نقش حجاب در حفظ نشاط جنسي

spow

اخراجی موقت
متاسفانه برخلاف دنیای مدرن تو ایران اول یه پدیده ای وارد میشه ووقتی درست یا غلط سر جاش نشست فرهنگش شاید بیاد شایدم عمرا
مثل موبایل - تلفن - ماشین و....................

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از نظر این سایت و صاحبانش زنان ارزشی ندارن تا نشاطشوم مهم باشه:mad::razz:
بحث كه كلا مردونه بود... واضحه!...
حالا انشاا... يه تفسير زنونه هم شايد بده بيرون.. فعلا كه تو فكر ما بود
متاسفانه برخلاف دنیای مدرن تو ایران اول یه پدیده ای وارد میشه ووقتی درست یا غلط سر جاش نشست فرهنگش شاید بیاد شایدم عمرا
مثل موبایل - تلفن - ماشین و....................
فكر كنم جريان ماشين روندن تو انگليس رو بدوني.. زماني كه اين وسيله در انگليس بكار گرفته شد, طبق قوانين يك نفر در جلوي ماشين بايد پياده ميدويد و ماشين از پشت اون آروم حركت ميكرد.. و اين قانون تا مدت ها اجرا ميشده... منظورم اينه كه حالا كه رانندگي تو اين كشور به اين انضباط و تميزي داره صورت ميگيره , نتيجه همين پروسه سختگيرانه و قانونمدارانه بود كه دلشون نيومده هر چيزي رو بي فكر و انديشه يهويي به اجرا در بيارند...
حالا حساب كن! فرقي ميكنه كه قاشق سمت چپت باشه يا سمت راستت؟-انحرافي-

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه شون متاسفم....
دم از استحاله ی فرهنگی جوونا می زننن ولی خودشون به هر دری می زنن تا از دین و عرف و فرهنگ ما مطابق میل غربیهای به قول خودشون فاسد نتیجه گیری کنن... تا ثابت کنن اسلام چندان هم ...!!!
عجب!!!

• Like
واکنش ها: bmd

pink83

عضو جدید
بحث مردونه یعنی ما نظر ندیم دیگه جناب bmd ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متنو که خوندم دیدم جواب اینکه باعث نشاط می شه یا نه رو که باید آقایون جواب بدن ......
من با یسری مطالب مخصوصا مخصوصا " اون پاراگراف آخریه مشکل دارم ...چی می خواد بگه ...اصلا چی داره میگه ؟؟؟؟این نویسندش بهتر بود متنشو یه باز خوانی می کرد .....
اسلام دین افراط و تفریط نیست ...تا اینجا موافقم ....
من خودم میگم ادم میتونه به روز باشه ولی بی بندوبار نباشه ...طوری که به شخصیتش توهین نشه ........شعار نمی دم اصلا و ابدا به یه چیزایی خودم رسیدم .....
ولی تو ایران متاسفانه حجاب یه نوع اجباره ......
من با یسری از کسایی که محجبه هستن و واقعا معتقدن کاری ندارم .....ما باید به اعتقادات همدیگه احترام بذاریم ...ولی خوب یسریم نون به نرخ روز خورهای حرفه این ...همه دیدن ونیازی به گفتن نداره ....شاید اگه پیش بیاد عکسشو عمل کنن و با همون شدت !!!!!!!!!
من می گم ادم باید تابع اخلاقیات باشه در مورد هرچی و این ربطی به مسلمون بودن نداره ..تو خارجم بی بندو باری زشته ....اونام لباساشونو بنا به موقعیتشون تو اجتماع انتخاب میکنن و پوشششون تو جاهای مختلف با همدیگه فرق می کنه ..تازه اونا تو خیلی جاها از ما جلو ترن تازه ما ادعای مسلمون بودنمون هم می شه.....
اخلاق نسبی نیست, مطلقه ...یه چیز خوب همیشه خوبه بدم بد ..اونجام خیانت همینقد زشته .....تازه اونجا جرمه ......ولی تو ایران توجیه های مسخره داره به اسم اسلام ...من با این چیزای اسلام مخالفم ...چیکار کنم کفر نمی گم که ...خدا واسم همیشه خداست ...ولی گاهی حس می کنم اینا به اسم اسلام دارن به شعورمون توهین می کنن :mad:

• Like

Thais

عضو جدید
حجاب خیلی خوبه نه به اجبار هر چیزی که اجبار باشه ارزشش پیدا نمیشه به نظر من حجاب باید اختیاری باشه تا ارزش واقعیش معلوم بشه/

• Like

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بحث مردونه یعنی ما نظر ندیم دیگه جناب bmd ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متنو که خوندم دیدم جواب اینکه باعث نشاط می شه یا نه رو که باید آقایون جواب بدن ......
من با یسری مطالب مخصوصا مخصوصا " اون پاراگراف آخریه مشکل دارم ...چی می خواد بگه ...اصلا چی داره میگه ؟؟؟؟این نویسندش بهتر بود متنشو یه باز خوانی می کرد .....
اسلام دین افراط و تفریط نیست ...تا اینجا موافقم ....
من خودم میگم ادم میتونه به روز باشه ولی بی بندوبار نباشه ...طوری که به شخصیتش توهین نشه ........شعار نمی دم اصلا و ابدا به یه چیزایی خودم رسیدم .....
ولی تو ایران متاسفانه حجاب یه نوع اجباره ......
من با یسری از کسایی که محجبه هستن و واقعا معتقدن کاری ندارم .....ما باید به اعتقادات همدیگه احترام بذاریم ...ولی خوب یسریم نون به نرخ روز خورهای حرفه این ...همه دیدن ونیازی به گفتن نداره ....شاید اگه پیش بیاد عکسشو عمل کنن و با همون شدت !!!!!!!!!
من می گم ادم باید تابع اخلاقیات باشه در مورد هرچی و این ربطی به مسلمون بودن نداره ..تو خارجم بی بندو باری زشته ....اونام لباساشونو بنا به موقعیتشون تو اجتماع انتخاب میکنن و پوشششون تو جاهای مختلف با همدیگه فرق می کنه ..تازه اونا تو خیلی جاها از ما جلو ترن تازه ما ادعای مسلمون بودنمون هم می شه.....
اخلاق نسبی نیست, مطلقه ...یه چیز خوب همیشه خوبه بدم بد ..اونجام خیانت همینقد زشته .....تازه اونجا جرمه ......ولی تو ایران توجیه های مسخره داره به اسم اسلام ...من با این چیزای اسلام مخالفم ...چیکار کنم کفر نمی گم که ...خدا واسم همیشه خداست ...ولی گاهی حس می کنم اینا به اسم اسلام دارن به شعورمون توهین می کنن :mad:
مرسي..
به نظرتون جايي تو اين نوشته واسه نظر دادن خانم ها بود؟
البته براي همه... اون بند آخر بحث بر انگيزه... به نظر ميرسه كه چندين و چند نوشته مياني براي ايجاد پيش زمينه و ايجاد بستر فكري مستاصلانه در مخاطب باشه تا بتونه در نهايت اون جمله آخري رو براحتي تحميل كنه...
براي بار دوم ميگم اگر از متن واقعي و خواست دروني نويسنده, در شك و گمان هستيد, كافيه به جاي كلمه جنس و جنسي معادل انگليسيش رو كه در محاوره فارسي هم به كار ميره, استفاده كنيد.تا موضوع روشن تر بشه...
حرف شما هم شعار نيست يك واقعيته .. كاش هممون به اون چيزي كه داريم ميگيم پايبند باشيم.. كسي كه محجبه است, دوگانگي و تزوير رو زير حجابش پنهون نكنه و كسي كه ادعاي روشنفكري داره بي حجابي رو وسيله اي براي ول انگاري و تطميع- مثل خواننده اي كه صداش خوب نيست ولي لباسهاي اونجوري ميپوشه-
فرهنگ براي هر كشوري , شايد يونيك و واحد باشه و براي همينه كه ما اگر ميگيم: فرهنگ غرب براشون مشكل ساز خواهد بود كمي داريم به بيراهه ميريم..
خودتون بهتر ميدونيد كه اين نوع فرهنگ غربي كه از اون به ابتذال داريم بحث ميكنيم از بيش از 700, 800 سال پيش در غرب وجود داشته و ابتذال حجابي در ايران فقط 150 تا 200 سال سابقه حضور داره ..يعني اونا 500 سال از ما جلوتر هستند ولي هنوز دچار انحطاط بنيان هاي خانوادگي و از هم پاشيدگي اجتماعي نشده اند, چنانچه ميبينيم نويسنده داره آيند ه شومي براشون رقم ميزنه, ولي ما با همين سابقه كوتاه هم كم از اونها نداريم...
اگر روش اونها مشكل داره, چرا مداومه؟ و اگر راه درست راه ماست, چرا همه دارند از وضع موجود مينالند؟
من هم براي اسلام متاسفم كه دارند چنين برداشتهايي ازشون ميكنند. پايه شكل گيري اين دين بر خلاف ساير اونها علم و انديشه بود .. نه جنس . جنسگرايي

ترانه

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم فقط باید اقایون بیان و نظر بدن. چون ما که از دلشون که خبر نداریم :D

از نظر این سایت و صاحبانش زنان ارزشی ندارن تا نشاطشوم مهم باشه:mad::razz:

جانی جان چیه مثل اینکه دلت خیلی پره

• Like

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
به نظرم فقط باید اقایون بیان و نظر بدن. چون ما که از دلشون که خبر نداریم :D

حالا چون خواهش کردی نظر میدم ...

بنظر من حجاب بسیار چیز مضخرف و اضافه ایه و باید به خانمها آزادی داد تا هرچی میخوان بپوشن ... اگه قرار چیزی به عنوان لباس به زنان تحمیل شه، باید یه چیزی هم به زور تن آقایون بکنند تا اونها هم عذاب بکشند. نمیدونم چرا یهو فمینستی نظر دادم، اما در این مورد هم داره حق خانم ها ضایع میشه. و من نمیتونم این ظلم رو تحمل کنم

• Like

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

بنظر من حجاب بسیار چیز مضخرف و اضافه ایه و باید به خانمها آزادی داد تا هرچی میخوان بپوشن ... اگه قرار چیزی به عنوان لباس به زنان تحمیل شه، باید یه چیزی هم به زور تن آقایون بکنند تا اونها هم عذاب بکشند. نمیدونم چرا یهو فمینستی نظر دادم، اما در این مورد هم داره حق خانم ها ضایع میشه. و من نمیتونم این ظلم رو تحمل کنم

به هزار زبان گفتم كه بيا! ولي نيامدي!-------- تو را چوون شد كه چنين با سر و جان آمدي؟

مرسي كه بالاخره نظرت رو دادي:w27:

ترانه

عضو جدید
کاربر ممتاز

بله به نظر منم باید ازادی داد. نوع پوشش رو هر کسی باید خودش انتخاب کنه.
اما نظر من این نیست که حجاب چیز مزخرفیه .
من یه سوال از شما میپرسم. اگه خدایی ناکرده روزی دختری رو بدبخت کنی و بخوای باهاش ازدواج کنی شما دوست داری نوع پوشش اون دختر به چه صورتی باشه
شما کلا نداشتن حجاب رو برای خانمهای دیگه دوست دارین . اما فکر نمی کنم برای نزدیکان خودتون هم همچین چیزی رو بخواین

• Like

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظرم فقط باید اقایون بیان و نظر بدن. چون ما که از دلشون که خبر نداریم
جانی جان چیه مثل اینکه دلت خیلی پره
پسر ايروني و لرد عزيز جاي همه پسراي خجالتي نظر دادند..
فقط اگر از دلشون خبر نداريد, اين همه مد و رفتار هاي آنچناني و روژ و خط و سايه و ميكاپ و تاتو و تانا و لنز و خال و عمل دماغ و كشيدن پوست صورت و غيره رو با كدوم ذهنيت انجام ميديد؟!

ترانه

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط اگر از دلشون خبر نداريد, اين همه مد و رفتار هاي آنچناني و روژ و خط و سايه و ميكاپ و تاتو و تانا و لنز و خال و عمل دماغ و كشيدن پوست صورت و غيره رو با كدوم ذهنيت انجام ميديد؟!

خیلی ها این چیزها رو برای دل خودشون انجام میدن. شما چرا به خودتون میگیرین؟
اونهایی هم که برای جنس شما این کارها رو انجام میدن به نظر من مشکل روحی دارن و کمبود دارن

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی سعی کردم نظر ندم، نشد

چاکرتم
عيب نداره پيش مياد .. منم يه بار اينجوري شدم...
يه مقدار تو اين دو سه روز بدبين شدم به همه... حتي حاجي رو هم رنجوندم .. منتظرم بياد كه از ته دلش در بيارم اين دلخوري رو...:sweatdrop:
مرسي...

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بله به نظر منم باید ازادی داد. نوع پوشش رو هر کسی باید خودش انتخاب کنه.
اما نظر من این نیست که حجاب چیز مزخرفیه .
من یه سوال از شما میپرسم. اگه خدایی ناکرده روزی دختری رو بدبخت کنی و بخوای باهاش ازدواج کنی شما دوست داری نوع پوشش اون دختر به چه صورتی باشه
شما کلا نداشتن حجاب رو برای خانمهای دیگه دوست دارین . اما فکر نمی کنم برای نزدیکان خودتون هم همچین چیزی رو بخواین

البته شما افراط و تفریط رو قاطی کردی که این وسط یه چیزی به کل آقایون پرونده باشی، که من بهت حق میدم، چون امثال کسانی که اینجوری ازشون شکایت کردی کم نیست.
یاد یه خاطره افتادم که میدونم تعریف کردنش برام چیزی جز اخراج دائم نمیاره.
اتفاقا من هم خیلی از آدمهایی که مرگ رو برا همسایه میخوان بدم میاد، و مثل اونها نیستم.
اما همیشه برا هر چیزی یه حد تعریف میکنم، که بیشترش دل هر آدمی رو میزنه، هر آدمی برا خودش حق داره، الانشم یکی موهاش خیلی بیرونه، یکی ازش 2 تا چشم و یه بینی بیرونه.

نمیدونی وقتی با یه تی-شرت میتونم بگردم، بعد میبینم دخترها دارند شرشر عرق میریزند چونکه 1400 سال پیش یکی از ترس نگاه ناپاک به ده ها همسرش چنین قانونی رو گذاشته، میگم کو عدالت، آیا لیاقت دخترهای ما اینه مثل اعراب باهاشون رفتار شه؟؟

در مورد من خیالت راحت، من خواهان آزادی برای همه بودم و هستم.

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

اونهایی هم که برای جنس شما این کارها رو انجام میدن به نظر من مشکل روحی دارن و کمبود دارن

هرکسی حق داره برا زیبایی خودش هرکاری خواست بکنه... وقتی آفرینش در حق یه عده ظلم میکنه و علم میتونه تا قسمتی این ظلم رو محو کنه، آدم باید استفاده بکنه.

اما در نظر من همه کارهایی که گفتی رو آدم فقط باید برا یه نفر انجام بده، و اونم کسیه که تو آینه میبینه... کس دیگه ای ارزش اینکارارو نداره ... همه موظفند آدم رو همونطور که هست قبول کنند

این حرفها در تایید حرفهای ترانه نبود اما این فکر کنم سومین باریه که ما به تفاهم رسیدیم تو نظرامون

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

او ووو --- وه ه ه ه
دل ما و شما چقدر متفاوته!
ماها اگه قرار باشه برا دل خودمون فقط كار بكنيم, ممكنه نه ريشمون رو بزنيم نه لباس قشنگ قشنگ بپوشيم نه...
كمبود چي؟ من كه نگفتم بده يا خوبه
بيچاره اونايي كه براي دل ديگران, داشتند اين كار رو ميكردند

ترانه

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته شما افراط و تفریط رو قاطی کردی که این وسط یه چیزی به کل آقایون پرونده باشی، که من بهت حق میدم، چون امثال کسانی که اینجوری ازشون شکایت کردی کم نیست.
اتفاقا من هم خیلی از آدمهایی که مرگ رو برا همسایه میخوان بدم میاد، و مثل اونها نیستم.
اما همیشه برا هر چیزی یه حد تعریف میکنم، که بیشترش دل هر آدمی رو میزنه، هر آدمی برا خودش حق داره، الانشم یکی موهاش خیلی بیرونه، یکی ازش 2 تا چشم و یه بینی بیرونه.

نمیدونی وقتی با یه تی-شرت میتونم بگردم، بعد میبینم دخترها دارند شرشر عرق میریزند چونکه 1400 سال پیش یکی از ترس نگاه ناپاک به ده ها همسرش چنین قانونی رو گذاشته، میگم کو عدالت، آیا لیاقت دخترهای ما اینه مثل اعراب باهاشون رفتار شه؟؟

البته این حجابی که داریم ازش صحبت می کنیم حجاب ظاهریه... خیلیا هستن که یه پوشش ظاهری دارن ولی حجاب ندارن!
راستی جواب سوال منو ندادین...!

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

البته این حجابی که داریم ازش صحبت می کنیم حجاب ظاهریه... خیلیا هستن که یه پوشش ظاهری دارن ولی حجاب ندارن!
راستی جواب سوال منو ندادین...!

جواب سوال شمارا دادم ... بارها
اگه اگه اگه من با کسی ازدواج کردم (چون حتی کلمه ازدواج رو مخالف آزادی میدونم) پس انقدر آزاد هست که خودش پوشش خودش رو انتخاب کنه و من فقط در همون قدر میتونم نظر بدم که اون میتونه در مورد من نظر بده ... پس یه کم به دید لیبراسیتی که من دارم اینجا بیان میکنم دقت کنی میبینی که اصولا من حق چندانی در دخالت ندارم مگه اینکه واقعا طرفم شورش رو دربیاره

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هرکسی حق داره برا زیبایی خودش هرکاری خواست بکنه... وقتی آفرینش در حق یه عده ظلم میکنه و علم میتونه تا قسمتی این ظلم رو محو کنه، آدم باید استفاده بکنه.

اما در نظر من همه کارهایی که گفتی رو آدم فقط باید برا یه نفر انجام بده، و اونم کسیه که تو آینه میبینه... کسی ارزش اینکارارو نداره ... همه موظفند آدم رو همونطور که هست قبول کنند

این حرفها در تایید حرفهای ترانه نبود اما این فکر کنم سومین باریه که ما به تفاهم رسیدیم تو نظرامون
حكمتون رو اينقدر حتمي و بي در رو نپنداريد عزيزان!... و سومين باري كه با من به عدم تفاهم رسيدي ,تو هر چيزي يه اما و اگري هست...و
ولي با اين جملت:"همه موظفند آدم رو همونطور که هست قبول کنند" به اين صورت كه:"همه آدم رو, همونطور که هست قبول خواهند كرد" موافقم...
آقا من يه ميانه روي محافظه كارم... اقرار ميكنم!

ترانه

عضو جدید
کاربر ممتاز
او ووو --- وه ه ه ه
دل ما و شما چقدر متفاوته!
ماها اگه قرار باشه برا دل خودمون فقط كار بكنيم, ممكنه نه ريشمون رو بزنيم نه لباس قشنگ قشنگ بپوشيم نه...
كمبود چي؟ من كه نگفتم بده يا خوبه
بيچاره اونايي كه براي دل ديگران, داشتند اين كار رو ميكردند

شلختگی توی ذات خیلی از شماست. من که نمیگیرم ازتون :biggrin:

• Like

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
حكمتون رو اينقدر حتمي و بي در رو نپنداريد عزيزان!... و سومين باري كه با من به عدم تفاهم رسيدي ,تو هر چيزي يه اما و اگري هست...و

ولي با اين جملت:"همه موظفند آدم رو همونطور که هست قبول کنند" به اين صورت كه:"همه آدم رو, همونطور که هست قبول خواهند كرد" موافقم...
آقا من يه ميانه روي محافظه كارم... اقرار ميكنم!​

من حکمی صادر نکردم چون حاکم من نیستم! اما و اگر ما جامعه تشنه به کاکتوس بسته شده ماست که قبول دارم حالا حالا ها درست نمیشند!

