بحث كه كلا مردونه بود... واضحه!...از نظر این سایت و صاحبانش زنان ارزشی ندارن تا نشاطشوم مهم باشه![]()
فكر كنم جريان ماشين روندن تو انگليس رو بدوني.. زماني كه اين وسيله در انگليس بكار گرفته شد, طبق قوانين يك نفر در جلوي ماشين بايد پياده ميدويد و ماشين از پشت اون آروم حركت ميكرد.. و اين قانون تا مدت ها اجرا ميشده... منظورم اينه كه حالا كه رانندگي تو اين كشور به اين انضباط و تميزي داره صورت ميگيره , نتيجه همين پروسه سختگيرانه و قانونمدارانه بود كه دلشون نيومده هر چيزي رو بي فكر و انديشه يهويي به اجرا در بيارند...متاسفانه برخلاف دنیای مدرن تو ایران اول یه پدیده ای وارد میشه ووقتی درست یا غلط سر جاش نشست فرهنگش شاید بیاد شایدم عمرا
مثل موبایل - تلفن - ماشین و....................
مرسي..بحث مردونه یعنی ما نظر ندیم دیگه جناب bmd ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متنو که خوندم دیدم جواب اینکه باعث نشاط می شه یا نه رو که باید آقایون جواب بدن ......
من با یسری مطالب مخصوصا مخصوصا " اون پاراگراف آخریه مشکل دارم ...چی می خواد بگه ...اصلا چی داره میگه ؟؟؟؟این نویسندش بهتر بود متنشو یه باز خوانی می کرد .....
اسلام دین افراط و تفریط نیست ...تا اینجا موافقم ....
من خودم میگم ادم میتونه به روز باشه ولی بی بندوبار نباشه ...طوری که به شخصیتش توهین نشه ........شعار نمی دم اصلا و ابدا به یه چیزایی خودم رسیدم .....
ولی تو ایران متاسفانه حجاب یه نوع اجباره ......
من با یسری از کسایی که محجبه هستن و واقعا معتقدن کاری ندارم .....ما باید به اعتقادات همدیگه احترام بذاریم ...ولی خوب یسریم نون به نرخ روز خورهای حرفه این ...همه دیدن ونیازی به گفتن نداره ....شاید اگه پیش بیاد عکسشو عمل کنن و با همون شدت !!!!!!!!!
من می گم ادم باید تابع اخلاقیات باشه در مورد هرچی و این ربطی به مسلمون بودن نداره ..تو خارجم بی بندو باری زشته ....اونام لباساشونو بنا به موقعیتشون تو اجتماع انتخاب میکنن و پوشششون تو جاهای مختلف با همدیگه فرق می کنه ..تازه اونا تو خیلی جاها از ما جلو ترن تازه ما ادعای مسلمون بودنمون هم می شه.....
اخلاق نسبی نیست, مطلقه ...یه چیز خوب همیشه خوبه بدم بد ..اونجام خیانت همینقد زشته .....تازه اونجا جرمه ......ولی تو ایران توجیه های مسخره داره به اسم اسلام ...من با این چیزای اسلام مخالفم ...چیکار کنم کفر نمی گم که ...خدا واسم همیشه خداست ...ولی گاهی حس می کنم اینا به اسم اسلام دارن به شعورمون توهین می کنن![]()
از نظر این سایت و صاحبانش زنان ارزشی ندارن تا نشاطشوم مهم باشه![]()
به نظرم فقط باید اقایون بیان و نظر بدن. چون ما که از دلشون که خبر نداریم![]()
حالا چون خواهش کردی نظر میدم...
بنظر من حجاب بسیار چیز مضخرف و اضافه ایه و باید به خانمها آزادی داد تا هرچی میخوان بپوشن ... اگه قرار چیزی به عنوان لباس به زنان تحمیل شه، باید یه چیزی هم به زور تن آقایون بکنند تا اونها هم عذاب بکشند. نمیدونم چرا یهو فمینستی نظر دادم، اما در این مورد هم داره حق خانم ها ضایع میشه.و من نمیتونم این ظلم رو تحمل کنم
![]()
حالا چون خواهش کردی نظر میدم...
بنظر من حجاب بسیار چیز مضخرف و اضافه ایه و باید به خانمها آزادی داد تا هرچی میخوان بپوشن ... اگه قرار چیزی به عنوان لباس به زنان تحمیل شه، باید یه چیزی هم به زور تن آقایون بکنند تا اونها هم عذاب بکشند. نمیدونم چرا یهو فمینستی نظر دادم، اما در این مورد هم داره حق خانم ها ضایع میشه.و من نمیتونم این ظلم رو تحمل کنم
![]()
پسر ايروني و لرد عزيز جاي همه پسراي خجالتي نظر دادند..به نظرم فقط باید اقایون بیان و نظر بدن. چون ما که از دلشون که خبر نداریم
جانی جان چیه مثل اینکه دلت خیلی پره
پسر ايروني و لرد عزيز جاي همه پسراي خجالتي نظر دادند..
