نفت یا کامپیوتر؟!!

saeedrdn

عضو جدید
رتبه ام 4500 شده و واسه انتخاب رشته 80% بازار کار برام مهمه و 20 % علاقه واسه همین می خوام نفت رو بزنم که از نظر درامد مرگ نداشته باشه ولی به کامپیوتر علاقه شدیدی دارم و چون از بازار کارش زیاد مطمئن نیستم نمیدونم چیکار کنم. در مورد هر دو رشته راهنمایی کنید ممنون میشم.

میتا

کاربر بیش فعال
رتبه ام 4500 شده و واسه انتخاب رشته 80% بازار کار برام مهمه و 20 % علاقه واسه همین می خوام نفت رو بزنم که از نظر درامد مرگ نداشته باشه ولی به کامپیوتر علاقه شدیدی دارم و چون از بازار کارش زیاد مطمئن نیستم نمیدونم چیکار کنم. در مورد هر دو رشته راهنمایی کنید ممنون میشم.

سلام ! نگفتین کدوم منطقه هستین ؟ کامپیوتر بازار کار خوبی داره اگه واقعا بهش علاقه دارین اشتباه نکنین و انتخابش کنین . درباره کامپیوتر بیشتر تحقیق کنین ولی در نظر داشته باشید که پشتکار زیادی میخواد واسه موفق شدن تو این رشته ! کار سختی هم داره چون باید ساعت زیادی رو با کامپیوتر کار کنین
موفق باشید

shahin.20

عضو جدید
دوست من بزار یچی بهت بگم...
تو دانشگاه هیچی بهت درس نمیدن.خوب!!!!
پس تو اگه لیسانس کامپیوتر بشی از اونی که یه کلاس برنامه نویسی حرفه ای رفته و شروع بکار کرده 3سال و نیم عقبی...
پس یه رشته ای برو که تخصصی تر باشه و یه چیز دیگم برات مهم باشه.
تو که راجب رشته ای که میخوای انتخاب کنی چیز زیادی نمیدونی!!!!؟ اومدی و 1سال خوندی و خوشت نیومد میخوای چیکار کنی!! انصراف و سربازی و 2باره کنکور؟؟!؟!(=مرگ "که این واسه خیلی ها اتفاق میافته")
پس یه رشته ای رو انتخاب کن که تو تغییر رشته دادنشم دستت باز باشه یکی از دلایل انتخاب مهندسی شیمی بجای نفت برای من همین بود.
من دیونه ی برنامه نویسی ام ولی وقتی نیگاه کردم دیدم رشته ی ما از کامپیوتر فقط 3 واحد برنامه نویسی کمتر داره ولی مزیت های فراوان.
(البت لیسانس هیچ کدوم بدرد نمیخوره...:D)
موفق باشی;)

میتا

کاربر بیش فعال
دوست من بزار یچی بهت بگم...
تو دانشگاه هیچی بهت درس نمیدن.خوب!!!!
پس تو اگه لیسانس کامپیوتر بشی از اونی که یه کلاس برنامه نویسی حرفه ای رفته و شروع بکار کرده 3سال و نیم عقبی...
پس یه رشته ای برو که تخصصی تر باشه و یه چیز دیگم برات مهم باشه.
تو که راجب رشته ای که میخوای انتخاب کنی چیز زیادی نمیدونی!!!!؟ اومدی و 1سال خوندی و خوشت نیومد میخوای چیکار کنی!! انصراف و سربازی و 2باره کنکور؟؟!؟!(=مرگ "که این واسه خیلی ها اتفاق میافته")
پس یه رشته ای رو انتخاب کن که تو تغییر رشته دادنشم دستت باز باشه یکی از دلایل انتخاب مهندسی شیمی بجای نفت برای من همین بود.
من دیونه ی برنامه نویسی ام ولی وقتی نیگاه کردم دیدم رشته ی ما از کامپیوتر فقط 3 واحد برنامه نویسی کمتر داره ولی مزیت های فراوان.
(البت لیسانس هیچ کدوم بدرد نمیخوره...:D)
موفق باشی;)
فک کنم اشتباه میکنید ! اگه ایشون به کامپیوتر علاقه دارن میتونن خیلی موفق باشن ! شما فک کنم فقط درسای برنامه نویسی رو دارین مقایسه میکنین که اونم درست نیس! درسهای مثلا نرم افزار از ترم اول تخصصین اونم یه درس 4 واحدی ! حالا به نظر شما فقط 3 واحد از ما عقب ترین؟ ببینید درسته که کلاسای کامپیوتر خب خیلی زیاده اما هیچ کلاسی به شما برنامه نویسی درس نمیده ! بیشتر تو این کلاسا روی نرم افزارای کاربردی تو بقیه رشته ها تاکید میشه !

saeedrdn

عضو جدید
منطقه 1 هستم و کامپیوتر شیراز قبول میشم ولی منظورم از بازار کار این نیست که این همه درس خوندم اخرش برم کافی نت بزنم یا تو یه شرکت استخدام شم که فقط کارایی مث scan o print انجام بدم ولی به هر صورت به کامپیوتر علاقه دارم. واسه همین سر دو راهی موندم.
در مورد تحصیل در رشته نفت زیاد نمیدونم ولی تقریبا از بازار کارش اطلاع دارم. راستی مهندسی شیمی با نفت چه فرقی داره؟

The SAW

عضو جدید
کاربر ممتاز
منطقه 1 هستم و کامپیوتر شیراز قبول میشم ولی منظورم از بازار کار این نیست که این همه درس خوندم اخرش برم کافی نت بزنم یا تو یه شرکت استخدام شم که فقط کارایی مث scan o print انجام بدم ولی به هر صورت به کامپیوتر علاقه دارم. واسه همین سر دو راهی موندم.
در مورد تحصیل در رشته نفت زیاد نمیدونم ولی تقریبا از بازار کارش اطلاع دارم. راستی مهندسی شیمی با نفت چه فرقی داره؟

فکر نکنم نفت قبول شی... ولی اگه نفت قبول شی 100 برابر بهتر از هر رشته ای تو این مملکت بدرد می خوره .... من مکانیک سیالاتم... واسه ارشد می خوام یه چی بخونم که به نفت ربط داشته باشه ... چون الان سر سفره های همه ما نفته نه آب

shahin.20

عضو جدید
فک کنم اشتباه میکنید ! اگه ایشون به کامپیوتر علاقه دارن میتونن خیلی موفق باشن ! شما فک کنم فقط درسای برنامه نویسی رو دارین مقایسه میکنین که اونم درست نیس! درسهای مثلا نرم افزار از ترم اول تخصصین اونم یه درس 4 واحدی ! حالا به نظر شما فقط 3 واحد از ما عقب ترین؟ ببینید درسته که کلاسای کامپیوتر خب خیلی زیاده اما هیچ کلاسی به شما برنامه نویسی درس نمیده ! بیشتر تو این کلاسا روی نرم افزارای کاربردی تو بقیه رشته ها تاکید میشه !
فک کنم شما پست منو خونده باشین...
اگه کسی از کامپیوتر خوشش نیومد چی؟
اگه اون چیزی که تو فکرشه از آب در نیومد چی؟
چیکار میتونه بکنه؟
در ضمن تو ضمینه ی کامپیوتر بهتر نیست آدم یه شاخه ای رو بگیره و تخصصی ادامه بده؟
بعد شما میگین که یه مهندس کامپیوتر از یه 3d کار حرفه ای که 1 سال فول کلاس رفته 3 سالم تجربه داره جلوتره؟؟؟

اونجوری که راجب رشته ها میگی معلومه که هیچ شناختی نداری 1سی دی هایی هست قلم چی هر ساله واسه تبلیغ میده.
رشته ها رو توضیح داده اونارو خوب بخون(انتخاب رشته خیلیییییییی در آینده ی تحصیلی و کاریت تاثیر گزاره)
قبلا نفت جزو مهندسی شیمی بود که بدلیل گستردگی امروزه مستقل شده حالا فرقشون:
مهندسی شیمی شامل(پالایش پتروشیمی گاز صنایع غذایی)
مهندسی نفت(استخراج و اکتشاف و بهره برداری و ...)
مهندسی شیمی رابطیه بین دنیای شیمی و دنیای مکانیک بازار کارش هم بستگی به گرایشش بد نیست...
مهندسی نفت کارش کمتره سختتره ولی چون پذیرشش کمتره کار هست.
برای مهندسی شیمی هم هست.
تو گوگل سرچ کنی بد نمیشه

saeedrdn

عضو جدید
واسه چی نفت قبول نشم؟ مگه چه رتبه ای میخواد؟ اخه یه جا شنیدم یکی با رتبه 7000 نفت ابادان قبول شده , من اگه بخوام برم نفت می خوام برم نفت اهواز , قبول میشم؟ نفت شیراز چطوریه؟

shahin.20

عضو جدید
واسه چی نفت قبول نشم؟ مگه چه رتبه ای میخواد؟ اخه یه جا شنیدم یکی با رتبه 7000 نفت ابادان قبول شده , من اگه بخوام برم نفت می خوام برم نفت اهواز , قبول میشم؟ نفت شیراز چطوریه؟

