-----------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
خیلی خوبه. زاویه رندر داخلی خیلی خوب شده
فقط یه مشکلی که هست میگم برای اینکه حرفه ای تر بشه کارت
توی رندر داخلی تمرکز اصلی رو روی یکی از نورها بذار.یا طبیعی یا مصنوعی. الان نور خارجی که داره میاد فوق العاده زیبا شده و نور داخل هم خیلی خوب شده.ولی اگر یکی رو بیشتر نمایان کنی بهتره.مثلا نور داخل رو کمتر کن که نور خورشید کیفیت خودش رو خوب نشون بده
موفق باشی
---------------------------------------------------------------------مرسی مهندس جان بله دقیقا روی این توجه شده ولی چون بعد اینها میره برای پوستر نباید سیاهی به وجود بیاد
یکم تیره باشه پوستر بد میشه
ولی در واقعیت بله دقیقا نظر شما هست
یک بار هم مثل نظر شما انجام دادیم داخل سیستم بسیاز زیبا هست ولی برای پوستر بد میشه
ممنون از شما
سلام به دوستان عزیزم
پیشاپیش سال نو همتون مبارک
دوستان اگر ممکنه بهم کمک کنید،میخوام اولین کار داخلی که با max زدمو ببنید و نظرتون رو بهم بگید.میدونم ایراد های زیادی تو کارم هست اما چون اولین کارمه فعلا تا همین اندازه تونستم انجامش بدم.خواستم یه آشپزخونه کار کنم تا یکم راه بیافتم.ممنونتون میشم کمکم کنید.
مشاهده پیوست 200589
سلام دوستم، ممنونم از راهنماییت گلم،واقعا ؟ خیلی امیدوارم کردی با حرفات عزیزم
فکر میکردم خیلی سطح کارم ضعیفه، بازم خدارو شکر
یه مشکلی برام پیش اومده ،اینکه من یه سری اصلاحاتو رو کارم انجام دادم اما این بار نمیدونم چرا زمان رندرم خیلی زیاد شده، فکر کنم یه ایرادی بوجود اومده.نمیدونم چ خرابکاریی کردم
البته این مشکل از زمانی به وجود اومده ک من یه فایل مکسو دانلود کرده بودم تا ببینم نور پردازیشو چطور انجام داده، نتونستم ازش کمک بگیرم ک هیچ از بعد باز کردن اون فایل مکس آشپزخونه ی خودمم رندرش طولانی شده.البته شاید ربطی نداشته باشه اما بعد باز کردن اون فایل مکس اینجوری شده.انگار ک فایل مکسم فاسد شده باشه
میشه راهنماییم کنین؟
من رندرامو با پلاگین سالید رکس میگیرم
سعید عالیه
اینم کار من
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نمونه های مدلسازی و رندرینگ:AUTOCAD | گالری سه بعدی | 9 | |
ا | نمونه های مدلسازی و رندرینگ:REVIT | گالری سه بعدی | 199 | |
![]() |
نمونه های مدلسازی و رندرینگ:ARCHICAD | گالری سه بعدی | 163 | |