فقط اگر از دلشون خبر نداريد, اين همه مد و رفتار هاي آنچناني و روژ و خط و سايه و ميكاپ و تاتو و تانا و لنز و خال و عمل دماغ و كشيدن پوست صورت و غيره رو با كدوم ذهنيت انجام ميديد؟!
عيب نداره پيش مياد .. منم يه بار اينجوري شدم...
بله به نظر منم باید ازادی داد. نوع پوشش رو هر کسی باید خودش انتخاب کنه.
اما نظر من این نیست که حجاب چیز مزخرفیه .
من یه سوال از شما میپرسم. اگه خدایی ناکرده روزی دختری رو بدبخت کنی و بخوای باهاش ازدواج کنی شما دوست داری نوع پوشش اون دختر به چه صورتی باشه
شما کلا نداشتن حجاب رو برای خانمهای دیگه دوست دارین . اما فکر نمی کنم برای نزدیکان خودتون هم همچین چیزی رو بخواین
پسر ايروني و لرد عزيز جاي همه پسراي خجالتي نظر دادند..
فقط اگر از دلشون خبر نداريد, اين همه مد و رفتار هاي آنچناني و روژ و خط و سايه و ميكاپ و تاتو و تانا و لنز و خال و عمل دماغ و كشيدن پوست صورت و غيره رو با كدوم ذهنيت انجام ميديد؟!
خیلی ها این چیزها رو برای دل خودشون انجام میدن. شما چرا به خودتون میگیرین؟
اونهایی هم که برای جنس شما این کارها رو انجام میدن به نظر من مشکل روحی دارن و کمبود دارن
خیلی ها این چیزها رو برای دل خودشون انجام میدن. شما چرا به خودتون میگیرین؟
اونهایی هم که برای جنس شما این کارها رو انجام میدن به نظر من مشکل روحی دارن و کمبود دارن
البته این حجابی که داریم ازش صحبت می کنیم حجاب ظاهریه... خیلیا هستن که یه پوشش ظاهری دارن ولی حجاب ندارن!البته شما افراط و تفریط رو قاطی کردی که این وسط یه چیزی به کل آقایون پرونده باشی، که من بهت حق میدم، چون امثال کسانی که اینجوری ازشون شکایت کردی کم نیست.
یاد یه خاطره افتادم که میدونم تعریف کردنش برام چیزی جز اخراج دائم نمیاره.
اتفاقا من هم خیلی از آدمهایی که مرگ رو برا همسایه میخوان بدم میاد، و مثل اونها نیستم.
اما همیشه برا هر چیزی یه حد تعریف میکنم، که بیشترش دل هر آدمی رو میزنه، هر آدمی برا خودش حق داره، الانشم یکی موهاش خیلی بیرونه، یکی ازش 2 تا چشم و یه بینی بیرونه.
نمیدونی وقتی با یه تی-شرت میتونم بگردم، بعد میبینم دخترها دارند شرشر عرق میریزند چونکه 1400 سال پیش یکی از ترس نگاه ناپاک به ده ها همسرش چنین قانونی رو گذاشته، میگم کو عدالت، آیا لیاقت دخترهای ما اینه مثل اعراب باهاشون رفتار شه؟؟
در مورد من خیالت راحت، من خواهان آزادی برای همه بودم و هستم.
البته شما افراط و تفریط رو قاطی کردی که این وسط یه چیزی به کل آقایون پرونده باشی، که من بهت حق میدم، چون امثال کسانی که اینجوری ازشون شکایت کردی کم نیست.
یاد یه خاطره افتادم که میدونم تعریف کردنش برام چیزی جز اخراج دائم نمیاره.
اتفاقا من هم خیلی از آدمهایی که مرگ رو برا همسایه میخوان بدم میاد، و مثل اونها نیستم.
اما همیشه برا هر چیزی یه حد تعریف میکنم، که بیشترش دل هر آدمی رو میزنه، هر آدمی برا خودش حق داره، الانشم یکی موهاش خیلی بیرونه، یکی ازش 2 تا چشم و یه بینی بیرونه.
نمیدونی وقتی با یه تی-شرت میتونم بگردم، بعد میبینم دخترها دارند شرشر عرق میریزند چونکه 1400 سال پیش یکی از ترس نگاه ناپاک به ده ها همسرش چنین قانونی رو گذاشته، میگم کو عدالت، آیا لیاقت دخترهای ما اینه مثل اعراب باهاشون رفتار شه؟؟
در مورد من خیالت راحت، من خواهان آزادی برای همه بودم و هستم.