زیر شاخه های نقت زیاده...
اون کدوم گرایش قبول شده و اون 7000 صد در صد کشوریه نه منطقه ای

میتا

کاربر بیش فعال
فک کنم شما پست منو خونده باشین...
اگه کسی از کامپیوتر خوشش نیومد چی؟
اگه اون چیزی که تو فکرشه از آب در نیومد چی؟
چیکار میتونه بکنه؟
در ضمن تو ضمینه ی کامپیوتر بهتر نیست آدم یه شاخه ای رو بگیره و تخصصی ادامه بده؟
بعد شما میگین که یه مهندس کامپیوتر از یه 3d کار حرفه ای که 1 سال فول کلاس رفته 3 سالم تجربه داره جلوتره؟؟؟

اونجوری که راجب رشته ها میگی معلومه که هیچ شناختی نداری 1سی دی هایی هست قلم چی هر ساله واسه تبلیغ میده.
رشته ها رو توضیح داده اونارو خوب بخون(انتخاب رشته خیلیییییییی در آینده ی تحصیلی و کاریت تاثیر گزاره)
قبلا نفت جزو مهندسی شیمی بود که بدلیل گستردگی امروزه مستقل شده حالا فرقشون:
مهندسی شیمی شامل(پالایش پتروشیمی گاز صنایع غذایی)
مهندسی نفت(استخراج و اکتشاف و بهره برداری و ...)
مهندسی شیمی رابطیه بین دنیای شیمی و دنیای مکانیک بازار کارش هم بستگی به گرایشش بد نیست...
مهندسی نفت کارش کمتره سختتره ولی چون پذیرشش کمتره کار هست.
برای مهندسی شیمی هم هست.
تو گوگل سرچ کنی بد نمیشه

خب اینکه دیگه ربطی به کامپیوتر نداره ! ایشون ممکنه هر رشته ای که برن براشون این اتفاق بیافته و بفهمن بهش علاقه ندارن ! ولی اگه علاقه داشته باشن میتونن خیلی تخصصی کارشونو انجام بدن و تازه این خیلی تصور جالبیه که ایشون دارن ! چون اونایی که تو گرایشای خاصی از کامپیوتر تخصص دارن هیچ وقت یه کافی نت باز نمیکنن !!!!

saeedrdn

عضو جدید
خب اینکه دیگه ربطی به کامپیوتر نداره ! ایشون ممکنه هر رشته ای که برن براشون این اتفاق بیافته و بفهمن بهش علاقه ندارن ! ولی اگه علاقه داشته باشن میتونن خیلی تخصصی کارشونو انجام بدن و تازه این خیلی تصور جالبیه که ایشون دارن ! چون اونایی که تو گرایشای خاصی از کامپیوتر تخصص دارن هیچ وقت یه کافی نت باز نمیکنن !!!!
خوب یعنی چی, یعنی تو خونه بیکار می شینن؟ :biggrin:
میشه یه کم بیشتر در مورد اینده کاری و بازار کار اون توضیح بدین.

میتا

کاربر بیش فعال
خوب یعنی چی, یعنی تو خونه بیکار می شینن؟ :biggrin:
میشه یه کم بیشتر در مورد اینده کاری و بازار کار اون توضیح بدین.
:eek: من گفتم تو خونه بیکار میشینن؟!!

ببینین شما خیلی کلی داری بحث میکنی ! اولا اینکه شما کدوم گرایش رو میگید؟ اگه جزئی بگیم نرم افزار کاراش با سخت افزار فرق داره !
مثلا اینکه اگه شما تو طراحی وب تخصص داشته باشی چون اونایی که تو این زمینه کار میکنن کمترن خب میتونی موفق بشی! اصلا یه چیزی که هست اینه که تو هر رشته باید تخصصی کار کنی واگرنه نتیجه نمیگیری . بازار کار کامپیوتر خوبه نمیدونم شما چی دوست داری : برنامه نویسی , یا جنبه ای دیگه کامپیوتر ولی هر انتخابی که میخوای بکنی اینو یادت باشه که کامپیوتر رشته آسونی نیست !

saeedrdn

عضو جدید
:eek: من گفتم تو خونه بیکار میشینن؟!!

