نماز استسقا و طلب باران

minbarfarsi

عضو جدید
نماز استسقا و طلب باران

بعد ازحمد وثنای پروردگار وسفارش به تقوای الله ذو الجلال ؛ خود وشما را به طاعت الله توصيه ميكنم چونکه تقوی راز موفقیت تمامی امورست والله متعال درباره اهل کتاب می فرماید:
ﭷ ﭸ ﭹ ﭺ ﭻ {وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْكِتَابِ آَمَنُوا وَاتَّقَوْا لَكَفَّرْنَا عَنْهُمْ سَيِّئَاتِهِمْ وَلَأَدْخَلْنَاهُمْ جَنَّاتِ النَّعِيمِ*وَلَوْ أَنَّهُمْ أَقَامُوا التَّوْرَاةَ وَالْإِنْجِيلَ وَمَا أُنْزِلَ إِلَيْهِمْ مِنْ رَبِّهِمْ لَأَكَلُوا مِنْ فَوْقِهِمْ وَمِنْ تَحْتِ أَرْجُلِهِمْ مِنْهُمْ أُمَّةٌ مُقْتَصِدَةٌ وَكَثِيرٌ مِنْهُمْ سَاءَ مَا يَعْمَلُونَ} [المائدة: 65-66]
«اگر اهل کتاب ( اعم از مسيحيان ويهوديان ، بجاي دشمني وتباهکاري ، به اسلام بگروند و) ايمان بياورند وپرهيزگاري (تقوي) پيشه کنند، گناهانشان را مي زدایيم (و زشتيها وگذشته ايشان را مي بخشيم) وآنان را به باغهاي پرنعمت بهشت داخل مي سازيم. واگر آنان به تورات وانجيل ( اصلي ودست نخورده ) وبدانچه که از سوي پروردگارشان ( به نام قرآن ) بر آنان نازل شده است عمل بکنند ( ودر ميان خود قوانين الهي را پياده کنند وبر پاي دارند) از بالاي سر خود واز زير پاي خود ( واز هر سو، غرق در نعمت شده واز آسمان وزمين ) روزي خواهند خورد.»
مومنان نمازگزار ، در این آیه، قاعده ايماني بزرگي به ميان مي آيد، قاعده اي که بيان مي دارد اقامه دين الله در جهان وا ستوار وپابرجا داشتن آن در ميان مردمان ، مساوي است با صلاح وفلاح وکسب سعادت در زندگي مومنان ، هم در اين جهان وهم در آن جهان . ميان دين ودنيا، واين جهان وآن جهان فرقي وفاصله اي نيست . وآیين اسلام برنامه واحدي براي دنيا وآخرت ، ودنيا ودين است.
ابن عباس رضی الله عنهما می فرمایند که رسول الله صلى الله عليه وعلى آله وسلم فرمودند:"من لزم الاستغفار جعل الله له من كل ضيق مخرجاً، ومن كل هم فرجاً، ورزقه من حيث لا يحتسب". رواه أبو داود (1518) وابن ماجه (3819) ، وأحمد في "المسند" (1/248)
«کسی که زیاد استغفار بگوید، الله برای هرگرفتاریش راه رهایی قرار می دهد واز هر آن چه که او را آزار می دهد،آزاد، ورزق وروزی از راه هایی بر او سرازیر می شود که نه به فکر ونه به ذهن اوخطور کرده است»