بازار آنزیمها برای صنعت میوهها و سبزیجات بهطور چشمگیری در سالهای اخیر گسترده شده و درحالیکه کتابهای زیادی با پوشش آنزیمها درحالحاضر در بازار موجود میباشند؛ به جز این کتاب هیچکدام تمرکز اختصاصی بر روی حوزه میوهها و سبزیجات ندارند.
این کتاب با مشارکت بیش از ۲۵ کارشناس که در حوزههای مربوطه فعالیت دارند، تالیف شده است. کتاب “نقش آنزیمها در فرآیندهای میوهها و سبزیجات” تمرکز ویژهای روی نویدبخشترین تحولات تحقیقاتی بینالمللی، وضعیت فعلی و پتانسیل برنامههای کاربردی صنعتی در آنها، دارد.
این کتاب که به آنزیمها در میوهها و سبزیجات اختصاص یافته و به جنبههای متفاوت این حوزه میپردازد…
Enzymes in Fruit and Vegetable Processing Chemistry and Engineering Application
نویسنده:
Alev Bayindirli
انتشارات:
CRC Press
ISBN 10:
1420094335
ISBN 13:
9781420094343
دانلود کتاب
پسورد فایل: www.booktolearn.com
منبع
این کتاب با مشارکت بیش از ۲۵ کارشناس که در حوزههای مربوطه فعالیت دارند، تالیف شده است. کتاب “نقش آنزیمها در فرآیندهای میوهها و سبزیجات” تمرکز ویژهای روی نویدبخشترین تحولات تحقیقاتی بینالمللی، وضعیت فعلی و پتانسیل برنامههای کاربردی صنعتی در آنها، دارد.
این کتاب که به آنزیمها در میوهها و سبزیجات اختصاص یافته و به جنبههای متفاوت این حوزه میپردازد…
Enzymes in Fruit and Vegetable Processing Chemistry and Engineering Application
نویسنده:
Alev Bayindirli
انتشارات:
CRC Press
ISBN 10:
1420094335
ISBN 13:
9781420094343
دانلود کتاب
پسورد فایل: www.booktolearn.com
منبع