ببینین شما خیلی کلی داری بحث میکنی ! اولا اینکه شما کدوم گرایش رو میگید؟ اگه جزئی بگیم نرم افزار کاراش با سخت افزار فرق داره !
مثلا اینکه اگه شما تو طراحی وب تخصص داشته باشی چون اونایی که تو این زمینه کار میکنن کمترن خب میتونی موفق بشی! اصلا یه چیزی که هست اینه که تو هر رشته باید تخصصی کار کنی واگرنه نتیجه نمیگیری . بازار کار کامپیوتر خوبه نمیدونم شما چی دوست داری : برنامه نویسی , یا جنبه ای دیگه کامپیوتر ولی هر انتخابی که میخوای بکنی اینو یادت باشه که کامپیوتر رشته آسونی نیست !
به برنامه نویسی خیلی علاقه دارم , از نظر درسی هم مشکلی با ریاضی ندارم و ریاضیم خویه ولی بازار کار ,بازار کار ,بازار کار !, راستی با 4500 منطقه 1 شیراز قبولم دیگه؟

میتا

کاربر بیش فعال
به برنامه نویسی خیلی علاقه دارم , از نظر درسی هم مشکلی با ریاضی ندارم و ریاضیم خویه ولی بازار کار ,بازار کار ,بازار کار !, راستی با 4500 منطقه 1 شیراز قبولم دیگه؟
ایشالا که قبولین ولی خب هر سال فرق میکنه خودتونو آماده کنین و تمام انتخاباتون با دقت باشه
خب این موسساتی هم که مشاوره میکنن که همه جا هست درباره کامپیوتر تحقیق کنین
راستی یه تاپیکی هم بود همین سایت تو بخش مهندسی کامپیوتر یکی از بچه ها زده بود اونم بخونین حتما;)

M a t i n

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطمعنی که میتونی نفت قبول بشی ؟ چون با این رتبه بعیده ...

mahan 2

عضو جدید
اقا قبولی شک نکن... مگه از این اتفاقای زمان ما که مثلا یهو همه ی ریاضیا عاشق مدیریت شدن و ... مثل چی رشتش بارارزش شد برات اتفاق ببیافته.

بنظرم بری مهندسی شیمی دانشگاه امیرکبیر بخون دوستم پارسال با ما با 5500 اونجا قبول شد. منها دانشگاهش رو امیرکبیر نمیری میری فک ماهشهر.

کامپیوتر نرو.;) الا دیگه کامپیوتر تویه لیسانس بدرد نمیخوره .

همین نفت یا مهندسی شیمی گرایش پتروشیمی بخصوص رو بزنی نونت تو روغن.
در ضمن اینده مهندسی شمی بهتر از نفت هستش ...حتی درساش تو کارشناسی ارشد فوق العاده علمی و گسترده است. گرایشات زیادیم داره. مخصوصا داروسازیش.
الان این علوم تجربی خوشدشونو میکشن برن این رشته ولی ما ریاضیا.....

saeedrdn

عضو جدید
اقا قبولی شک نکن... مگه از این اتفاقای زمان ما که مثلا یهو همه ی ریاضیا عاشق مدیریت شدن و ... مثل چی رشتش بارارزش شد برات اتفاق ببیافته.

بنظرم بری مهندسی شیمی دانشگاه امیرکبیر بخون دوستم پارسال با ما با 5500 اونجا قبول شد. منها دانشگاهش رو امیرکبیر نمیری میری فک ماهشهر.
:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
خدا کنه, ولی زیاد با مهندسی شیمی اشنا نیستم, میشه یه کم توضیح بدی؟

پرتو سخن

کاربر فعال
نفت که احتمالش خیلی کمه (البته خیلی چیز مهمی هم از دست ندادی)
ولی کامپیوتر شیراز به احتمال 80% قبول میشی

bargozideh

عضو جدید
نفت که بعید می دونم بیاری الان یکی از دوستام با رتبه 600 می خواد نفت بزنه ولی به نظر من اول نفت رو بزن بعد کامپیوتر

هاله یزدانی

عضو جدید
به نظر من مهندسی مواد رشته خوبیه که خانواده دار است تا سال 1370 هرکی رتبش زیر 10 میشد به هش مگفتند برو مواد بخون چون یکم ذهنت از بقیه باز تره
تمام فکر مکنند مهندسی مواد ایمکه به ری پشت کوره بایستی و شب دست از پادراز تر به خونه برگردی .
انطور نیست . تو ایران ممکنه اونم به احتمال 0.00005% بری تو شاخه ای که پول کمی بهت بدنند ولی باید بدونی اگر کارت بگیره بزارو برو

mahan 2

عضو جدید
:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
خدا کنه, ولی زیاد با مهندسی شیمی اشنا نیستم, میشه یه کم توضیح بدی؟

ببین این دفعه بدون تعارف میگم....
کامپیوتر رشته کاملا بیخودی هستش... همه هم میرن بیرون سه سوت یاد میگیرن.
مگه همنطور که گفتم بری تا فوق و ... ولی اون موقع کار شاید شاید گیرت بیاد.

