نگاهي به معضل موتورسواران حادثه‌ساز(شما چه فکر میکنید)

En-mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
:razz:
اين تاپيک به دليل توهين به موتورسواران محترم و مديران موتور سوار قفل خواهد شد! :d:lol:
مدیر جان داشتیم؟؟؟؟؟:cry:
ما چاکر موتور سوارها هم هستیم:redface:(دقیقا پاچه خواری اینجانب به وضوح دیده میشود:biggrin::biggrin:)
ولی مدیر جان قبول کن موتور ایمنی نداره و کلا وسیله خطرناکیه حالا هر چی هم که طرف رعایت کنه و ایمنی موتور تن خود آدم هستش

کافر خداپرست

-
کاربر ممتاز
مدیر جان داشتیم؟؟؟؟؟:cry:
ما چاکر موتور سوارها هم هستیم:redface:(دقیقا پاچه خواری اینجانب به وضوح دیده میشود:biggrin::biggrin:)
ولی مدیر جان قبول کن موتور ایمنی نداره و کلا وسیله خطرناکیه حالا هر چی هم که طرف رعایت کنه و ایمنی موتور تن خود آدم هستش
جان مدير جان! :d
اگه يه باقلوايي چيزي هم اضافه مي‌کردي، تاپيکت رو بيمه عمر مي‌کردم...:d
نه عزيزم، موتور اگه فرهنگش جا بيفته، براي داخل شهر از ماشين بهتره... خارجي‌ها مي‌دوني چه لباس‌هاي ايمني مجهزي تنشون مي‌کنن؟:twisted: متاسفانه يه عده از موتوري‌هاي کم‌تجربه و بي‌احتياط اين وسيله‌ي عزيز رو بدنام کردن...:razz:
من باز هم سر حرفم هستم:‌ موتور در ترافيک، پارکينگ و مصرف سوخت از ماشين بهتره... به خصوص براي مملکت ما که براي اين همه خودروي توليد شده، برنامه‌ريزي هماهنگ و درستي نشده...;)

En-mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
جان مدير جان! :d
اگه يه باقلوايي چيزي هم اضافه مي‌کردي، تاپيکت رو بيمه عمر مي‌کردم...:d
نه عزيزم، موتور اگه فرهنگش جا بيفته، براي داخل شهر از ماشين بهتره... خارجي‌ها مي‌دوني چه لباس‌هاي ايمني مجهزي تنشون مي‌کنن؟:twisted: متاسفانه يه عده از موتوري‌هاي کم‌تجربه و بي‌احتياط اين وسيله‌ي عزيز رو بدنام کردن...:razz:
من باز هم سر حرفم هستم:‌ موتور در ترافيک، پارکينگ و مصرف سوخت از ماشين بهتره... به خصوص براي مملکت ما که براي اين همه خودروي توليد شده، برنامه‌ريزي هماهنگ و درستي نشده...;)
ولی مدیر جان یه ضرب المثل عجیب بین مردم جا افتاده که البته مربوط به کسانی هستش که موتور قسطی میخرن:surprised::surprised:
میگن قسط اول رو خود موتور سوار میده و بقیه اقساط رو بازماندگان:lol::sweatdrop:
مدیر جان راست میگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek::w16:
مدیر جان چرا اولش که مردم موتور رو میخرن پاکروان هستن ولی بعد از ویراژ دادن توی خیابونها شادروان میشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w09:

mehrdad2000

عضو جدید
ولی مدیر جان یه ضرب المثل عجیب بین مردم جا افتاده که البته مربوط به کسانی هستش که موتور قسطی میخرن:surprised::surprised:
مدیر جان چرا اولش که مردم موتور رو میخرن پاکروان هستن ولی بعد از ویراژ دادن توی خیابونها شادروان میشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w09:
جاوید جان اینو خوب اومدی :w15::w15::w15::w15:

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
;);):w15::w15::w25::w25::w15::w15:

دیگه الان هم خودت اخراج میشی هم تاپیکت بسته میشه!!به ناموسش بی احترامی کردی!!زن سومش!!سوگلیش!!وا ی وای وای
خیلی جالب گفتی!!

