سلام.
در این تاپیک قصد دارم عکس اتومبیل های مورد علاقم رو ارسال کنم. ممنون میشم نظرتون رو هم بدونم
-------
در این تاپیک قصد دارم عکس اتومبیل های مورد علاقم رو ارسال کنم. ممنون میشم نظرتون رو هم بدونم

-------
عالیه...جدیدترین لامبورگینی دیدید؟!!!!
درسته..................همون Egoista ؟ طراحی خوبی داره ولی به نظرم طراحی کنونی لامبورگینی بخصوص در مورچیالاگو و اونتادور بسیار بهتر هست![]()
![]()
مرسدس بنز کلاس کا - Mercedes Benz K Class
رودستر ها و کوپه های مرسدس بنز که در دهه های 20 و 30 و 40 میلادی تولید شدند. این خودرو را میتوان بدون شک یکی از زیباترین کلاسیک های موجود در بازار ایران و جهان دانست. البته یافتن هر مدلی از این خودرو کار ساده ای نیست. مدل اسپرت 500K تنها یک نمونه در جهان داشته که در کشور خودمان است و خودروی محمدرضا پهلوی بوده است. مدارکی موجود است که مدل موجود در ایران ، جرقه اختراع اتوبان را در ذهن راهسازها زده است (آن هم بخاطر نوع لاستیکش). میتوان مدلهایی مانند 540K را دید که بیشتر برای جشنهای عروسی کرایه داده می شوند. این خودرو ارزش کلکسیونی بسیار بالایی دارد. پس اگر زمانی نمونه بازسازی شده ای دیدید ، شک نکنید که ارزش خرید یا تعویض با مازراتی را دارد!
اینو دوس میداشتم
منظورم از تعطیلی ، تعطیلی توسط صاحبش بود. وگرنه من شده وبسایتی با ۵ عضو داشتم (یه انجمن) ولی گردوندمش!