نقشه هندسی UAV

Jimsplace_2007

عضو جدید
سلام
ما داريم در دانشكده با بچه هايي كارشناسي روي ساخت UAV كار ميكنيم اما هنوز به طور جدي آغاز نشده . ولي بايد قبلش به چند تا سوال جواب بديم تا كار را بيوفته . يكي از اون سوال ها اينه كه انواع مدل هاي UAV با نقشه ي هندسيش را بيان كنيد . حالا ميخواستم ببينم آيا شما سايتي رو ميشناسين . خيلي ممنون ميشم اگه كمكم كنيد :sweatdrop:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
سلام
ببخشید پست شما رو جا به جا کردم،برای حفظ نظم تالار لازم بود.
اگه ممکنه منظورتون رو از نقشه هندسی واضح تر بگید،شاید بتونم کمکتون کنم.اون چیزی که الان توی وب پیدا می کنید نقشه هواپیمای مدل هست که اگه بخواید آدرس سایت ها رو به شما بدم.

یا علی

Jimsplace_2007

عضو جدید
سلام
ببخشید پست شما رو جا به جا کردم،برای حفظ نظم تالار لازم بود.
اگه ممکنه منظورتون رو از نقشه هندسی واضح تر بگید،شاید بتونم کمکتون کنم.اون چیزی که الان توی وب پیدا می کنید نقشه هواپیمای مدل هست که اگه بخواید آدرس سایت ها رو به شما بدم.

یا علی
سلام . منظورم شكلي بو كه مثلا نشون بده اين UAV داراي نوك تيز و .... باشه . اگه شما اون سايتايي كه ميشناسيد معرقي كنيد خيلي ممنون ميشم . سوال اصلي من اينه ه UAV ها به چند دسته تقسيم ميشوند و هركدامشان چه ويژگي هايي از نظر هندسي دارند . بازم ممنون;)

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار

Tomcat_strike

عضو جدید
sparrow عزیز، من تاپیک های بالا رو مطالعه کردم ولی متاسفانه هیچ کدوم از آنها طرح هواپیماهای مدل سازگار با موتور پالس جت رو نداشتند. اگه ممکنه نقشه ی طریفه ی ساخت بدنه این گونه مدل ها رو تو این تاپیک بگذارین.

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
sparrow عزیز، من تاپیک های بالا رو مطالعه کردم ولی متاسفانه هیچ کدوم از آنها طرح هواپیماهای مدل سازگار با موتور پالس جت رو نداشتند. اگه ممکنه نقشه ی طریفه ی ساخت بدنه این گونه مدل ها رو تو این تاپیک بگذارین.
سلام،
گشتم ولی نقشه ای پیدا نکردم. سایت های زیر شاید بتونن کمکی کنن.

The Design and build of a pulsejet UAV
Jet powered modeles
Pulsejet Engines
Jet Engine Plans

remy...

عضو جدید
سلام دوستان
من علاقه خاصی به طراحی هواپیما دارم . البته کار با کتیا رو هم خوب بلدم. دوستان میتونند به منم کمک کنند تا اطلاعاتم بیشتر بشه. ما هم در مسابقات شرکت کردیم .
;)
ممنون میشم کمکم کنید :gol: