یکیشو دادم یکی از بچه ها خورد نمیدونم چی شد یهووووووو که اونو خورد به طرز عجیبی ساکت شد نشست یه گوشهنههههههههههههههههه اون خامه های شیرنی تفلده منههههههههههه میخولی بدممممممم دوتاش موندهههههههههه
اینقده خوشمزززززززززززززززسسسسسسسسسسسسسسسسس![]()

یکیشو دادم یکی از بچه ها خورد نمیدونم چی شد یهووووووو که اونو خورد به طرز عجیبی ساکت شد نشست یه گوشهنههههههههههههههههه اون خامه های شیرنی تفلده منههههههههههه میخولی بدممممممم دوتاش موندهههههههههه
اینقده خوشمزززززززززززززززسسسسسسسسسسسسسسسسس![]()
چیرا خاله جونم!سلام سارا.ندیدم سلام کنیخوبی
![]()
یکیشو دادم یکی از بچه ها خورد نمیدونم چی شد یهووووووو که اونو خورد به طرز عجیبی ساکت شد نشست یه گوشه![]()
جدییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییچیرا خاله جونم!ممنونم خاله امروز سانازی رو دیدم
![]()
چیراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا![]()
اجی میگم اون ساکارو بیبند اماده بیزاراااااااااااا![]()
نومودونم شیرنیش که سالم بودددددددددددددددددد![]()
ساک واس چی قراره فلنگو ببندیم د بروووووووووووووووووووووووووو که رفتیممممممممممممممممممممممممممممممممممم؟
جدییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییکجاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خخخخخخخخخخخ چه صادق!اره خاله امامزاده رفتیم باهم!میخواستیم بگیم توام بیای نگفتیم!دفعه بعد بهت میگی خاله جونم
![]()
خخ اره-خبخخخخخخخخخخخ چه صادق!دبیر ریاضی دوم دبیرستانم به دخترای صادق میگفت صدیقه بانو بعد واسشون شماره میذاشت که قاطی پاتی نشن باهم
خوب من اگه اجازه بدین یه دور دیگه برم
![]()
گفتی سال دوم دبیرستان الان داشتم توو خونه خاطره تعریف میکردم.خخخخخخخخخخخ چه صادق!دبیر ریاضی دوم دبیرستانم به دخترای صادق میگفت صدیقه بانو بعد واسشون شماره میذاشت که قاطی پاتی نشن باهم
خوب من اگه اجازه بدین یه دور دیگه برم
![]()
اومدی با این شکمت سقف و مقف و دیوار ومیوارو ریختی رو سرما و رفتی تا الآن داشتیم تعمیرات میکردیم اینجا![]()
گفتی سال دوم دبیرستان الان داشتم توو خونه خاطره تعریف میکردم.
سال دوم , ترم اول, اسامی نفرات اول تا 5 ام کلاس توو امتحاناتو زده بودن پای تخته.
عد بچه های کلاس در یک حرکت دست جمعی , اسم منو بالای لیست نوشتن: 1. محسن با معدل 11.36![]()
اومدی با این شکمت سقف و مقف و دیوار ومیوارو ریختی رو سرما و رفتی تا الآن داشتیم تعمیرات میکردیم اینجا![]()
هرروز پدرم میومد مدرسهتو که گل کاشتی با این دوم دبیرستان معروفتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
دبیر و مدیر و ناظم و که هیچی آموزش پرورشم قاصر کردیولی درعوض خوش گذروندی
![]()
چه خوشتیپه ماشالا
![]()
هرروز پدرم میومد مدرسهدیگه عادی شده بود واسش میخندید میگف باز چی شده![]()
![]()
هرروزم پیش مشاور بودیم با رفیق هم کوچه ایمونبه مشاوره گفتم اینکه نشد وض. یه لاحاف دووشکی پهن کنین پدر ما دیگه شبم همینجا بمونه.هی نره نیاد![]()
![]()
بی کرون هم لقب کسیه عایا؟؟سپاس بی کرونن![]()
خودشون بیخیال شدنعاشق پشتکار مدیر و مشاورتونم ینی.با این همه چه امیدی داشتن طفلکیا
![]()
سلوووووووووووووووووووووووووووووممممممممممممممممممممممممم ساپورتر من در زمان قبل خلقت
سلووووووووم
خخخخ هلنوس!بیا منم ساروس شدم!سلام ساروسهمش شیکمه![]()
![]()
سلوووووووووووووووووووووووووووووممممممممممممممممممممممممم ساپورتر من در زمان قبل خلقت![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نمیدونم چی بگم ولی خیلی باحاله | زنگ تفريح | 24 | |
![]() |
نمیدونم تیترشو چی بزارم | زنگ تفريح | 26 |