ايششششششش :razz:[/quote گفت:خدا از دلت بشنوه!!!![]()
ايششششششش :razz:[/quote گفت:خدا از دلت بشنوه!!!![]()
مدیر جان داشتیم؟؟؟؟؟
اين تاپيک به دليل توهين به موتورسواران محترم و مديران موتور سوار قفل خواهد شد!![]()
جان مدير جان!مدیر جان داشتیم؟؟؟؟؟
ما چاکر موتور سوارها هم هستیم(دقیقا پاچه خواری اینجانب به وضوح دیده میشود
)
ولی مدیر جان قبول کن موتور ایمنی نداره و کلا وسیله خطرناکیه حالا هر چی هم که طرف رعایت کنه و ایمنی موتور تن خود آدم هستش
ولی مدیر جان یه ضرب المثل عجیب بین مردم جا افتاده که البته مربوط به کسانی هستش که موتور قسطی میخرنجان مدير جان!
اگه يه باقلوايي چيزي هم اضافه ميکردي، تاپيکت رو بيمه عمر ميکردم...
نه عزيزم، موتور اگه فرهنگش جا بيفته، براي داخل شهر از ماشين بهتره... خارجيها ميدوني چه لباسهاي ايمني مجهزي تنشون ميکنن؟متاسفانه يه عده از موتوريهاي کمتجربه و بياحتياط اين وسيلهي عزيز رو بدنام کردن...
من باز هم سر حرفم هستم: موتور در ترافيک، پارکينگ و مصرف سوخت از ماشين بهتره... به خصوص براي مملکت ما که براي اين همه خودروي توليد شده، برنامهريزي هماهنگ و درستي نشده...![]()
جاوید جان اینو خوب اومدیولی مدیر جان یه ضرب المثل عجیب بین مردم جا افتاده که البته مربوط به کسانی هستش که موتور قسطی میخرن
میگن قسط اول رو خود موتور سوار میده و بقیه اقساط رو بازماندگان
مدیر جان راست میگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مدیر جان چرا اولش که مردم موتور رو میخرن پاکروان هستن ولی بعد از ویراژ دادن توی خیابونها شادروان میشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
ولی مدیر جان یه ضرب المثل عجیب بین مردم جا افتاده که البته مربوط به کسانی هستش که موتور قسطی میخرن
مدیر جان چرا اولش که مردم موتور رو میخرن پاکروان هستن ولی بعد از ویراژ دادن توی خیابونها شادروان میشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
خب ببين جاويد جان! من يه نمونهي بارز و آشکار بر نقض حرف و حديث مردم هستم: از موقعي که اين عزيز دلانگيزو پيداش کردم و شريک زندگياش کردم، تا وقتي که قسطاش رو دادم، سور و مور و گنده در خدمتتون هستم!ولی مدیر جان یه ضرب المثل عجیب بین مردم جا افتاده که البته مربوط به کسانی هستش که موتور قسطی میخرن
جالب بود کافر جان
اون وقت این ایه ها برای کدوم پیامبر موتور سواران نازل شده است
ارواحنا فدا!!!حضرت کافر العلما و المخلصين «کثّرَ اله أمثاله»
موش بخوردت خاله بيقرار!ارواحنا فدا!!!
جای ردهت خالی پاچه خواری یاد گرفتم!![]()
کافرجان موش ها معمولا منو میبینن حس ذکاوتشون بهشون میگه که با سرعت تمام در جهت عکس من بدوند!!!دلیلش رو العاقل ...موش بخوردت خاله بيقرار!
خواهش میکنم قابل نداشت دوست عزیز![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
خیلی جالب گفتی!!
جانم!!!!!!!!!!!...
اصلا بيا بحث روايي کنيم جاويد جان!من مطمئنم با اين روايات آشنا نيستي که از اين حرفا ميزني...
تو اين روايات رو اصلا شنيدي:
الموتور و الموتور، و ما ادراک الموتور! نه انصافا شنيده بودي؟؟
الموتور وسيلة اهل الجنة! يعني موتور وسيلهي بهشتيان است!
الموتور سنتي، فمن رغب عن سنتي فليس مني! موتور سنت پسنديدهي من است هرکه از آن رويگردان شود، از من نيست!
الموتور من الايمان! موتور داشتن از ايمان شهروندان است...
...
خدايا ماشينسواراني که موقع پيچيدن جلوي يه موتوري بدبخت، راهنما نميزنن، اگر قابل راهنماييان، راهنمايي، اگر نيستن که نيستن، ماشينشان را پنچر بگردان!
خدايا اونايي که موتور رو ميفهمن، يک موتور در دنيا و صد در آخرت نصيبشون بفرما...اونايي رو هم که نميفهمن به حال خودشون واگذار کن!
خدايا، ما موتوري هستيم... ما را موتوري بميران...![]()