نقش آنزیمها در فرآیندهای میوه‌ها و سبزیجات

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
بازار آنزیم‌ها برای صنعت میوه‌ها و سبزیجات به‌طور چشمگیری در سالهای اخیر گسترده شده و درحالی‌که کتاب‌های زیادی با پوشش آنزیم‌ها درحال‌حاضر در بازار موجود می‌باشند؛ به جز این کتاب هیچکدام تمرکز اختصاصی بر روی حوزه میوه‌ها و سبزیجات ندارند.
این کتاب با مشارکت بیش از ۲۵ کارشناس که در حوزه‌های مربوطه فعالیت دارند، تالیف شده است. کتاب “نقش آنزیمها در فرآیندهای میوه‌ها و سبزیجات” تمرکز ویژه‌ای روی نویدبخش‌ترین تحولات تحقیقاتی بین‌المللی، وضعیت فعلی و پتانسیل برنامه‌های کاربردی صنعتی در آنها، دارد.
این کتاب که به آنزیم‌ها در میوه‌ها و سبزیجات اختصاص یافته و به جنبه‌های متفاوت این حوزه می‌پردازد…






Enzymes in Fruit and Vegetable Processing Chemistry and Engineering Application




نویسنده:

Alev Bayindirli




انتشارات:

CRC Press




ISBN 10:


1420094335




ISBN 13:

9781420094343


دانلود کتاب

پسورد فایل: www.booktolearn.com

منبع








 
Similar threads
Thread starter عنوان تالار پاسخ ها تاریخ
afsoon6282 فرآیندهای درمان‌های زیستی پیشرفته کتابخانه مهندسی کشاورزی 0

Similar threads

بالا