نقطه جوش شما چقدره؟

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
اندازه ش رو نمی دونم اما اگه به جوش برسم بد جور سر ریز می شم و اطرافم رو هم بی نصیب نمی ذارم!

Omid Jackson

عضو جدید
من آدم ساكتي هستم يعني دير عصباني ميشم وقتيم كه بشم ديگه خدا اونروزو نياره اتفاقاتي ميفته! نقطه ي جوش آب به توان 2

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
بستگی داره طرف مقابلم کی باشه
گاهی پایین گاهی بالا

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
نقطه جوش من وقتیه که بفهمم یکی داره بهم دروغ میگه . مثل وقتی که یه کسی یه وقتی گفت آزادی در ایران مطلقه

eshagh_kh

عضو جدید
کلا تا حالا جوش نیاوردم ولی فکر میکنم جوش بیارم خیلی بیشتر خنده دار میشم و خودم از خنده میمیرم

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
راه کنترل عصبانیت

برای کنترل عصبانیت و خشم راهکارهایی وجود دارد که با تمرین کردن آنها می‌توانید به فردی قدرتمند در برابر خشم تبدیل شوید.
1 - ورزش کنید:
شروع یکبرنامه منظم ورزشی برای به دست آوردن آرامش و در عین حال کاهش آثار منفی محرک‌های اعصاب بسیار موثر است.
v روان‌شناسانتوصیه می‌کنند ورزش را در حد قهرمانی یا برای مسابقه انجام ندهید، زیراشما در واقع ورزش را برای آرامش اعصاب خود انجام می‌دهید تا در زندگی ازقابلیت بالاتری برخوردار شوید.
v فکر کنید کدام ورزش را بیشتر دوست دارید.
v بدون پیش‌داوری آن را آزمایش کنید.
v در انتخاب انواع ورزش، نخست به فکر لذت بردن از آن و سپس به فکر تامین سلامتی‌تان باشید.
v ورزش‌های سبک و مستمر همچون شنا،دویدن آهسته،دوچرخه‌سواری و یاپیاده‌روی تند،ضربان قلب را بالا می برند و انجام یکی از این ورزش ها ( طبق علاقه تان) حداقل به مدت 20 دقیقه در روز بسیار سودمند و فرح‌بخش است.
v اگرچند روز نتوانستید برنامه ورزشی‌تان را دنبال کنید، تلاش کنید برنامهورزشی خود را هر چه زودتر از سر بگیرید، زیرا ورزش‌های منظم بیش ازورزش‌های بی‌برنامه، اثربخش هستند.​

2-هم‌کلام شوید:
درآغاز به یاد داشته باشیم بهترین و نزدیک‌ترین دوست همه انسان‌ها، خدایتواناست که ما را آفریده و لحظه‌ای از یاد ما جدا نیست. هرچه از این یارمهربان بگویم کم است، زیرا برقراری ارتباط قوی با خدا، انرژی و انگیزهلازم را برای غلبه بر خشم به وجود می‌آورد. البتهپسندیده است علاوه بر این یار آشنا و همیشگی، دوست‌های دیگری هم داشتهباشیم. این افراد می‌توانند همسر، مادر، پدر، فرزند و یا دوستانی امین ودلسوز باشند. لحظه‌هایی که احساس تنهایی و ناراحتی می‌کنید، صحبتکردن با چنین محرمان اسراری و حتی دیدار آنها، تسکین دهنده ی خوبی برایدردهایتان است. در حضور آنها از غم و غصه و ناراحتی‌هایتان بگویید (البته نباید در این کار افراط کنید) و با این کار خشم خود را کاهش دهید.​

3-کتاب بخوانید:
حتی شما هم زیاد شنیده‌اید که کتاب بهترین دوست انسان است. دوستیکه با زبان بی‌زبانی، در اوج سکوت، ساعت‌ها با شما حرف می‌زند. بی‌صدا وآرام، اما مهربان و در خلوت و تنهایی، راهنمایی‌تان می‌کند. خواندنمجله‌ها و کتاب‌های مفید و مورد علاقه‌تان که به طور اصولی راه‌های غلبهبر خشم را آموزش می‌دهند، سبب تقویت عوامل بازدارنده از خشم در وجودتانمی‌شود.​

4-اجتماعی‌تر باشید:
بیکاری، روان انسانرا تحت‌الشعاع قرار می‌دهد. اگر به فعالیت‌های مفید و مطلوب دست نزنید،انرژی شما هدر می‌رود. اگر این انرژی درونی درست مصرف نشود، سببتخیل‌پردازی ، پرورش افکار منفی و به موجب آن مهیا شدن شرایط مساعد برایبروز رفتارهای پرخاشگرانه خواهد شد.
درشرایط بیکاری، افراد آمادگی دو چندان برای عصبی شدن و بروز رفتارهاینامناسب خواهند داشت، بنابراین بهتر است همیشه به دنبال یادگیری یک هنر یافعالیت مفید باشید، حتی آموزش هنر به دیگران یا شرکت در کارهاینیکوکارانه، احساس ارتباط و همبستگی شما را با دیگران بیشتر می‌کند. برقراری ارتباط با دیگران علاوه بر آنکه به شما می‌آموزد، چگونه در هنگامنیاز، یار و همدل دیگران باشید، ظرفیت روانی شما را نسبت به دیگران افزایشمی‌دهد و در این صورت، با کوچک‌ترین ضربه‌ای از هم نمی پاشید.
تماشا کردنگل‌های زیبا، درختها، سبزی چمن‌ها و آبی آسمان، نظاره کردن جریان یک آب روان و حتی تماشاییک فیلم شاد یا فیلم مورد علاقه‌تان در کاهش خشم شما موثر است.​

بالا