همه آدم رو, همونطور که هست قبول نمیکنند! درد ما همینه

• Like

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شلختگی توی ذات خیلی از شماست. من که نمیگیرم ازتون :biggrin:
نه! در اون صورت تيپ آدماي رهرو و سالك روميزديم نه مرتاض هاي هندي..
اينجام نظافت رو با تيپ خفن بودن اشتباه گرفتيد:smoke:

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من حکمی صادر نکردم چون حاکم من نیستم! اما و اگر ما جامعه تشنه به کاکتوس بسته شده ماست که قبول دارم حالا حالا ها درست نمیشند!

همه آدم رو, همونطور که هست قبول نمیکنند! درد ما همینه
همه آدم رو, همونطور که هست قبول میکنند!
اگر كسي بخواد منزوي نباشه و در يك گروه اجتماعي راحت تر زندگي كنه بايد كه اين رويه رو بره ..
اين يك جمله فرسايشي بود.. ممكنه كسي در 10 سال يا بيشتر به اين نتيجه برسه.. گرچه ميدونم بوي رياكاري از اين جمله داره بلند ميشه ولي وقتي اين مراعات توسط تفكر و نظام غالب هم صورت بگيره, اونوقت بوي آزادي ميده.. مثل قبول ديگران از نظر مذهب و طرز تفكرش

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
همه آدم رو, همونطور که هست قبول میکنند!
اگر كسي بخواد منزوي نباشه و در يك گروه اجتماعي راحت تر زندگي كنه بايد كه اين رويه رو بره ..
اين يك جمله فرسايشي بود.. ممكنه كسي در 10 سال يا بيشتر به اين نتيجه برسه.. گرچه ميدونم بوي رياكاري از اين جمله داره بلند ميشه ولي وقتي اين مراعات توسط تفكر و نظام غالب هم صورت بگيره, اونوقت بوي آزادي ميده.. مثل قبول ديگران از نظر مذهب و طرز تفكرش

همه آدم رو, همونطور که هست قبول نخواهند کرد!

پس بذار خیالت رو راحت کنم که تو 30 سال آینده انتظار چنین تحول فکری رو از عامه مردم نداشته باش ... یادت باشه داری با کسی بحث میکنه که خونش تو این مملکت مباح و طرز فکرش ناشنیده مردود حساب میشه... درد من پس از همه بیشتره

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس بذار خیالت رو راحت کنم که تو 30 سال آینده انتظار چنین تحول فکری رو از عامه مردم نداشته باش ... یادت باشه داری با کسی بحث میکنه که خونش تو این مملکت مباح و طرز فکرش ناشنیده مردود حساب میشه... درد من پس از همه بیشتره

حقيقت و گل سرخ هر دو خار دارند عزيز دل! متوجه هستم..
اون انتظار رو هم لا اقل در يك اجتماع كوچولو مثل جمع دوستان داشتم.. كه البته بايد باطني هم باشه نه در صورت
بعضي ها آدم رو, بالاخره و در روزي از روزها همونطور که هست قبول خواهند کرد!

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
حقيقت و گل سرخ هر دو خار دارند عزيز دل! متوجه هستم..
اون انتظار رو هم لا اقل در يك اجتماع كوچولو مثل جمع دوستان داشتم.. كه البته بايد باطني هم باشه نه در صورت
بعضي ها آدم رو, بالاخره و در روزي از روزها همونطور که هست قبول خواهند کرد!

حقیقت تیغی بران داره رفیق!!
تعریف عمیق دوستی رو اگه مد نظر داشته باشی، پس چنین چیزی یک "باید" محسوب میشه، نه یک"هدف".

روزی از روزها، آدمها میفهمند که بعضی آدمها مقبول از این دنیا نرفتند!

• Like