اینم رندر من که 27 ساعت و 15 دقیقه طول کشید . همون قبلی با کمی تغییر
![]()
آسمان اينو با اسكچ اپ دراوردين؟؟؟؟
اينم يه كار تمريني از من . مدلسازي 30 دقيقه و رندر 10 دقيقه... دوستان نظر يادتون نره
مشاهده پیوست 56473
چرا کارات اینهمه طول میکشه؟ من میخوام کار با وی ری رو تازه شروع کنم . lap topam xpse delle منم این مشکل واسم پیش میاد؟
راستش این که میبینی اینقدر طوب میکشه برای اینکه که زیاد به تنظیمات آشنا نبودم و یه سری چیزا رو علکی بالا میگرفتم به این امید که با کیفیت تر بشه ولی تاثیری رو کار نداره و فقط زمان رندر رو بالا میبره .... این کاره بالا 27 ساعت طول کشیده ولی میشد توی 15 تا 17 ساعت هم تمامش کرد ...
مدلی که از لپ تاپ دادی نشون میده که از اینو اون پرسیدی واسه خرید . تو هم بدون هیچ گونه تحقیق رفتی دل خریدی .... فقط روی این حساب که جنس پر فروش توی بازار دل ....![]()
البته من به مارک زیاد اهمیت نمیدم ... مارک فقط سلیقه ایه ... ولی میدونم تو خودت توی خرید لپ تاپ دخیل نبودی و حتی به مارک های دیگه هم نگاه نکردی ... در کل xps یه سری از دل هستش که شماره داره ...
از قیمتهای پایین داره تا بالا من از کجا بدون ماله شما کدوم ...
کلا سیستم باید سی پی یو قوی داشته باشه ... رم و گرافیک زیاد مهم نیست ...
مثلا سی پی یو آی 7 720 به بالا باشه خیلی خوبه و یا سی پی یو های جدید مثل sandy bridge 2630 و بالاتر ...
اینجا جای بحث کردن و اسپم کردن نیست جوابتم قبلا دادم من . کاش میگفتی اون خیلیا مثل من کیان ! یا علی باینازنین خانم چه ربطی داشت ... کی ناراحت شد ؟ من تازه باید حرف شما رو بزنم ... واقعا من باید بگم اگه ناراحت میشدی نمیگفتم ...آخه اون چه حرفی بود توی پیام خصوصی به من زدی ؟ واقعا که متاسفام ..... اینکه بگم تو توی خرید لپ تاپ دخیل نبودی حرف ناراحت کننده ایه ؟ من یه خورده روان شناسیم خوبه .... اینکه مدل لپ تاپت رو اون شکلی گفتی و مارکش هم دل بود اینطوری متوجه شدم ... چون با خیلیا مثل شما سروکار دارم ... اگه اشتباه گفتم بگو اشتباه گفتی .... بگو من توی خرید لپ تاپم دخیل بودم ... اون وقت من میگم ببخشید .... هرچند که حرف بدی هم نزدم و شما علکی بزرگش کردی ..
سلام . تو قسمت GLOBAL SWITCHES تیک قسمت LIGHTS رو بردار ببین چه اتفاقی میفته.سلام خسته نباشید من تونستم نور پردازی تو وی ری اسکچ آپ یاد بگیرم فقط یه مشکل دارم وقتی GI خاموش میکنم که شب بشه نمیشه و یه حالت دم غروب داره و هنوز روشن
مشکل کجاست؟
آخرشم من یه رندر با vray نگرفتم!!! چون تا الان نتونستم نصبش کنم!! تو اسکچ نه تو مکس!!! همه ش با KT رندر گرفتم, خواهشا اگه کسی کرک شده ش رو داره بذاره واسه دانلود....................
شما توی این تاپیک برو برای دانلود هست
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/238965-V-Ray-for-SketchUp-version-1.49.01-crack
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نمونه های مدلسازی و رندرینگ:AUTOCAD | گالری سه بعدی | 9 | |
ا | نمونه های مدلسازی و رندرینگ:REVIT | گالری سه بعدی | 199 | |
![]() |
نمونه های مدلسازی و رندرینگ:ARCHICAD | گالری سه بعدی | 163 | |
![]() |
نمونه های مدلسازی و رندرینگ:3DMAX | گالری سه بعدی | 687 | |
M | نمونه پروژههای طراحی روشنایی با نرم افزار Dialux | گالری سه بعدی | 3 |