یکی سوال داشتم نماز میخونید یا نه اگه نه برای چی نمی خونید
میخونم
میخونه شما چی می خونی یا نهبا يه ميخونم گفتن خودتو راحت كردي ديگه...دليل هم نميخاد![]()
از صداتت خیلی خوشم اومد دقیقا نظر منم همینهمن خیلی دوس دارم بخونم ولی نمیخونم...!
صداقت منظورته دیگه؟از صداتت خیلی خوشم اومد دقیقا نظر منم همینه
شما ها که میخونید چه راه کاری دارید که ما هم بتونیم بخونیمصداقت منظورته دیگه؟
منم می خونم چون هر وقت ازش چیزی خواستم بهم داده چون اون خداست
اولا من تو حایگاه نیستم که به شما بگم چی کار کنینشما ها که میخونید چه راه کاری دارید که ما هم بتونیم بخونیم
حالا من اشتباه کردم شما که نمازم میخونی باید آبروی منو ببری؟ آره؟ آخه اون نماز قبوله؟صداقت منظورته دیگه؟
منم می خونم چون هر وقت ازش چیزی خواستم بهم داده چون اون خداست
بابا ابروتو که نبردم گفتم که ملت دچار کج فهمی نشن چه زود بهت بر می خورهحالا من اشتباه کردم شما که نمازم میخونی باید آبروی منو ببری؟ آره؟ آخه اون نماز قبوله؟
با یک گل بهار نمی شهخوب شما ها كه نماز رو دوست داريد يه همتي كنيد شاخ شيطونو بشكنيد ديگه......
امام حسين هم اگه همينو ميگفت دين محمد تا حالا نابود شده بود.با یک گل بهار نمی شه
دلم شکست بهم برنخوردبابا ابروتو که نبردم گفتم که ملت دچار کج فهمی نشن چه زود بهت بر می خوره
الکی مسایل بهم بست نده هدف اما حسین (ع)چیز دیگه بود این مسله چیز دیگه ایامام حسين هم اگه همينو ميگفت دين محمد تا حالا نابود شده بود.
بعدشم چرا تو گل اول بهار نباشي؟
من خیلی دوس دارم بخونم ولی نمیخونم...!
ای بابا....چقد دل نازکی دختر....بیخیالدلم شکست بهم برنخورد![]()
تورو خدا من همه نماز غضا هاتو میخونم این عکس عوض کن بابا زهره ترک شدممنم مثه تو
حالا كي از تو خواسته كه جلوي دنيا واستي. نماز يك امريه اگر در اون دنيا رد بشه تمام اعمال خوب انسان هم رد ميشه حالا خود داني .گناه كارها هم بايد نماز بخونن . مگه فك كردي هركي نماز ميخونه پسر پيغمبره خودت كه نميخواي گناه كني اشتباه ميشه...الکی مسایل بهم بست نده هدف اما حسین (ع)چیز دیگه بود این مسله چیز دیگه ای
من تنها چطوری شاخ شیطون بشکنم وقتی گناهم میکنم؟
من تنها چه طوری جلوی کل دنیا وایسم
الکی گفتم بین خودمون باشه هاای بابا....چقد دل نازکی دختر....بیخیال![]()
اقا شما منو سر کار گذاشتی پست بالا رو بخون بعد پیام بده من نماز خونمحالا كي از تو خواسته كه جلوي دنيا واستي. نماز يك امريه اگر در اون دنيا رد بشه تمام اعمال خوب انسان هم رد ميشه حالا خود داني .گناه كارها هم بايد نماز بخونن . مگه فك كردي هركي نماز ميخونه پسر پيغمبره خودت كه نميخواي گناه كني اشتباه ميشه...
اگر از روي تنبلي نميخوني يه بحثه ولي اگر بهش اعتقاد نداري تفكر بسيار مخربيه ....
تورو خدا من همه نماز غضا هاتو میخونم این عکس عوض کن بابا زهره ترک شدم
13هزار ملیارد سال؟درسته؟ جایزه بهم میدی؟ای دختر, من اینقد نماز قضا دارم که تو اگه عمر نوح که سهله, عمر جنتی رو هم داشته باشیو شب و روز نماز قضاهامو بخونی بازم کلی از اونا باقی میمونه. حالا سوال پیش میاد من چند سالمه ؟!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
B | نماز میخونید | گفتگوی آزاد | 13 | |
![]() |
نرخ جدید نماز و روزه! | گفتگوی آزاد | 17 | |
T | نماز ما : ایاک نعبد الدیوار و ایاک نستعین | گفتگوی آزاد | 39 | |
![]() |
این همه بی نماز هست.... !!! | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
***ما هم یکی از نماز نخوان ها !!! | گفتگوی آزاد | 1 |