نقد و بررسی دوره موفقیت آقای شاهین فرهنگ

bardia.f14

عضو جدید
گمان می کنم که بیش از 7 سال است که "دوره‌ی آموزشی تکنیک های موفقیت" توسط آقای شاهین فرهنگ در حال اجراست. (عکس پیوست - اصفهان تابستان 85)

و البته اینجانب از دنبال کنندگان آن بودم و البته فایل 103 صفحه ای پاورپوینت آنرا برای اینکه بگویم که با چه دقتی به سخنرانی های ایشان گوش داده ام را در پست های بعدی پیوست خواهم کرد.
همچنین mp3 سخنرانی های ایشان در فرهنگسرای خانواده (پارک فدک) را نیز مجدد گوش دادم و حتی در دوره های حضوری ایشان هم شرکت داشته ام.

حال بعد از گذشت این سالها و با وجود اینکه بسیاری از گفته های ایشان را هنوز در خاطر دارم و از طرف دیگری با مطالعه فلسفه، تاریخ اندیشه و ... به نظرم می رسد که تناقضات بسیاری در این محصول ایشان (دوره موفقیت) وجود دارد.
بنابراین بر آن شدم که آن ها را مطرح نمایم.
1- در این راستا بر آن هستم که این دوره را نقد نمایم و تناقضات آن را آشکار کنم،
2- به هیچ روی قصد آن را ندارم که شخصیت ایشان را تخریب نمایم ، زیرا تمامی نقد ها متوجه محصول ایشان یعنی دوره موفقیت است.
3- در این پست و سایر پست های مرتبط کلیه قوانین این تالار را رعایت نمایم.

حال از شما خواهش می کنم که :
الف) نظر خود را در باره شروع این موضوع و لزوم آن بفرمایید و آیا مایل به شروع آن می باشید.

ب) اگر مایل هستید که این بحث را از جایی شروع کنیم، لطفا به این سوال ساده پاسخ دهید، "آیا افرادی مثل ادیسون، استیو جابر، انیشتن ، گالیه، سقراط " را جزو افراد موفق محسوب می کنید.
:que:

1 - Copy.jpg

bardia.f14

عضو جدید
تعریف موفقیت شاهین فرهنگ

تعریف موفقیت شاهین فرهنگ

تعریف آقای شاهین فرهنگ از موفقیت در جلسات آخر اینگونه است:

بگذارید که موفقیت را بعد از 14 جلسه تعریف کنیم، موفقیت یعنی توفیق بندگی خدا. ما امروز مهر باطل شد می‌زنیم بر همه تعاریفی که از موفقیت کردن. توفیق بندگی خدا . بنده خدا باش در خونه 200 میلیون تومنی هم زندگی کن. هیچ اشکالی ندارد.
بندگی یعنی چه؟ یعنی چشم بی چون و چرا به خدا!

1- تدریس جدول ضرب برای دبیرستانی‌ها.
بگذارید که از این سوال شروع کنم که کدام دانش آموز دبیرستانی است که جدول ضرب را نداند؟
حال سوال بعدی این است که چه کسی است که در ایران زندگی کرده باشد و صدها بار و به عناوین مختلف از معلم دینی، رادیو، مسجد و ... با این مفهوم بی گانه باشد که "موفقیت یعنی توفیق بندگی خدا" . آیا اصلا ممکن است که در ایران که اکثریت جمعیت آن مسلمان هستند، این اصل را ندانند یا نشنیده باشند؟

حال طرح پرسش می شود که اصلا چه لزومی داشت که شما 40 ساعت وقت را صرف کنید تا آنچه را که می دانند را دوباره باز گو کنید.

اگر هدف شما این تعریف دینی است، پس چه لزومی دارد که پای دانشمندان هاروارد، ادیسون، مدیر عامل دوو ،گابریل گارسیا و ... را به میان بکشید؟ از آنها نقل قول کنید؟

سوال اساسی تر آن است که آیا کسانی که شما بارها به تحقیقات آنها ارجا و پای آنها را وسط می کشید میدهید مثلا دانشمند ژاپنی و یافته هایش از مولکول آب، ادیسون، بتهون ، ناپلئون،گابریل گارسیا ... و از آنها در اثبات موارد درسی کمک می گیرید، با این تعریف شما موافق هستند؟
آیا شما که به برخی از گفته های این اندیشمندان بشریت در استحکام بخشیدن به مطالب دوره تان استناد می کنید، به من هم اجازه می دهید که به برخی دیگر گفته های آنها حتی اگر در تناقض با شما بود، استناد کنم و نتیجه ای متفاوت بگیرم. :surprised:

2- و آیا این تعریف شما جدید است؟ خیر ! دوستان گرامی جالب است بدانید که این تعریف دقیقا منطبق بر فسلفه امام محمد غزالی است .

3- آیا ادیسون ، گالیه، گاندی، ماندلا، پاستور و ... موفق بوده اند؟
جواب آقای فرهنگ با تعریف بالا این است که "نمی دانم". چون واقعا هیچ کسی در دنیا نمی تواند بگوید که این افراد در مجموع چه قدر با تعریف شما جور در می آیند.

4- آقای شاهین فرهنگ خودشان را موفق می دانند (در سخنرانی خود صراحتا این را می گویند) و صراحتا می گویند که این کار را انجام داده اند.
من به ایشان تبریک می گوییم و حتی قبول هم میکنم . اما سوال این است که آیا این عمل و این تعریف راه را برای هر فردی باز نمی کند که بگوید، من موفقم. دقیقا افراد افراطی جوابشان به این سوال همواره "بلی" است . آیا هزاران سو استفاده نمی تواند از این تعریف شود.

5- چرا آقای فرهنگ این تعریف را در آخرین جلسه خود بیان می کند؟

آخرین ویرایش:

l-mohajeri

عضو جدید
به نظر من موفقیت فقط به فکر ادمها بستگی داره.مثبت فکر کردن تنها راه موفقیت ادمهاست..
عالیه.
ادامه بدید