عزیزم این ها رندر نیستن خروجیهای اسکچ اپه که بهش میگن استایلاین سبک رندر گیری منه
مشاهده پیوست 105453مشاهده پیوست 105454
این ها اولین کارهای من با اسکچاپ هست
نظرتون در مورد این نوع رندر گیری چیه دوستان؟
اقا میشه یه نفر توضیح بده این نورها رو چه جوری میشه ساخت من دارم روانی میشم...خواهش میکنم یه نفر توضیح بده ه ه ه![]()
من فک کنم ایشون با پودیوم کار میکنن ؟ http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/78445-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-VRAY-FOR-SKETCHUP
این اموزش IES تو ویری شما دقیقا کدوم قسمت از نور کارشون رو میخواین
چراغ هاش.........................................
سلام بچه ها
من وی ری رو نصب کردم اما وقتی روی r میزنم که رندر بگیره نمیشه مشکل داره میشه از اول بهم بگید چجوری نصبش کنم تا حالا همه ی راه ها رو امتحان کردم خسته شدم![]()
سلام هر 4نمونه کاری که گذاشتم رندر موتور پودیوم هستن تا الان هرچه نمونه کار گذاشتم همگی رندر موتور پودیوم هستن یعنی در اصل من فقط با موتور پودیوم کار میکنم لطفا نظردهی فراموش نشه مرسی از توجه همگی![]()
خسته نباشید.کاراتون اط نظر مدلینگ خوب شده ولی اگه بامپ و انعکاس تو کارتون بود واقعی تر میشد.به جز نور های صفحه ای تو اولین کار ایا از نور دیگه ای هم استفاده کردید؟سلام هر 4نمونه کاری که گذاشتم رندر موتور پودیوم هستن تا الان هرچه نمونه کار گذاشتم همگی رندر موتور پودیوم هستن یعنی در اصل من فقط با موتور پودیوم کار میکنم لطفا نظردهی فراموش نشه مرسی از توجه همگی![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نمونه های مدلسازی و رندرینگ:AUTOCAD | گالری سه بعدی | 9 | |
ا | نمونه های مدلسازی و رندرینگ:REVIT | گالری سه بعدی | 199 | |
![]() |
نمونه های مدلسازی و رندرینگ:ARCHICAD | گالری سه بعدی | 163 | |
![]() |
نمونه های مدلسازی و رندرینگ:3DMAX | گالری سه بعدی | 687 | |
M | نمونه پروژههای طراحی روشنایی با نرم افزار Dialux | گالری سه بعدی | 3 |