنام جونی ..برو بچه رو بشوره زیر ابه .............نه من بلدم نه بهزاد......اورین بابای مهلبون......
.........................افرین افرین افرین افرین
نی نی بر خود فرض میداند از نانان ثمین و بابا پهنام تسکل کند....بعضی ها یاد بگیلناي بابا....ني ني چرا آخه؟
يه نيم ساعته آب رو گذاشتم رو گاز براي چايي..خوب خوب جوش آومده..حالا مجبور شدم آب رو براي ني ني بزارم
ني ني بيا ديگه ....بيا
مرسی ....مشکل حل شد مامان ثمینه قبول کرد....................چقدر تو بابای مهلبونی هستیاي بابا....ني ني چرا آخه؟
يه نيم ساعته آب رو گذاشتم رو گاز براي چايي..خوب خوب جوش آومده..حالا مجبور شدم آب رو براي ني ني بزارم
ني ني بيا ديگه ....بيا
وظيفه بود ني ني جونم..خوب پس بابات شديم الكينی نی بر خود فرض میداند از نانان ثمین و بابا پهنام تسکل کند....بعضی ها یاد بگیلن
پاپا پهنام الان میلم تو تاپیت نی نی باست چایی میالم
مرسی ....مشکل حل شد مامان ثمینه قبول کرد....................چقدر تو بابای مهلبونی هستی
اورین اورین اورین...هوراااااااااااااااااااااا بهنام..............
برای منم قهوه بریز دخترم.....نی نی بر خود فرض میداند از نانان ثمین و بابا پهنام تسکل کند....بعضی ها یاد بگیلن
پاپا پهنام الان میلم تو تاپیت نی نی باست چایی میالم
اره ..... برام قهوه بریز...مرسی بهنام.......وظيفه بود ني ني جونم..خوب پس بابات شديم الكي
مرسيييييييييييييييييييييييييي
يه مدال قهرماني هم بهمون ميديد؟
چايي رو كه ني ني ميده..تو هم يه چيزي بده
ما رفتيم شام بخوريم![]()
نی نی داله تمیس میسهههههههههههههههههههههههوظيفه بود ني ني جونم..خوب پس بابات شديم الكي
مرسيييييييييييييييييييييييييي
يه مدال قهرماني هم بهمون ميديد؟
چايي رو كه ني ني ميده..تو هم يه چيزي بده
ما رفتيم شام بخوريم![]()
ملسیییییییییییییییییییییییییییییییییییتولدت مبارک فرزندم![]()
فعلا شب بخیر
کار پیش اومده![]()
نی نی جان .مامانی تو قبلا خوشگلتر بودیا ....چه کالی مهم تل از تبلچ دخملت هاااااااااااان؟
[URL="http://www.pic1.iran-forum.ir/"][IMG]http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up4/85906598498468173207.jpg[/URL][/IMG]
اینو فهلا دذاستم بابا پهزات بتلسه بگرنه نی نی این سکلی نیستااااااااااااااااااااااااااااااااااااانی نی جان .مامانی تو قبلا خوشگلتر بودیا ....
برو عقبتر مامان تلسید.......................![]()
چه کالی مهم تل از تبلچ دخملت هاااااااااااان؟
[URL="http://www.pic1.iran-forum.ir/"][IMG]http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up4/85906598498468173207.jpg[/URL][/IMG]
بای با نی نی بودی؟ به نی نی دفتی بتلسه؟چه خشننن ..این همه زشت نبودی که بچهههههههههههههههه
دیگه وقتی بزرگ شدی خواستگار برات نمیاد .اون موقع چیکار کنیم؟؟؟
اخماتو وا کن . بخند نی نی عزیزم
ملسی عسیسمممممممممممممممممممم چگده تو نازیییییییییییییییییسلام نی نی...........
تفلدت مبالـــــــک!!!!!!!!!!!ایشالا صد سال زنده باشی
چه خشننن ..این همه زشت نبودی که بچهههههههههههههههه
دیگه وقتی بزرگ شدی خواستگار برات نمیاد .اون موقع چیکار کنیم؟؟؟
اخماتو وا کن . بخند نی نی عزیزم
بهزاااااااااااااااااااااد ...بیا بزنمت....هیچکی لیاقت دخترمو نداره .....عمرا شوهرش بدم.........دخملم به این نازی از الان خواستگار داره..............
بابای بد...................
من بهت ناد میدم باباییبه کس کسونش نمیدم .به کسی میدم که شاه باشه . بقیش روبلد نیستم :دی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ღ✿ღ تولد موهو جونم مبارکه ღ✿ღ | مناسبتها | 38 | |
![]() |
****نامزدی فائزه جونم**** | مناسبتها | 674 | |
![]() |
<<جشن قبولی ارشد المیرا جونم >> | مناسبتها | 210 | |
![]() |
امروز خورشید درخشانتر است و آسمان آبیترامروز بهاری است در زمستان(صبا جونم تولدت مبارک ..) | مناسبتها | 169 | |
![]() |
مرجان جونم زاد روزت شیرین و نور آفرین باد | مناسبتها | 53 |