mmm111kkk
عضو جدید
مطمئن باش اگر حقوقشون مساوي باشه خيلي از پستهاي مهمو يك زن ميتونه انجام بده ولي ......
خیر نمیتونه انجام بده.
مطمئن باش اگر حقوقشون مساوي باشه خيلي از پستهاي مهمو يك زن ميتونه انجام بده ولي ......
کی گفته تا حالا کار کردی؟ سر چند تا کار رفتی؟ من میرم کارخونه های مختلف کار رو میبینم نظرش رو شما میدی؟؟؟؟؟؟مطمئن باش اگر حقوقشون مساوي باشه خيلي از پستهاي مهمو يك زن ميتونه انجام بده ولي ......
خوب من نمیکم حقوقشون باید کمتر باشه
اگر کار 1 مرد میکنه باید حقوق 1 مرد بگیره
من کلا میگم این بحث بیخوده
وقتی برای مردها کار نیست
نمیشه از تبعیض صحبت کرد
و زن ها با حقوق کمتر کار رو از اقایون میدزدن
خیر نمیتونه انجام بده.
واقعا نمیتونهخیر نمیتونه انجام بده.
کی گفته تا حالا کار کردی؟ سر چند تا کار رفتی؟ من میرم کارخونه های مختلف کار رو میبینم نظرش رو شما میدی؟؟؟؟؟؟
برادر من، من دیگه با این خانوم بحثی ندارم یا خودت زحمت بکش جوابشو بده یا ولش کن چون از قدیم میگن نرود میخ اهنی در سنگ
عصبانی نشو، ما یوونتوسیا هممون امروز بی اعصابیمکی گفته تا حالا کار کردی؟ سر چند تا کار رفتی؟ من میرم کارخونه های مختلف کار رو میبینم نظرش رو شما میدی؟؟؟؟؟؟
برادر من، من دیگه با این خانوم بحثی ندارم یا خودت زحمت بکش جوابشو بده یا ولش کن چون از قدیم میگن نرود میخ اهنی در سنگ
راست میگهوقتي تحصيلكرده هائي مثل شما اين طرز فكرشونه واي به حال مرداي قديمي و بيسواده اين مملكتتتتتتتتتتت
واقعا نمیتونه
این دیدما
یکی از همکارای خانوم من با اینکه 7-8 سال سابقه داره (اونم تو همین شرکت و همین کار) هنوز در تایپ فارسی مشکل داره
یعنی اگه خوشگل نبود با مونیتور میکوبیدم توسرش
کی گفته تا حالا کار کردی؟ سر چند تا کار رفتی؟ من میرم کارخونه های مختلف کار رو میبینم نظرش رو شما میدی؟؟؟؟؟؟
گاهي سكوت بهترين حرفه........خوش باش
با احترام
بچه ها این یه تاپیکه برای بیان نظراتتون-اینجا مجلس نیست شما هم نماینده نیستید و قانون که دارید وضع نمی کنید-چرا سریع جوش می آرید دعوا نداره که بنده خدا
به نظرم خانوما که تو جاهایی نباید کار کنن- اصلا برای خودشون خوب نیست مثلا تو دکه روزنامه فروشی ترمینال اتوبوس و... حتی من دیدم تو سیگار فروشی هم کار میکنن البته تقصیر اونها نیست مجبورن و ... که اگه خودتون آدمی هستید که تو این کشور زندگی می کنید بهتر میدونید.
در اون جاهایی هم که کار می کنن مثل آموزش و پرورش، وزارت بهداشت و سایر ارگان های وابسته به این قبیل ادارات (که البته فکر میکنم منظور ایجاد کننده ی تاپیک هم همین جاها باشه) تقریبا میشه گفت خانم و آقا با هم برابرند. مثلا همون قدر که دکتر زن داریم دکتر مرد هم داریم یا معلم های خانم با دبیر های آقا برابرند.
مشکل اصلی بیکاریه که هم واسه آقا هست و هم واسه خانم
چه دلیلی وجود داره که میگید آقایون بهتر از خانم ها کار می کنند؟ حالا یه خانم مدیری تو یه کارخونه ای بیسواده و آمار غلط میده و طراحی بلد نیست دلیل نمیشه که همه ی خانم ها اینطورین- من خودم تو داروخونه کار میکنم و میبینم که خانم ها خیلی بهتر از آقایون کار میکنند ضمنا مسول فنی ما هم خانمه (البته فقط یکم حرف زیاد میزنن و اینم دانشمندا الان گفتن طبیعیه)
والا با این شرایط خانم ها که هیچی حتی بچه های 10-12 ساله هم باید کار کنند!!! خیلی مسخره است
یه مثلی هست که میگن قبلا یه نفر کار میکرد 10 نفر می خورد و الان 10 نفر باید کار کنند تا یه نفر بخوره- حتی اون یه نفرهم باید کار کنه
من جمله هاتون رو خوب خوندم
خب جناب همه ی آقایون که تشکیل خانواده ندادن و شاید هم ندن که این روزبه روز داره بیشتر میشه
خانم ها ی مجرد هم که کم نیستن و اینم آمارش تصاعدی داره میره بالا
خانم های بیوه، مطلقه هم اضافه میشن- حتی تو سایتی آمار زده بودن که درصد طلاق تو ایران 40 درصد بیشتر شده!!!
خانم های سرپرست خانوار هم کم نیستن
از طرفی با این تورم البته بعضیا بخوان خودشون رو بکشن با دستمزدشون پول کرایه خونه و آب و برق و ... رو بدن- یعنی اگه زن کار نکنه گشنه می مونن
حالا شما باز هم حرف از اولویت میزنید؟
بله در شرایط ایده آل که همه ی مردا دارای خانواده هستن خانم ها هیچ مشکلی از نطر اقتصادی ندارن-همه چی آرومه همه هم خوشبختن آره اولویت با مرداست و هیچ خانمی هم اصلا خوشش نمی آد کار کنه که البته این دنیا رو باید تو خواب ببینیم!
ضمنا دلایل کار صرفا مشکل اقتصادی نیست (این رو گفتم که خودتون یکم راجع به دیگر ابعاد کار فکر کنید و در حوصله ی من نیست بخوام بیشتر توضیح بدم و فکر نکنم در حوصله ی شما هم باشه)
من میگم مشکل از خانم ها نیست که کار میکنن مشکل از آقایونیه که 10 تا کار رو با هم دارن و کم هم نمی آرن . (تا همین قدر بسه که داخل بحث سیاسی میشیم)
و در پایان امیدوارم که انقدر کوته فکر نباشید که من رو به جانبداری از خانم ها متهم کنید.(کلی گفتم منظورم شخص واحدی نبود)
جنم میخوادکار کردن جنم میخواد هیچ ربطی هم به زن یا مرد بودن نداره...![]()
ولی اون پسره که بره خواستگاری عالم و ادم بهش میگن کارت چیه سرمایت چقدره نه خانوما