shirin_yalda
عضو جدید
پنجشنبه و جمعه باشه برای منم بهتره ولی نازی جونم حامد نمی تونه بیاد.من یک روز تو هفته رو می تونم خالی کنم تو می تونی؟
شايد شنبه بتونم بيام البته صبح كه نه براي بعد ظهر اگه تونستم ميام اگه نشد شما بريد
[منم احتمالا شنبه ميام اگه مشكلي پيش نياد![]()
سلام
همون طور که می دونید نمایشگاه کتاب نزدیکه .
دوستای عزیز که میان نمایشگاه اینجا اعلام کنن تا اگه دوست داشتن یه هماهنگی بکنیم و همدیگه رو ببینیم
شاید بهتر بود اسمشو میذاشتم قرار ملاقات بچه های ایرانی![]()
اي بابا اينطوري كه نمي شه هر كي يه چيزي مي گه من مي گم بهترين روز جمعه هست چون همه مي تونن بيان كار و دانشگاه تعطيله ولي شنبه هم مي تونيم بريم بين اين سه گزينه انتخاب كنيد
1- جمعه 13
2- شنبه 14
يا هيچكدام
راي مي گيريم ببينيم كدوم روز بهتر هست ؟
پيام شما رو هم خوندم اقاي مهدي
آخه یه قرار گذاشتن یعنی اینقدر واستون سخته ؟؟
نازی خانم که دیگه خبره شدن توی این مسائل!
همیشه هم واسه خوردنی دعوت میشن . ولی هیچوقت دست تو جیبشون نمیکنن!
پس یادتون باشه توی نمایشگاه یه وقت از نازی خانم نخواید که چیزی واستون بخره یا کاری کنه!
اینم واسه اطلاعات عمومیتون بود ... http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon14.gif
حسود خودت نمي توني بياي چرا شايعه درست مي كني حسود حسود حسود
مگه نازی هم دانشکده در اومده باهات ؟!!!نخير . بچههاي دانشكده ما همه با شخصيت بودن . اصلاً حالا كه اينطور شد خودم براي تنوع به همه چيپس با ماستموسير كاله ميدم . بعدشم ماءالشعير تا دل نيما بســــــــــــــــــــــــوزه
کوسه ها اینجا پیش منن .نيما كي مياي تهران بگو تا من كوسه ها رو اماده كنم مي دوني كه چشم ديدنتو ندارم
آخه یه قرار گذاشتن یعنی اینقدر واستون سخته ؟؟
نازی خانم که دیگه خبره شدن توی این مسائل!
همیشه هم واسه خوردنی دعوت میشن . ولی هیچوقت دست تو جیبشون نمیکنن!
پس یادتون باشه توی نمایشگاه یه وقت از نازی خانم نخواید که چیزی واستون بخره یا کاری کنه!
اینم واسه اطلاعات عمومیتون بود ... http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon14.gif
آخهرش کار خودتو کردی و شمارتو دادی بهش ؟نخیر سخت نیست جور میشه بالاخره.
نازی جونم ما رو بستنی دعوت کرد خیلی هم خوب بو خیلی هم خوش گذشت
اینم گفتم واسه اطلاعات عمومیت![]()
چه دو به هم زنی تو !!!!نخیر سخت نیست جور میشه بالاخره.
نازی جونم ما رو بستنی دعوت کرد خیلی هم خوب بو خیلی هم خوش گذشت
اینم گفتم واسه اطلاعات عمومیت![]()