نون و پنیر یا مردم غزه؟ کدامیک؟==== شما بگویید؟؟؟

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این روزها در هر موقع از شبانه روز بحث مربوط به غزه روی آنتن ج.اسلامی می رود.
از اخباری که حدود 45 دقیقه رو پشتیبانی می کرد 44 دقیقه در مورد غزه و اعتراض مردم ایران (!!) و سایر ملت ها و کشت و کشتار و خونریزی ست.

رنگ تلویزیون ما قرمز شده از این همه خون!
من به شخصه به عنوان یه انسان این رو جنایت می بینم و کاملن با اون مخالف هستم اما..

تا حالا به این فکر کردی که غزه مهمتر هست یا:

- نون و پنیری که روی سفرهء بیش از نیمی از هم وطن های تو نیست ؟؟
- هم وطنی ات که حتی سر پناهی رو برای نابود شدن نداره ؟؟
- پول نفت 138 دلاری روی سفره تو اومد یا روی سفره مردم غزه ؟؟
- شیرینی نفت 138 دلاری برای غزه، حماس و فلسطینی ها بود اما تلخی نفت 30 دلاری باید برای هم وطن های تو باشه؟
- اعدام های پی در پی در این روزهایی که ملت رو ساکت کردند ؟؟
- بحران اقتصادی کشور که توده مردم رو به زانو در آورده ؟؟
- زندانی کردن بسیاری از معترضین رژیم ؟؟
- تعطیل کردن تمام ارگان های رسمی و غیر رسمی کشور و در خواب فرو رفتن اونها ؟؟
- و خیلی گلایه های دیگر..

براستی چرا ما در خواب فرو رفتیم ؟؟

چرا به جای شعار دادن علیه آمریکا و اسراییل، به کوچکترین حقوق انسانی که در کشور مون رعایت نمی شه فکر نمی کنیم ؟؟

آیا کشتار در غزه هم در اولویت کارهای روزمره سایر مردم جهان هست ؟؟

اینجا ایران است.. جایی که روزانه شاهد زنده به گور کردن وارثان سرزمین آریایی هستیم..

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نظره شخصی من اینه کهخاموش کردن صدای غار و غرور شکم و یا طمع انسانی با مسائله وجدانی نباید مقایسه بشه
هرچیزی با همتای اون باید مقایسه بشه
حالا بگذریم که توی بوسنی هنوز شیعه هارو روس ها دارند قتل عام میکنند و آقایان به روس ها نیشخند میزنند و رای فلسطینی های این چنین سرو دست میشکونند.
در هر صورت قلبه بنده که خونه ، انقد که صدای غار غور شکممو نمیشنوم
فیدل ممنون از تاپیکت

Saeed_askari

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقآ ایران داره بد بختی هاش رو میده به فلسطینی ها
خود فلسطینی ها که دوست دارن صلح کنن

ولی خوب ایران داره حماس و حزب الله رو شارژ میکنه برای جنگ
پول نفت به ملت فلسطین نمیرسه
چیزی که بهشون میرسه خمپاره هایی هست که در جواب حملات حزب الله و حماس به به اسرایی زده شده!
پول نفت به حماس و حزب الله میرسه
اون هم نه برای انسان دوستی و مسلمون بودن فلسطینی ها (وگرنه این همه جا تو دنیا داره ظلم میشه)
فقط و فقط برای تبلیغ مذهب

knight 3

عضو جدید
من به شخصه با کشت و کشتار مخالفم اما همین فلسطینی ها نبودن که تو مرگ صدام چه عزایی گرفته بودن؟ یادمون رفته؟!

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مذهبی که با کشت کشتار القا بشه به درد عمه ی مبلغ مذهبی هم نمیخوره

