concreteman
عضو جدید
My design
عالیه داداش کیفیت رندرش شده در حد vray

My design
سپاس از نظرت ؛اگه میشه بیشتر توضیح بده منظورت از نور چیه؟ نور محیط یا نور خود لامپها- نور محیط رو خودم اینطوری تنظیم کردم یعنی اگر ایرادی داره توی نوع دیدن منه خواهش میکنم مشکلش رو دقیقتر بگو که کمک بزرگی بهم میکنه - اگه منظورت نور خود لامپهاست خودم متوجه شدم اما میخواستم نوری شبیه نور لامپهای کم مصرف روی سقف داشته باشم در نتیجه زاویه نور رو توی آرتلانتیس 270 تنظیم کردم ؛ نور مستقیم به سقف خورد اما طبیعی نشد نمیدونم چی باید کنم help me please - نور مخفیش هم خوب نشده اونم اصلا نمیدونم چطوری باید تنظیم کن - واسه متریالم به غیر از قسمت اپن و آشپزخونه که روشون وقت نذاشتم به نظر خودم مابقیش طبیعی شده ؛ اما معتقدم همیشه دیگران بهتر از خود آدم ایراد کار رو میبینن پس خواهش میکنم دقیقتر بهم بگو کدوم متریال و در کدوم قسمت مورد نظرت بود . و البته واسه توضیح از شخص شما انتظار بیشتری دارم ، یعنی دقیقتر بگو به طور مثال اگه مشکل از سنگ کفه بگو مشکل از رفلکسه یا درخشندگی یا دیفوز یا .... یا مثلا اگه از رفلکسه به نظر شما کمه یا زیاد.
بی صبرانه منتظر پاسخ شما هستم![]()
عالیه داداش کیفیت رندرش شده در حد vrayفقط یه مشکل از مشکلات آرتلانتیس هنوز توش هست ؛ رنگ سفید برای سقف به خاکستری شبیهه. و اون رنگ سفید طبیعی که توی max میشه گرفت نداره
مشاهده پیوست 115048
اگه نظر ندید بازم تا 2 ماه به این تالار نمیام ، ایرادات کار خیلی برام مهمتره.
بالای قسمت ورودی آشپزخونه انگار که متریال ندادی و فقط یه رنگ مصنوعی خیلی صیقلیه نمیدونم ایرادش چیه اما فقط به چشمم غیر طبیعی میاد اگه یه متریال رنگ یا بتن از خود آرتلانتیس بدی از این حالت صیقلی بودن غیر طبیعی در بیاد شاید، اما خیلی خوگشل شده![]()
اون دیگه مشکا آرتلانتیسه باید با مسوولینش یه رایزنی داشته باشیم![]()
آره مشکل آرتلانتیسه ولی به نظر میرسه بشه با یه کلکی حلش کرد. رندر این کار با آرتلانتیس گرفته شده یه نگاه به سفیدی سقفش بنداز
مشاهده پیوست 116706
این نمونه کار خودمه با آرتلانتیس رندر گرفتم، روش وقت گذاشتم اما بازم حس میکنم مثل مکس نمیشه،سایه هاشو گذاشتم رو هارد اما بازم شدت نداره خیلی کمرنگه حس میکنم ، واسه آرشیکد موتور رندر دیگه ای سراغ دارید؟ اگه هم میشه ایراد های کارم رو بهم بگید دوستان..مشاهده پیوست 116774
منم اون مشکلو حل کردم می دونمم چطوری باید حلش کرد ولی تو نور دادانت بده ببخشید من آدم رکی هستم نور دادن بلد نیستی علم نور رو بلد نیستی
این نمونه کار خودمه با آرتلانتیس رندر گرفتم، روش وقت گذاشتم اما بازم حس میکنم مثل مکس نمیشه،سایه هاشو گذاشتم رو هارد اما بازم شدت نداره خیلی کمرنگه حس میکنم ، واسه آرشیکد موتور رندر دیگه ای سراغ دارید؟ اگه هم میشه ایراد های کارم رو بهم بگید دوستان..مشاهده پیوست 116774
My design
کارت مثل همیشه خوبه فقط چند موردش خوب نشده قسمت انتهای سالن بالای در چوبی نورش خیلی شدیده - کف و میز و آبجکت های روش خیلی خوب شدن - سقف و دیوار کاذب کرم رنگت ، رنگشون موج عجیبی داره نمیدونم چطوری توضیح بدم ولی مثل اینه که کار رو ببری توی فتوشاپ و ویبرنس و کنتراستش رو خیلی بالا ببری - ضعیفترین جاش هم متریال چوبته ، یه چیزی بین چوب و رنگه و وضوح لازم رو نداره.
