رتبه ام 4500 شده و واسه انتخاب رشته 80% بازار کار برام مهمه و 20 % علاقه واسه همین می خوام نفت رو بزنم که از نظر درامد مرگ نداشته باشه ولی به کامپیوتر علاقه شدیدی دارم و چون از بازار کارش زیاد مطمئن نیستم نمیدونم چیکار کنم. در مورد هر دو رشته راهنمایی کنید ممنون میشم.
فک کنم اشتباه میکنید ! اگه ایشون به کامپیوتر علاقه دارن میتونن خیلی موفق باشن ! شما فک کنم فقط درسای برنامه نویسی رو دارین مقایسه میکنین که اونم درست نیس! درسهای مثلا نرم افزار از ترم اول تخصصین اونم یه درس 4 واحدی ! حالا به نظر شما فقط 3 واحد از ما عقب ترین؟ ببینید درسته که کلاسای کامپیوتر خب خیلی زیاده اما هیچ کلاسی به شما برنامه نویسی درس نمیده ! بیشتر تو این کلاسا روی نرم افزارای کاربردی تو بقیه رشته ها تاکید میشه !دوست من بزار یچی بهت بگم...
تو دانشگاه هیچی بهت درس نمیدن.خوب!!!!
پس تو اگه لیسانس کامپیوتر بشی از اونی که یه کلاس برنامه نویسی حرفه ای رفته و شروع بکار کرده 3سال و نیم عقبی...
پس یه رشته ای برو که تخصصی تر باشه و یه چیز دیگم برات مهم باشه.
تو که راجب رشته ای که میخوای انتخاب کنی چیز زیادی نمیدونی!!!!؟ اومدی و 1سال خوندی و خوشت نیومد میخوای چیکار کنی!! انصراف و سربازی و 2باره کنکور؟؟!؟!(=مرگ "که این واسه خیلی ها اتفاق میافته")
پس یه رشته ای رو انتخاب کن که تو تغییر رشته دادنشم دستت باز باشه یکی از دلایل انتخاب مهندسی شیمی بجای نفت برای من همین بود.
من دیونه ی برنامه نویسی ام ولی وقتی نیگاه کردم دیدم رشته ی ما از کامپیوتر فقط 3 واحد برنامه نویسی کمتر داره ولی مزیت های فراوان.
(البت لیسانس هیچ کدوم بدرد نمیخوره...)
موفق باشی![]()
منطقه 1 هستم و کامپیوتر شیراز قبول میشم ولی منظورم از بازار کار این نیست که این همه درس خوندم اخرش برم کافی نت بزنم یا تو یه شرکت استخدام شم که فقط کارایی مث scan o print انجام بدم ولی به هر صورت به کامپیوتر علاقه دارم. واسه همین سر دو راهی موندم.
در مورد تحصیل در رشته نفت زیاد نمیدونم ولی تقریبا از بازار کارش اطلاع دارم. راستی مهندسی شیمی با نفت چه فرقی داره؟
فک کنم شما پست منو خونده باشین...فک کنم اشتباه میکنید ! اگه ایشون به کامپیوتر علاقه دارن میتونن خیلی موفق باشن ! شما فک کنم فقط درسای برنامه نویسی رو دارین مقایسه میکنین که اونم درست نیس! درسهای مثلا نرم افزار از ترم اول تخصصین اونم یه درس 4 واحدی ! حالا به نظر شما فقط 3 واحد از ما عقب ترین؟ ببینید درسته که کلاسای کامپیوتر خب خیلی زیاده اما هیچ کلاسی به شما برنامه نویسی درس نمیده ! بیشتر تو این کلاسا روی نرم افزارای کاربردی تو بقیه رشته ها تاکید میشه !
اونجوری که راجب رشته ها میگی معلومه که هیچ شناختی نداری 1سی دی هایی هست قلم چی هر ساله واسه تبلیغ میده.منطقه 1 هستم و کامپیوتر شیراز قبول میشم ولی منظورم از بازار کار این نیست که این همه درس خوندم اخرش برم کافی نت بزنم یا تو یه شرکت استخدام شم که فقط کارایی مث scan o print انجام بدم ولی به هر صورت به کامپیوتر علاقه دارم. واسه همین سر دو راهی موندم.
در مورد تحصیل در رشته نفت زیاد نمیدونم ولی تقریبا از بازار کارش اطلاع دارم. راستی مهندسی شیمی با نفت چه فرقی داره؟
واسه چی نفت قبول نشم؟ مگه چه رتبه ای میخواد؟ اخه یه جا شنیدم یکی با رتبه 7000 نفت ابادان قبول شده , من اگه بخوام برم نفت می خوام برم نفت اهواز , قبول میشم؟ نفت شیراز چطوریه؟
والا دقیق نمی دونم. نا امیدم نکن, با 4500 منطقه 1 نفت اهواز یه گرایشی مث مخازن قبول نمی شم؟زیر شاخه های نقت زیاده...