Eng.A.Sarrami

عضو جدید
درود بر دوستان عزیز.
من خیلی چیزا ذهنم و مشغول کرده که قبل از ابراز عقیده ام دوست دارم بگم.
1- چرا نظرات دوستان تو تاپیک های مرتبط با غزه متناقضه؟ یکی اینجا یه چیزی میگه ، جای دیگه چیز دیگه!!
2- اگه این موضوع واقعا واسمون دغدغه شده ، پیشنهاد بدیم یه تالار مخصوص این موضوع بزنند!
حالا اصل مطلب:
اول اینکه ما باید در نگاه به مساله غزه با دو بعد کاملا مجزا به این قضیه نگاه کنیم:
1- بعد انسانی
2- بعد سیاسی
در رابطه با بعد انسانی تکلیف مشخصه، هیچ مرام و مسلک و آیینی کشتار ""بی گناهان""و مردم غیر نظامی در جنگ را نمی پسنده! حالا مسلمون و یهود و ... نداره! چه شهرک نشین صهیون باشه چه کودک غزه فرقی نداره!!!!
بعد سیاسی :
چندتا جنبه داره:
1- بررسی تاریخی قضیه فلسطین و اسراییل
2- دلیل حمله اسراییل به غزه
3- بررسی عملکرد گروه حماس
4- بررسی تفاوت حماس با فتح
5- بررسی نظر مردم فلسطین در مورد این دو گروه و گروه های دیگر
6- بررسی نقش ایران در مسئله فلسطین قبل و بعد انقلاب
7- بررسی مواضع کشورهای مسلمان و غیر مسلمان در برابر این امر
حالا فکر کنم ما واجد شرایط شدیم که بیاییم ودر مورد بعد سیاسی ابراز عقیده کنیم.
بنده در حال حاضر در حد بعد دوم نیستم ولی چندتا پیشنهاد دارم:
1- دوستان از هر فرصتی برای سواستفاده و ایراد سخنان "" پان عربیسم ، پان ترکیسم ، پان کردیسم " و ... استفاده نکنند!
2- مقایسه کشور ایران در حال حاضر و فلسطین وجود نداره!
3- جای خوبی نیست که به ارائه مسائل سیاسی داخل کشور خودمون بپردازیم!!!

پرندیس

کاربر بیش فعال
متاسفم......برا سیاست گزاریهای چرند که هرچی هم سود داشته باشه تهش ضرره....متاسفم برا نا عدالتی هایی که تو کشورمون رقم خورده......متاسفم.....

امیر Amir

کاربر حرفه ای
اون وقت که بمبهای عراقی هایی که الان بهشون میگیم برادر عراقی رو سر ننه بابای ما میریخت..

اون موقع چمرانها با مدارک دکترا و غیره به جای تدریس در دانشگاه و نخبه پروری با مشتی سرباز دون عراقی که دیپلم هم نداشتند جنگ میکردند...

اون وقتها که شهید ستاری تحصیل کرده در آمریکا با فانتومهای از رده خارج آمریکا عراق رو میترکوند...

اون وقتها بمبهای شیمیایی منفجر میشد و جوونای ما رو جگرشونو سوراخ میکرد...ریه هاشونو میسوزوند...

اون وقتها....

چاوز دست در دست صدام خندان بود...

عرفات پولهای ما رو خورد...

عربهای کثیف و پست فطرت با ما جنگ داشتند...

فلسطینی کجا بود؟

حزب الله کجا بود...

به خدا اگر آقای خمینی بیاد وضعیت رو ببینه چی میگه؟

شهید دکتر بهشتی چی میگه؟

شهید باهنر

شهید رجایی

چی میگه؟

کی باعث و بانی این مشکلاته؟

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اگه پول من و شما به غزه میرسید ، انقدر زیاد بود که نمیومد موشک دست ساز بزنه به اسرائیل آقا ... راستی ، کمک مالی ؟ ما شاید کمک تسلیحاتی بکنیم ولی مالی برای کسانی که دور تا دورشون بستس به چه دردیشون میخوره ؟ از کدوم مرز میتونند اسلحه و مهمات بخرند ؟ :) از کجا و با چی وارد کنند ؟ از توی تونل های 1 متری تانک رد کنند ؟ تورو خدا یکم فکر کنید بعد حرف بزنید .. میدونید هزینه یک جنگ چقدره ؟ میدونید مبلغش اونقدر بالاست که ماشین حسابهای من و شمای مهندس نمیتونه حسابش کنه ؟ فکر میکنید هزینه یک جنگ ، اندازه نون پنیر سبزی خریدن از سر کوچست که هزینشو یک کشور دیگه بگه ؟ من با جنگ و دوستا و دشمنا کاری ندارم ، فقط میگم قبل از حرف زدن یه 2 ، 2 تا 4 تا بکنیم .

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
راستی ، اگر گشنه ای ، فقیری ، مسکینی ، نداری دور و برمونه و میبینیمش ، دلیلش از بخل و بی محبتیه ماست . من و شما اسباب کسی رو که پول نداره کرایه بده میریزیم بیرون ، ماییم که میبینیم یک بچه گشنه گوشه خیابونه نمیبریمش یک غذایی بهش بدیم ، ماییم که باعث میشیم یک نفر نتونه ازدواج کنه که بره زنا کنه ، خود ما هستیم ... دولت شده بهانه و سرپوشی برای کارهای نکرده خود ما ... غزه و فلسطین و اسرائیل و عراق و بغداد و کابل و امثالهم ، تا بوده ، همین بوده و هست و خواهد بود :) ما برای خودمان چه کردیم ؟؟؟؟؟

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اون وقت که بمبهای عراقی هایی که الان بهشون میگیم برادر عراقی رو سر ننه بابای ما میریخت..

اون موقع چمرانها با مدارک دکترا و غیره به جای تدریس در دانشگاه و نخبه پروری با مشتی سرباز دون عراقی که دیپلم هم نداشتند جنگ میکردند...

اون وقتها که شهید ستاری تحصیل کرده در آمریکا با فانتومهای از رده خارج آمریکا عراق رو میترکوند...

اون وقتها بمبهای شیمیایی منفجر میشد و جوونای ما رو جگرشونو سوراخ میکرد...ریه هاشونو میسوزوند...

اون وقتها....

چاوز دست در دست صدام خندان بود...

عرفات پولهای ما رو خورد...

عربهای کثیف و پست فطرت با ما جنگ داشتند...

فلسطینی کجا بود؟

حزب الله کجا بود...

به خدا اگر آقای خمینی بیاد وضعیت رو ببینه چی میگه؟

شهید دکتر بهشتی چی میگه؟

شهید باهنر

شهید رجایی

چی میگه؟

کی باعث و بانی این مشکلاته؟

دوست عزیز ببخشیدا اگه از اعراب دل خوشی نداری چرا به چاوز ربطش میدی؟
یکم دقت کنی میبینی که چاوز دوران جنگ صدام رئیس جمهور نبود.
مردی که حداقل انقدر مردانگی داره که سفیر اسرائیل رو اخراج کنه ولی ما باید سفارت انگلیس رو لای پنبه بزاریم.
یه نکته ی دیگه اگر بخوایم همش به دوران جنگ و کشتار ایرانیها استناد کنیم پس چرا پیامبر وقتی مکه رو فتح کرد همه ی کفار رو بخشید؟

bluepelikan

عضو جدید
راستی ، اگر گشنه ای ، فقیری ، مسکینی ، نداری دور و برمونه و میبینیمش ، دلیلش از بخل و بی محبتیه ماست . من و شما اسباب کسی رو که پول نداره کرایه بده میریزیم بیرون ، ماییم که میبینیم یک بچه گشنه گوشه خیابونه نمیبریمش یک غذایی بهش بدیم ، ماییم که باعث میشیم یک نفر نتونه ازدواج کنه که بره زنا کنه ، خود ما هستیم ... دولت شده بهانه و سرپوشی برای کارهای نکرده خود ما ... غزه و فلسطین و اسرائیل و عراق و بغداد و کابل و امثالهم ، تا بوده ، همین بوده و هست و خواهد بود :) ما برای خودمان چه کردیم ؟؟؟؟؟

دوست خوب من در اینکه مردم هم تغییر رویه اخلاقی دادن شکی نیست ولی چرا همیشه وظایف دولت رو مردم باید انجام بدن؟؟؟

من نمی خوام بگم دولت کمک میکنه به فلسطین یا نه ولی امر مسلم اینه که وقتی پول نفت 140 دلاری و حس نکردیم و الان شده 30-40 دلار و باز هم ما حس نمیکنیم به خاطره اینه که این پول اصلاً تو جریان جامعه نمیو فته و مردم خودشوم خودشونو می گردونن، تو بخش مسکن شاید بالای 40% هزینه های مسکن رو دولت میگیره و از این حق عقب نشینی نمیکنه و با این حال گرونی مسکن رو به گردن ساختمان سازها میندازه و تنها و تنها اونها رو مسبب می دونه ، بعد از این همه سال هیچکدوم از ساختمانهایی که ساخته میشه از نظر کیفی رتبه نگرفتن این یعنی مرگ مدیریت.