البته این حجابی که داریم ازش صحبت می کنیم حجاب ظاهریه... خیلیا هستن که یه پوشش ظاهری دارن ولی حجاب ندارن!
راستی جواب سوال منو ندادین...!
هرکسی حق داره برا زیبایی خودش هرکاری خواست بکنه... وقتی آفرینش در حق یه عده ظلم میکنه و علم میتونه تا قسمتی این ظلم رو محو کنه، آدم باید استفاده بکنه.
اما در نظر من همه کارهایی که گفتی رو آدم فقط باید برا یه نفر انجام بده، و اونم کسیه که تو آینه میبینه... کسی ارزش اینکارارو نداره ... همه موظفند آدم رو همونطور که هست قبول کنند
این حرفها در تایید حرفهای ترانه نبود اما این فکر کنم سومین باریه که ما به تفاهم رسیدیم تو نظرامون![]()
او ووو --- وه ه ه ه
دل ما و شما چقدر متفاوته!
ماها اگه قرار باشه برا دل خودمون فقط كار بكنيم, ممكنه نه ريشمون رو بزنيم نه لباس قشنگ قشنگ بپوشيم نه...
كمبود چي؟ من كه نگفتم بده يا خوبه
بيچاره اونايي كه براي دل ديگران, داشتند اين كار رو ميكردند
حكمتون رو اينقدر حتمي و بي در رو نپنداريد عزيزان!... و سومين باري كه با من به عدم تفاهم رسيدي ,تو هر چيزي يه اما و اگري هست...و
ولي با اين جملت:"همه موظفند آدم رو همونطور که هست قبول کنند" به اين صورت كه:"همه آدم رو, همونطور که هست قبول خواهند كرد" موافقم...
آقا من يه ميانه روي محافظه كارم... اقرار ميكنم!
نه! در اون صورت تيپ آدماي رهرو و سالك روميزديم نه مرتاض هاي هندي..شلختگی توی ذات خیلی از شماست. من که نمیگیرم ازتون![]()
همه آدم رو, همونطور که هست قبول میکنند!من حکمی صادر نکردم چون حاکم من نیستم! اما و اگر ما جامعه تشنه به کاکتوس بسته شده ماست که قبول دارم حالا حالا ها درست نمیشند!
همه آدم رو, همونطور که هست قبول نمیکنند! درد ما همینه
نه! در اون صورت تيپ آدماي رهرو و سالك روميزديم نه مرتاض هاي هندي..
اينجام نظافت رو با تيپ خفن بودن اشتباه گرفتيد![]()
اين هم نتيجه آرايش دختري كه فقط براي دل خودش داشت اين كار رو ميكردنه دوست عزیز به نظر م این قیافه ای بودین
همه آدم رو, همونطور که هست قبول میکنند!
اگر كسي بخواد منزوي نباشه و در يك گروه اجتماعي راحت تر زندگي كنه بايد كه اين رويه رو بره ..
اين يك جمله فرسايشي بود.. ممكنه كسي در 10 سال يا بيشتر به اين نتيجه برسه.. گرچه ميدونم بوي رياكاري از اين جمله داره بلند ميشه ولي وقتي اين مراعات توسط تفكر و نظام غالب هم صورت بگيره, اونوقت بوي آزادي ميده.. مثل قبول ديگران از نظر مذهب و طرز تفكرش
پس بذار خیالت رو راحت کنم که تو 30 سال آینده انتظار چنین تحول فکری رو از عامه مردم نداشته باش ... یادت باشه داری با کسی بحث میکنه که خونش تو این مملکت مباح و طرز فکرش ناشنیده مردود حساب میشه... درد من پس از همه بیشتره
حقيقت و گل سرخ هر دو خار دارند عزيز دل! متوجه هستم..
اون انتظار رو هم لا اقل در يك اجتماع كوچولو مثل جمع دوستان داشتم.. كه البته بايد باطني هم باشه نه در صورت
بعضي ها آدم رو, بالاخره و در روزي از روزها همونطور که هست قبول خواهند کرد!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | خوشتر از نقش تو در عالم تصویر نبود | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
نقش امید | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
موکت های تزئینی و نقش آنها در نمای داخلی خانه | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
میگويند زنها در موفقيت و پيشرفت شوهرانشان نقش بسزايی دارند. | گفتگوی آزاد | 7 | |
![]() |
نقش زنان در خوشبختی مردان | گفتگوی آزاد | 52 |