سمیه نوروزی
عضو جدید
سلام دوستان.می شه کسی توی این قسمت یه سری اطلاعات در باره ی "طراحی هواپیمای بدون سر نشین "بذاره.یا به طور مقدماتی یه سری دروس اموزشی بذاره.اگه به یه سایت مرتبط هم راهنماییم کنین ممنون میشم.موفق باشید.
سلام دوستان.می شه کسی توی این قسمت یه سری اطلاعات در باره ی "طراحی هواپیمای بدون سر نشین "بذاره.یا به طور مقدماتی یه سری دروس اموزشی بذاره.اگه به یه سایت مرتبط هم راهنماییم کنین ممنون میشم.موفق باشید.
سلام،
اول: فضانوردا بلد نیستن هواپیما طراحی کنن.
دوم: مراحل طراحی هواپیمای بدون سرنشین مثل مراحل طراحی هواپیماست شاید سخت تر شاید آسونتر!برای یاد گرفتن طراحی هواپیما یه سری 7 جلدی آقای راسکم نوشته که خیلی کامله و پله پله اما چون انگلیسیه ....!کتاب طراحی هواپیمای آقای صدرایی هم هست که مال انتشارات دانشگاه امام حسینه ولی نایابه،چرا؟مسئول انتشاراتی می دونه.
این 2 تا سایت هم هست،شاید به کارتون بیاد:
http://www.avia.ir/Default.asp?chid=58&name=%20پيوندهاي%20مفيد وب سایت اطلاع رسانی هوافضای ایران،مال فضا نورداست
http://www.tehranmodel.com/default.aspx?lang=Fa یه سایته که هواپیمای مدل میفروشه ولی یه کمی هم در مورد ساخت هواپیمای مدل و گلایدر مطلب گذاشته.
ایشاالله بسازید،هواش کنید!![]()
من یک سایت ایرانی پیدا کردم که اطلاعات آموزشی خوبی به علاقه مندان میده و امتیازش اینه که خودش تمام قطعات و لوازم لازم رو برای فروش داره من تا حالا به صورت موردی چند بار ازش خرید کردم
جمعا شاید پنج میلیون تومنی بشه به نظر معتبر میاد گویا زیر نظر مرکز آموزش فنون هوایی کشوری فعالیت میکنه . اگر مدیران سایت اجازه بدن و تبلیغ نباشه اسمش www.hobbiran.com هستش . خوبیشون اینه که با حوصله بهت مشاوره هم میدن .امید وارم این اطلاعات بدرد شما و سایر دوستان بخوره .
سلام،خب pdf رو از کجا آوردی؟ بگو بریم گیر بیاریم خب دوست عزیز،ممنونسلام من یه pdf توپ راجبش دارم ولی حجمش سنگین نمیشه فرستاد یا تو سایت گذاشت
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال در خصوص Take off distance | آموزش و طراحی سیستمی | 2 |