نفرین کنید ...
Lu30Fer عضو جدید Aug 9, 2010 #2 Lu30Fer گفت: نفرین کنید ... کلیک کنید تا باز شود... اولی شو خودم میکنم الهی خدا منو از اینجابرداره بذاره اونجا
Lu30Fer گفت: نفرین کنید ... کلیک کنید تا باز شود... اولی شو خودم میکنم الهی خدا منو از اینجابرداره بذاره اونجا
Ariyayi @rchitect عضو جدید Aug 9, 2010 #3 Lu30Fer گفت: نفرین کنید ... کلیک کنید تا باز شود... خدا یا تمام دشمنانم را دعا میکنم,تا با رها کردن من هر دو به ارامش برسیم
Lu30Fer گفت: نفرین کنید ... کلیک کنید تا باز شود... خدا یا تمام دشمنانم را دعا میکنم,تا با رها کردن من هر دو به ارامش برسیم
h_moraki عضو جدید Aug 10, 2010 #7 Lu30Fer گفت: نفرین کنید ... کلیک کنید تا باز شود... حالا اين نفرين كي هست؟!
Lu30Fer عضو جدید Aug 13, 2010 #11 از چیزی نترسید و از اعماق ته تون و شاید ته اعماقتون نفرین کنید. من پشت تون هستم . هر وقت مشکلی پیش اومد نیستم.
از چیزی نترسید و از اعماق ته تون و شاید ته اعماقتون نفرین کنید. من پشت تون هستم . هر وقت مشکلی پیش اومد نیستم.
nazliii مدیر مهندسی برق مخابرات - متخصص نیمه هادی Aug 13, 2010 #12 الهی ستاره دریایی بره تو پات اینو تازه از یه فیلم یاد گرفتم
ghazal25 عضو جدید Aug 13, 2010 #13 دور از جون شبیه شیطان حرف میزنی.... این عکستم عوض کن تورو خدا چیه این اخه...؟؟
R3iHan3H عضو جدید کاربر ممتاز Aug 13, 2010 #14 نفرین به من نفرین به تو نفرین به عشق من و تو (اینو کی میخوند ؟ )