salam...man khodamam taze daram ba in narm afzar kar mikonam...ta jaee ke midunam tu khode narm afzar tu ghesmate model library age berid dakhele documentation mitunid mesalaye hal shodasho kamel bebinid ke chikar karde va yad begirid....ma khodemunam intori yad migirim...
سلامدوستانی که اطلاعاتی در مورد نحوه کار با نرم افزار comsol multiphysics یا فایلی آموزشی دازند اگردر اختیارم قرار بدند این اطلاعات را ممنون می شوم
سلام
من تا حدودی با این نرم افزار آشنایی دارم و برای پایان نامه ام ازش استفاده میکنم.پیشنهاد من به شما این که اول COMSOL Multiphysics User’s Guide رو بخونید وبعد COMSOL Multiphysics Modeling Guide .و بعد با توجه به موضوعی که کار میکنید میتونید از help اون قسمت استفاده کنید.مثلا کسی که داره در زمینه ی مهندسی شیمی کار میکنه میتونه از Chemical Engineering Module Model Library استفاده کنه .پیدا کردنشون آسونه فقط این اسمها رو گوگل کنید همین.البته اینها همونhelp نرم افزاره و میتونید از خود نرم افزار به صورت pdfاینا روsave کنید.من آموزش فارسی برای این نرم افزار نتونستم پیدا کنم اما در کل آموزش انگلیسیش خوندنش راحته.
کتاب هم دو سه تا گیر آوردم اگه خواستید بگید براتون بزارم.
یه نکته ی مهم دیگه سعی کنید مقالات مرتبط با این نرم افزار رو هم بخونید کمک خیلی بزرگی میکنه معمولا سالی چندتا سمینار در مورد comsol تو کشورهای مختلف برگذار میشه تو این سمینارها مقالات مختلف در مورد کاربرد comsol در زمینه های علمی مختلف ارائه میشه .این مقالات تو خود سایت comsol هست.
مثلا خود من رو کار Fixed bed adsorption میکنم و چندتا مقاله هم پیدا کردم که فوق العاده کمکم کرد.
آخرین نکته اینکه اسم دیگه ی این نرم افزار FEMLAB هستش البته اسم قدیمیشه و الان زیاد استفاده نمیشه.
موفق باشید.
سلام xmbx84
من قصد دارم برای پروژه ارشدم از نرم افزار comsol استفاده کنم. موضوم هم انتقال حرارت در بسترهای پرشده (fixed bed) هست. میتونی کمکم کنی؟
سلام دوستان
من حدود یک سالس هست دارم کار میکنم با comsol اگه کسی سؤال داره بپرسه شاید بتونم کمک کنم![]()
سلام خسته نباشید ی فایل اموزشی ندارید ما هم اشنا شیم میشه باهاش جریانهای MHD تحلیل کرد![]()
سلام .
دوست عزیز من برای پایان نامه ام باید جوش کاری لیزری رو با کامسول شبیه سازی کنم ولی مدت زیادی نیست با این نرم افزار آشنا شدم ،هرچی هم آموزش دربارش دیدم بیشتر مال بچه های مهندسی شیمیه .شما میتونید کمکم کنید؟
سلام .ممنون که جوابمو دادید
باید توی قسمت heat transferکار کنم ولی اول اینکه نمیدونم شکلمو چطوری بکشم یعنی میدونم ابزار داره و باهاشونم کار کردم ولی همه شکل ها ساده بوده و نمیدونم اگه شکلم پیچیده باشه هم باید بطور دستی خودم بکشمش عین قبلی ها ؟
دوم اینکه چطور باریکه لیزر رو تاثیر بدم روی سطحم؟
اگه لطف کنید دو ،سه روزه جواب بدید خیلی ممنون میشم.داره مهر میشه و هیچ کاری نکردم![]()