مهندسی شیمی ببین خیلی واحداش شبیه مهندسی میکانیک هستش.
ببین مثلا تویه گرایشایه مختلفش یه ذره تو زمینه کاریشون متاوت هستن ولی کلا مثلا میری تو شرکت ها مختلف مثلا تو زمینه ی دارو سازی با صنایع پلاستیک سازی یا غذا یا
مثلا گرایش پتروشیمی که من بهش علاقه داشتم در مورد مواد ساخته شده بوسیله ی نفت
و یا ساخت مواد کاتالیز گر یا کلا

هر چی که تو شمی خوندی زمینه ی صنعتیش ...زمینه ش تویه م.شیمی هستش.
البته تو کارشناسی ارشد کار از این فرا تر میره و کاملا تخصصی میشه و مثلا اونجا گرایشی مثل ساخت راکتور و یا صرف دارو سازی و ... مطرح میشه.

ببین برو با سرمد حیدری صحت کن اونو تو تالار گفتگویه ازاد یا مهندسی شیمی پیدا میکنی.

کلا هم میتونی تو هر تالار خاص بری و از بچه هاشون کمک بگیری .یه تاپیک بزنی بچه ها جواب میدن.

من خودم پارسال رفتم تو تالار مهندسی پزشکی خیلی بهم کمک کردن.

bargozideh

عضو جدید
ببین این دفعه بدون تعارف میگم....
کامپیوتر رشته کاملا بیخودی هستش... همه هم میرن بیرون سه سوت یاد میگیرن.
مگه همنطور که گفتم بری تا فوق و ... ولی اون موقع کار شاید شاید گیرت بیاد.

دوست من شما تا حالا چارت مهندسی کامپیوتر رو دیدی!!! من که بعید می دونم این نظر شخصی منه ولی کامپیوتر در سال های آینده(یعنی تا زمانی که فارق التحصیل بشی) خیلی اوج خواهد گرفت یعنی کشورمون ناچاره که همه چی رو کامپیوتری کنه الان شما نگاه کن کشور ما به جز دانشگاه شریف دکتری نمیدن باید بری خارج تازه دانشگاه های صنعتی هم بعضی هاشون هنوز ارشدشو نیاوردن پس معلوم میشه که نوپاست ولی در مورد مهندسی شیمی هم رشته ی بسیار خوبیه ولی چندتا از دوستای خودم بدون شناخت از این رشته و صرفا به خاطر این که پسوند شیمی نفت یا مهندسی شیمی گرایش گاز رو داره انتخاب کردن شما باید به خودت نگاه کنی نمیشه که تو این دو هفته انخاب رشته به همه رشته ها علاقه مند بشی که ناگهان ممکنه :confused:بشی شایدم اگر بد انتخاب کنی :cry: بشی بازم خوددانی ولی من گفتم قبلا اول نفت رو بزن اگه قبول شدی که خوش به حالت وبعدش هم کامپیوتر به امید موفقیت همه:gol:

bmgh

عضو جدید
برو کامپیوتر به علاقه ات توجه کن بابا نفت چیه

melpomene

عضو جدید
naft ke ghabul nemishi albate sanate nafto migam
sabzevar ghabuli
shimi ham amirkabir nemishe vali sanate naft shayad..
computer ham ghabuli
bazare kar mikhay naft
alaghe ham ke khodet miduni
movafagh bashi

هستم

عضو جدید
وقتی دیدم از نفت خوشت میاد گفتم چه عجب یه ادم عاقل پیدا شد ولی وقتی ادامش رو خوندم ازت ناامید شدم اخه یه ادم عاقل مثل تو ;)که نباید به کامپیوتر فکر کنه:mad:البته رتبتم....:confused:ولی نگران نباش ان شالله قبول میشی حتما نفتهای صنعت نفت رو بزن مزایای خیلی خوبی داره .موفق باشی!!!!!!!!

بالا