کافر خداپرست

-
کاربر ممتاز
خب ببين جاويد جان! من يه نمونه‌ي بارز و آشکار بر نقض حرف و حديث مردم هستم:‌ از موقعي که اين عزيز دل‌انگيزو پيداش کردم و شريک زندگي‌اش کردم، تا وقتي که قسطاش رو دادم، سور و مور و گنده‌ در خدمتتون هستم! ;)

در مورد اين که پاکروان‌ها، شادروان مي‌شن، خب واقعا حرف درستيه جاويد جان... ببين خدا بندگان پاکشو دوست داره :cowboy: ملتفتي جاويد جان؟! خدا بندگان پاکشو زودتر مي‌بره...:cry:
...

اصلا بيا بحث روايي کنيم جاويد جان!;) من مطمئنم با اين روايات آشنا نيستي که از اين حرفا مي‌زني...:d تو اين روايات رو اصلا شنيدي:
الموتور و الموتور، و ما ادراک الموتور! نه انصافا شنيده بودي؟؟:twisted:
الموتور وسيلة‌ اهل الجنة! يعني موتور وسيله‌ي بهشتيان است!:w05:
الموتور سنتي، فمن رغب عن سنتي فليس مني! موتور سنت پسنديده‌ي من است هرکه از آن روي‌گردان شود، از من نيست! :twisted:
الموتور من الايمان! موتور داشتن از ايمان شهروندان است...
...

خدايا ماشين‌سواراني که موقع پيچيدن جلوي يه موتوري بدبخت، راهنما نمي‌زنن، اگر قابل راهنمايي‌ان، راهنمايي، اگر نيستن که نيستن، ماشين‌شان را پنچر بگردان!:w06:
خدايا اونايي که موتور رو مي‌فهمن، يک موتور در دنيا و صد در آخرت نصيبشون بفرما...اونايي رو هم که نمي‌فهمن به حال خودشون واگذار کن! :w05:
خدايا، ما موتوري هستيم... ما را موتوري بميران...:w30:

آخرین ویرایش:

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
بابا این کافر بدجور موتورشو دوست داره!!آیه هم واسش جعل میکه!!فکر کنم آدمم بکشه براش!! معلومه آخره عشق و علاقه س!!:D

En-mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
...
اصلا بيا بحث روايي کنيم جاويد جان!;) من مطمئنم با اين روايات آشنا نيستي که از اين حرفا مي‌زني...:d تو اين روايات رو اصلا شنيدي:
الموتور و الموتور، و ما ادراک الموتور! نه انصافا شنيده بودي؟؟:twisted:
الموتور وسيلة‌ اهل الجنة! يعني موتور وسيله‌ي بهشتيان است!:w05:
الموتور سنتي، فمن رغب عن سنتي فليس مني! موتور سنت پسنديده‌ي من است هرکه از آن روي‌گردان شود، از من نيست! :twisted:
الموتور من الايمان! موتور داشتن از ايمان شهروندان است...
...

خدايا ماشين‌سواراني که موقع پيچيدن جلوي يه موتوري بدبخت، راهنما نمي‌زنن، اگر قابل راهنمايي‌ان، راهنمايي، اگر نيستن که نيستن، ماشين‌شان را پنچر بگردان!:w06:
خدايا اونايي که موتور رو مي‌فهمن، يک موتور در دنيا و صد در آخرت نصيبشون بفرما...اونايي رو هم که نمي‌فهمن به حال خودشون واگذار کن! :w05:
خدايا، ما موتوري هستيم... ما را موتوري بميران...:w30:
جانم!!!!!!!!!!!:surprised::surprised::surprised:
بابا ایول مدیر جان خیلی باحالی چقدر قوه تخیلت بالاست:w27:
این آیه ها رو از کجا جور کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w20:
من که کاملا تحت تاثیر قرار گرفتم:w16::w42:
مدیر جان چرا بعضی از والدین نمیزارن بچشون موتور بخره؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cry::cry:
مدیر جان اصولا اگه آدم موتور سواری بلد نباشه پاستوریزه است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:wallbash::wallbash:

بالا