راستش خیلی وقت بود که دلم میخواست یه تاپیکی داشته باشیم برای معرفی کتاب های دوست داشتنیمون
اما به شکلی دیگر.
قراره اینجا قسمت هایی از کتاب هایی که خوندیم و خوشمون اومده بذاریم.
میدونید کدوم قسمت ها!
همونایی که معمولا واسه خودمون خط میکشیم یا توی دفترچه هامون یادداشت میکنیم یا خیلی ساده اینکه:
همون جملاتی که بیشتر از یکبار میخونیم.
خب این میتونه یه معرفی نامه ی کوچیک از اون کتاب باشه که معمولا همین جرقه ها باعث میشه بریم به سمت خوندن یک کتاب!

من شخصا برای شروع یک پست به عنوان نمونه میذارم که دوستان دیگه هم کامل در جریان قرار بگیرند.
# توضیحات تکمیلی یا مواردی که باید در پستها رعایت کنید #
# توضیحات تکمیلی یا مواردی که باید در پستها رعایت کنید #
1- بهتره پست ها طولانی نباشه.اینطوری مسلما از حوصله ی افراد خارجه که بخوان همه ی پست رو بخونن.فکر میکنم خوبیه این تاپیک هم به کوتاه بودن پست ها است.اشکالی نداره اگه بخوایم چندتا نقل قول از فیلم یا کتابی یکسان در یک پست بذاریم اما ترجیحا کوتاه باشه تا دیگران از خوندنش خسته نشن.
2-یکی از اهداف این تاپیک معرفی کتاب یا فیلم به دوستان دیگر است در نتیجه حتما منبع رو با دقت و کامل ذکر کنید مثلا جبران خلیل جبران یا دکتر شریعتی کتابهای مختلفی دارن یا اگه نقل قول از فیلم هست حتما کارگردان ذکر بشه.اینطوری اگه کسی خواست دنبال کتاب یا فیلم موردنظر بگرده مشکلی پیدا نمیکنه.
3-قراره اینجا فقط نقل قول بذاریم در نتیجه نباید نظرات شخصی یا تحلیل های خودمون رو هم قرار بدیم.در واقع بهتره اجازه بدیم هرکس برداشت خودشو از متن داشته باشه.
فقط یک نکته رو فراموش نکنید اونم ذکر منبع به صورت کامل هست و اینکه قرار نیست ما اینجا صرفا یکسری جملات قشنگی که تو ذهنمون مونده یا جایی خوندیم رو بذاریم.
2-یکی از اهداف این تاپیک معرفی کتاب یا فیلم به دوستان دیگر است در نتیجه حتما منبع رو با دقت و کامل ذکر کنید مثلا جبران خلیل جبران یا دکتر شریعتی کتابهای مختلفی دارن یا اگه نقل قول از فیلم هست حتما کارگردان ذکر بشه.اینطوری اگه کسی خواست دنبال کتاب یا فیلم موردنظر بگرده مشکلی پیدا نمیکنه.
3-قراره اینجا فقط نقل قول بذاریم در نتیجه نباید نظرات شخصی یا تحلیل های خودمون رو هم قرار بدیم.در واقع بهتره اجازه بدیم هرکس برداشت خودشو از متن داشته باشه.
فقط یک نکته رو فراموش نکنید اونم ذکر منبع به صورت کامل هست و اینکه قرار نیست ما اینجا صرفا یکسری جملات قشنگی که تو ذهنمون مونده یا جایی خوندیم رو بذاریم.

در پایان لازمه از مدیران خوب و زحمتکش تالار ادبیات هم تشکر کنم.
ممنون و پیروز باشید
ممنون و پیروز باشید

آخرین ویرایش: