نیاز فوری به همفکری دارم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mansureh.65

عضو جدید
من رشته کارشناسیم علوم کامپیوتر بود که علاقه ای بهش نداشتم!به خاطرهمین تصمیم دارم تومحدوده علایقم ارشد بخونم می خاستم ببینم ارشد محیط زیست چطوریه در تمام گرایشاتش و کدام کاربردی تره؟وچه تفاوتی بین رشته عمران_محیط زیست با منابع طبیعی_محیط زیست و شیمی_محیط زیست داره؟واگه خیلی مشکله بشینم ازاول کنکور تجربی بخونم برا داروسازی یا آزمایشگاه؟من خیلی ناراحتم که زودتر رشتمو انتخاب کنم وشروع به خوندن کنم خاهشا کمکم کنید!! :cry::cry:

دالیا

عضو جدید
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز
من فارغ التحصیل رشته مهندسی منابع طبیعی_محیط زیست هستم.و میتونم بگم رشتم را خیلی دوست دارم.
ولی متاسفانه این رشته هنوز کاملا در کشور ما جا نیافتاده به خصوص برای خانم ها.
چون خودم شخصا دنبال کار می گردم که در رابطه با رشتم باشه
هر جا که استخدامی از رشته ما بخواهند خیلی محدود و÷ذیرش فقط از آقایون هست و انها در اولویت هستند به جز بند ÷ اگه داشته باشید
بارها هر دفعه رفتم سراغ جزواتم که برای ارشد بخونم ولی وقتی وضعیت استخدامیش را می بینم ÷شیمون میشم
البته این را بگم چون تا این جای راه را آمدم احتمال داره ارشد این رشته را هم بخونم
در کل به شما دوست عزیز می خوام بگم رشته ی خوبیه که برای ارشد بخونی (بر اساس علاقت) ولی اگر آینده ی کاریت برات مهمه بهت این رشته را ÷یشنهاد نمی کنم.چون برای خانمها هنوز اونطور براش جا باز نشده
چون همه جا ارجحیت برای استخدام در این رشته با آقایونه
از نظر من رشته خود شما هم بازار کار خوبی داره اگر علاقه داشتید ادامش بدید خوبتر میشد
چون توی استخدام بعضی بانکها رشته شما را هم می خوان
فقط می خواستم بگم این رشته بیشتر برای ÷سرا به درد بخورتره
ببخشید سرتون را درد آوردم
موفق و موید باشید

monirehhashemi

عضو جدید
سلام من دانشجوی کارشناسی ارشد منابع طبیعی هستم به نظر من اگه ادم دنبال علاقه باشه خیلی بهتره ،بهتره فعلا به کار فکر نکنی. چون افسرده می شی در ضمن همه رشته ها علان کار ندارند.عوضش از درست و کاری که حالا بعدا انجام می دی لذت می بری و در اینده افسوس این رو نمی خوری که نتونستی رشته مورد علاقه خودتو بخونی

Hacksaw

عضو جدید
سلام اول میشه بگین علاقه به کدوم رشته دارین؟ محیت زیست یا دارو یا ازمایشگاه؟

birad

عضو جدید
سلام دوست عزیز
من کارمند سازمان حفاظت محیط زیست هستم. البته خودم حسابداری خوندم. محیط زیست رشته خوبی است اما بهتره بدونی هنوز در ایران زیاد به این مقوله توجهی نمیشه. همینطور که در پیامهای سایر دوستان قابل مشاهده است، اکثراً محیط زیست رو با منابع طبیعی اشتباه می گیرند و بر این باورند که این دو کار موازی انجام میدن. به قول یکی از همین دوستان خوبه که انسان دنبال علایقش بره اما یادت باشه اگه در حال حاضر کار نمیکنی مطمئن باش هر روز بازار کار کم رونق تر میشه. بخون تا جایی که جون داری اما کار و مخصوصاً پول رو فراموش نکن. چرا که دیگه نمیشه پرسیدعلم بهتر است یا ثروت؟ باید گفت پول بهتر است یا ثروت؟؟؟!!!!!! موفق و موید باشی دوست من. یا حق