خدمتت عرض کنم که اون موج تو دیوار رو که می بینی برای اینکه کارو بردم تو فوتوشاپ و کیفیتش رو آوردم پایین تا بتونم آپلودش کنم
نور اخر سالن زیاد شده چون کنتراستش با نور جلویی این وضعو درست می کنه ..... و متریال چوب رو هم خدمتت عرض کنم که این کارا برای زمانیه که من تکسچر چوب نداشتم و همینجوری رندر می گرفتم ولی ایشالا اگه بتونم کاراری جدیمو می ذارم تا اونا رو ببینی ...... برای سفید شده سقف خدمتت عرض کنم که فقط کافیه که یه جنرال لایت وسط فضا بذاری تا سقف رو هم روشن کنه تا سقف سفید بشه همین
نمونه کارت رو توی ابعاد کوچیک گذاشتی سعی کن بزرگتر بزاریش که بهتر دیده بشه اما تاجایی که دیدم موارد زیر به چشمم خورد که کارت رو توی فوتو شاپ شماره گذاری کردم
مشاهده پیوست 117228
شدت نور لامپو توی قسمت 1 کم کن توی ذوق میزنه نور عقبی از همین مدل لامپ خوبه
در بخشهایی که با شماره 2 و 3 نشونشون دادم فکر کنم از نورهای جنرال استفاده کردی شدتشون خیلی زیاده یا شدتشون رو کم کن یا از نورهای پراکنده استفاده کن.
در قسمت 4 هم چند درجه درخشندگی متریالت رو کم کن.
کلا قستهای مربوط به شومینه و دیوارش خوب درومدن ، کف و صندلیت هم به نظر من طبیعی ترین قسمت کارته.
شما باید سایه ها رو بذاری رو سافت نه ینی بذاری وسط متریالت هم خیلی بده ..... مثلا مبلا مششون معلومه ..... کفت اگه پارکته چرا رفلکس داره ..... اگه خط داره چرا بامپ نداره ...... مو قع رندر گرفتن تو اون صفحه ای که رزولوشن رو تنظیم می کنی اون پایین اگه می خوای داخلی بگیری interior رو انتخاب کن اگر بیرونی می گیری exterior روانتخاب کن ..... والا من موتور رندری برای آرشیکد نمی شناسم
یه ایراد به کار من گرفتی که خیلی به دردم خورد یعنی گفتی کار سایه نداره من تا اون زمان متوجهش نشده بودم اما این همون مشکلیه که با روشن کردن جنرال لایت کار دچارش میشه.
چون الزاما باید در چند جا جنرال لایت روشن کنی و کلا سایه اجسام از بین میره ، تنظیم درست جنرال لایت هم خیلی مشکله چون معمولا سقف سفید میشه ولی مشخصه که یه نور مستقیم روی سقفه .واسه رفع این مشکل چی باید کرد.؟
مرسی از نظراتتون ، خب حالا من باید چه جوری متریال میدادم که طبیعی باشه؟ من متریال خود آرتلانتیس رو dragمیکنم روی شی
و باید چی کار کنم که مش مبل ها معلوم نشه؟ کلا هر چی که منحنی هست رو میارم تو آرتلانتیس اینشکلی میشه![]()
کار قبلی رو با توجه به ایراداتی که دوستان گرفتند اصلاح کردم
به نظرتون بهتر شده؟ خواهش میکنم ایراداتش رو بنویسید.
مشاهده پیوست 118092
My design
میشه یاد بدین چطوری رندر بگیرم؟؟؟ اخه عکس کوچیک میوفته.......و اسمان رو هم یاد بدین ممنون میشمممممممم
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نمونه های مدلسازی و رندرینگ:AUTOCAD | گالری سه بعدی | 9 | |
ا | نمونه های مدلسازی و رندرینگ:REVIT | گالری سه بعدی | 199 | |
![]() |
نمونه های مدلسازی و رندرینگ:3DMAX | گالری سه بعدی | 687 | |
![]() |
نمونه های مدلسازی و رندرینگ:SKETCHUP | گالری سه بعدی | 993 | |
M | نمونه پروژههای طراحی روشنایی با نرم افزار Dialux | گالری سه بعدی | 3 |