سلام بچه ها . ببخشید دیر اومدم ولی گفتم اول یه مطالعه و فکری روش بکنم .
متاسفانه اینقدر هم کار هست که به کارا نمیرسم . ولی گفتم اینو باید حتما ادامه بدم چون خیلی مهمه
مرکز فرهنگی جرج پمپیدو میدونیم که در اصل یه طرح بازسازی یکی از محلات قدیم پاریس بوده که این طرح برنده مسابقه شده . یک محله بسیار قدیمی با معماری کاملا قدیمی .
من یه جا شنیدم که که قبلا محل تجمع مردم بوده به محلی برای نا مناسب تبدیل شده بوده !
خوب چون پلان نداریم فعلا از حجم بنا شروع میکنیم . یه چیزی که خیلی جالبه تضاد موجود در این معماری هست . تضاد با محیط اطراف که به نظر هم میتونه بد باشه هم خوب .
همونتور که تو عکسا ببینید بناهای این محله همگی قدیمی با مصالح سنگین ساخته شدند اما نکته جالب تو ابن بنا مصالح و سازه هست .
در معماری گذشته همیشه سعی شده سازه پنهان بشه و اصولا درست نمی دونستند که اون رو نمایان کنند . هرچند که در دوره گوتیک سازه برای مثال پشت بندها نمایان بودند اما خوب زیبایی خاصی به بنا نمی دادند و شاید زائد به نظر میرسیدند یعنی جزئی از معماری نبودند . و همچنین صلبیت فضا همیشه بوده اما کاری که این طرح توش خیلی موفق بود شفافیت فضایی و معماری سازه ای هست . دیوارهایی شیشه ای که ارتباط بصری ایجاد میکنه و همچنین احسای سبکی . در حقیقت از نظر من یه سیالیت و پویایی به فضا داده و با توجه به فرهنگی بودن طرح مناسبت خوبی داره . جنبه بعدی که خیلی به نظر حائز اهمیت هست همین بیرون اوردن سازه هست . اولا این تضاد باعث شاخص شدن بنا میشه از طرفی نمایانگر عصری جدید و تحولات و نماد تکنولوژی هست . که نوید پیشترفت رو میده . من احساس میکنم که این بنا از نظر آغازگر بودن سبکی جدید بسیار موفق بوده به نسبت اولین بناهای سبکهای دیگر . و بسیار تح.لات زیادی رو در طراحی معمارانه سازه به وجود آورده و باب خلاقیت رو شروع کرده همون طور که در بتناهای بعدی این پیشترفت و خلاقیت رو دیدیم .
به نظر من این طرح خیلی لازم بوده به خاطر اینکه جامعه فرانس بسیار سنتگرا هستند و شاید چنین بنایی لازم بوده .
در نهایت مطمئن باشید اگر هم خود پیانو و راجرز بخوان دوباره طرح بدهند چیزی بهتر از این رو طراحی میکنند اما در زمان خودش بسیار تحول بزرگی بود