دولت در بخش اقتصادی 7 وظیفه داره و اگر به وظایفش درست عمل کنه فقیر نمی مونه و اگر ضیف عمل کنه که داره اینکارو میکنه ثروت در جامعه کاملاً نا عادلانه تقسیم میشه و در واقع 20% مردم 80% منابع رو در اختیار میگیرن این یعنی فقر و اختلاف شدید طبقاتی و اما 7 وظیفه اقتصادی دولت:

1-ارائه کالاهای عمومی
2-ثبات سازی اقتصاد کلان
3-ایجاد زیر ساختارها
4-بازتوزیع درآمد
5-سیاست گذاری
6-مقابله با مسائل جانبی عملکرد بخش خصوصی
7-ایجاد بازارهایی که وجود ندارند.

در مورد هر کدوم توضیحی نیاز بود بگین تا منم توضیح بدم. ولی توجه کنید کاسه گدایی دولت اونم تو مملکتی که پولداره همیشه جلوی مردم دراز بوده و اگر 7 مورد بالا درست انجام میشد ما فقیر نداشتیم نه اینکه همه چیو از خودمون بخواهیم . ما شاید از نظر اخلاقی متعهد کمک به هم باشیم ولی از نظر مدنی و از نظر عرف دلیلی واسه کمک کردن به هم نداریم چون چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام هست هرچند ماها تا حد امکان به هم کمک می کنیم.
پس میبینی اینا بهونه نیست، اون کسی که حرفاش تناقص داره دولت ماست و سیستم ماست یه شبکه ما داره فیلم جبهه و جنگ و حاجی بازی نشون میده که چقدر عراقیا بد بودن شبکه دیگه بمب گذاری تو بغداد و اینکه برادر های عراقی ما کشته میشنو و ما باید به اونها کمک کمنیم و با وقاهت در حالی بحث افزایش حقوق کارمندان، باز نشستگی و وام های دانشجویی ، بخش بهداشت و ...... تو مجلس خاک می خورن ، خبر از کمک های میلیون دلاری به عراق میشه همون عراقی که تو خرمشهر به هیچ کس رحم نکرد حتی به جنین درون شکم مادرها ( من نفرتم رو از اعراب نمی تونم پنهان کنم) .این همون پولیه که واسه خونه است نه مسجد.

از طرف دیگه دشمنی اعراب با ایران به کسی پوشیده نیست ، من خواهان جنگ و کشتار نیستم منم دلم برای مادری که به عزای طفلش نشسته میسوزه منم بغضم میگیره ولی بغضم موقعی میترکه که می فهمم چند تا مادر ایرانی برای بچشون گریه میکنن چون خرج عمل ندارن ، چند تا زندگی به خاطر بی پولی از هم پاشیده میشه ، اکثر دوستانی که تو همین انجمن هستن و با خیالاتی دارن درس میخونن و فردا باید به فکر بیکاریشون باشن اینا واسه من گریه دار تره. من قبل از دینم یه ایرانیم برای من ایران مهم تر از هر چیزیه این میراثیه که بدون اون ما بی هویتیم.

فلسطین همون جاییه که 3 روز برای خونخوار ترین دشمن ما 3 روز عزای عمومی اعلام کرد ، برای کسی که قاتل پدر ما ، برادر ما و مادر ما بوده کسی که کاسه لیس آمریکا بود کسی که جوونهای نازنین ما رو از ما گرفت ، همون کسی که داشت خونمونو ازمون می گرفت چطور باید توقع داشته باشیم که دلهامون با این قضایا کنار بیاد؟؟؟؟؟

هیچ کس طرفدار کشتار تو فلسطین نیست ولی تا کی تناقض؟؟ تا کی با دست پیش بکشیم و با پا پس بزنیم؟؟؟؟ بین یک ایرانی و یک عرب کدومو انتخاب کنیم؟؟؟ هنوز ترس از دست دادن جزایرمون رو داریم ، هنوز نمیدونیم اگر عراق قدرت بگیره آیا دوباره به ما حمله میکنه، مطمئن نیستیم که آمریکا از کدوم کشور عربی به ما حمله میکنه ، هنوز حضور آمریکا تو خلج همیشگی فارس به خاطر اراجیف کویت حس میشه ، هنوز تو کربلا به ما میگن عجم ، هنوز تو نقشه هاشون اسم خلیج عربی سنگینی میکنه ؛ هنوز فلسطینیا ایران متهم میکنن که مانع صلحه ، هنوز عزیرامون یکی یکی به خاطر بمب های شیمیایی شهید میشن و ما عزا دار ، هنوز شک از دست دادن دکتر چمران و داریم و صدها و هزاران اما اگر دیگه .... بازم ما از تاریخ درس نمیگیریم .هر چیزی به اندازه کاسه داغ تر از آش بشیم؟؟؟؟؟ همیشه یه دوز از جون یه احمقی هست که یه قانونی وضع میکنه و ایندفعه خیلی دور از جون چون یه احمق تر هم هست که از اون قانون طبعیت میکنه، قانون من میگه مردم کشور من محتاج ترین و محق ترین انساههنای روی کره زمینن و ریال به ریال درآد های ایران باید صرف رفاه و سر بلندی اونا بشه و هر پولی با هر اسمی بدون رضایت این مردم اگر از کشور خارج بشه هین خیانته به تک تک ما و تک تک ا.نهایی که برای عزت ایران شهید شدن.

فلسطین، لبنان ، افغانستان ، بوسنی ، بولیوی ، عراق ای بابا پس ایران کو؟؟؟ چرا رییس جمهوره ما فقط دلش واسه اینا می سوزه به این میگن دایه دلسوز تر از مادر.

چند وقت پیش یکی از دوستای ما برای کاری به یه شهر شمالی رفت اونجا با خانواده ای آشنا شد به شدت ضعیف پدر خانواده مریض بود ، من عکس های اونا رو دیدم اینقدر وضعشون رقت بار بود که نا خدا گاه بغض کردم ، سریع دست به کار شدیم شاید بشه کاری کرد ولی دست عجل سریع تر از ما بود پدر اون خانواده مرد از بیماری من اونجا تمامی کسایی که به مردم ایران خیانت میکنن و نفرین کردم ( اولین نفرین تمام عمرم) پول این خانواده کجا رفت ؟؟؟ سهم این خانواده از زندگی تو سرزمین نجیب زادگان آریایی چی بود؟؟؟

ما چرا واسه این جنگ فلسفه بافی میکنیم؟؟؟؟؟ جنگ بده اما ما هم مثل خود فلسطین ، ایران دوست ، عرب برادر پس بزاریم اعراب به برادرشون بیشتر کمک کنن که صلاح مملکت خوش عربها دانند نه ما و ما هم به ایران عزیز خودمون برسیم به سرزمینی که سابقا خاکس قهرمان پرور و اخیراً خیانت پرور شده.

با تمام این احوالات منم دعا میکنم سایه صلح بر دیگه بالای سر تمام مردم جهان باشه و مردم فلسطین و غزه هم به آرمش و صلح برسن.

A.R-KH-A

عضو جدید
کاربر ممتاز
فیدل عزیز
اول:
چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است
دوم:
بنی آدم اعضای یکدیگرند ....که در آفرینش ز یک گوهرند
چو عضوی به درد آورد روزگار.......دگر عضوها را نماند قرار
---
موفق و پیروز باشید
یا حق

پدي

عضو جدید
دوست عزیز ببخشیدا اگه از اعراب دل خوشی نداری چرا به چاوز ربطش میدی؟
یکم دقت کنی میبینی که چاوز دوران جنگ صدام رئیس جمهور نبود.
مردی که حداقل انقدر مردانگی داره که سفیر اسرائیل رو اخراج کنه ولی ما باید سفارت انگلیس رو لای پنبه بزاریم.
یه نکته ی دیگه اگر بخوایم همش به دوران جنگ و کشتار ایرانیها استناد کنیم پس چرا پیامبر وقتی مکه رو فتح کرد همه ی کفار رو بخشید؟
سلام دوست عزيز
من تازه واردم لطفا براي من توضيح دهيد چاورز ، فيدل و صلوات و اسلام چگونه بهم مرتبط ميشوند؟
ضمنا چاورز از زمان آقاي احمدي نژاد چند مرتبه به ايران آمده ؟ و هر مرتبه چقدر پول و اعتبار گرفته ؟ آيا در برابر اين همه اخراج سفير اسراييل ( اگر صحت داشته باشه ) کار شق القمري است ؟