اون کدوم گرایش قبول شده و اون 7000 صد در صد کشوریه نه منطقه ای
فک کنم شما پست منو خونده باشین...
اگه کسی از کامپیوتر خوشش نیومد چی؟
اگه اون چیزی که تو فکرشه از آب در نیومد چی؟
چیکار میتونه بکنه؟
در ضمن تو ضمینه ی کامپیوتر بهتر نیست آدم یه شاخه ای رو بگیره و تخصصی ادامه بده؟
بعد شما میگین که یه مهندس کامپیوتر از یه 3d کار حرفه ای که 1 سال فول کلاس رفته 3 سالم تجربه داره جلوتره؟؟؟
اونجوری که راجب رشته ها میگی معلومه که هیچ شناختی نداری 1سی دی هایی هست قلم چی هر ساله واسه تبلیغ میده.
رشته ها رو توضیح داده اونارو خوب بخون(انتخاب رشته خیلیییییییی در آینده ی تحصیلی و کاریت تاثیر گزاره)
قبلا نفت جزو مهندسی شیمی بود که بدلیل گستردگی امروزه مستقل شده حالا فرقشون:
مهندسی شیمی شامل(پالایش پتروشیمی گاز صنایع غذایی)
مهندسی نفت(استخراج و اکتشاف و بهره برداری و ...)
مهندسی شیمی رابطیه بین دنیای شیمی و دنیای مکانیک بازار کارش هم بستگی به گرایشش بد نیست...
مهندسی نفت کارش کمتره سختتره ولی چون پذیرشش کمتره کار هست.
برای مهندسی شیمی هم هست.
تو گوگل سرچ کنی بد نمیشه
خوب یعنی چی, یعنی تو خونه بیکار می شینن؟خب اینکه دیگه ربطی به کامپیوتر نداره ! ایشون ممکنه هر رشته ای که برن براشون این اتفاق بیافته و بفهمن بهش علاقه ندارن ! ولی اگه علاقه داشته باشن میتونن خیلی تخصصی کارشونو انجام بدن و تازه این خیلی تصور جالبیه که ایشون دارن ! چون اونایی که تو گرایشای خاصی از کامپیوتر تخصص دارن هیچ وقت یه کافی نت باز نمیکنن !!!!
خوب یعنی چی, یعنی تو خونه بیکار می شینن؟![]()
میشه یه کم بیشتر در مورد اینده کاری و بازار کار اون توضیح بدین.
به برنامه نویسی خیلی علاقه دارم , از نظر درسی هم مشکلی با ریاضی ندارم و ریاضیم خویه ولی بازار کار ,بازار کار ,بازار کار !, راستی با 4500 منطقه 1 شیراز قبولم دیگه؟من گفتم تو خونه بیکار میشینن؟!!
ببینین شما خیلی کلی داری بحث میکنی ! اولا اینکه شما کدوم گرایش رو میگید؟ اگه جزئی بگیم نرم افزار کاراش با سخت افزار فرق داره !
مثلا اینکه اگه شما تو طراحی وب تخصص داشته باشی چون اونایی که تو این زمینه کار میکنن کمترن خب میتونی موفق بشی! اصلا یه چیزی که هست اینه که تو هر رشته باید تخصصی کار کنی واگرنه نتیجه نمیگیری . بازار کار کامپیوتر خوبه نمیدونم شما چی دوست داری : برنامه نویسی , یا جنبه ای دیگه کامپیوتر ولی هر انتخابی که میخوای بکنی اینو یادت باشه که کامپیوتر رشته آسونی نیست !
شما که الان با این راهتون امریکا رفتی بگو ما چیکا کنیم؟!اشباه رفتی اقا این ره که تو میروی به ترکستان است
ایشالا که قبولین ولی خب هر سال فرق میکنه خودتونو آماده کنین و تمام انتخاباتون با دقت باشهبه برنامه نویسی خیلی علاقه دارم , از نظر درسی هم مشکلی با ریاضی ندارم و ریاضیم خویه ولی بازار کار ,بازار کار ,بازار کار !, راستی با 4500 منطقه 1 شیراز قبولم دیگه؟
اقا قبولی شک نکن... مگه از این اتفاقای زمان ما که مثلا یهو همه ی ریاضیا عاشق مدیریت شدن و ... مثل چی رشتش بارارزش شد برات اتفاق ببیافته.
بنظرم بری مهندسی شیمی دانشگاه امیرکبیر بخون دوستم پارسال با ما با 5500 اونجا قبول شد. منها دانشگاهش رو امیرکبیر نمیری میری فک ماهشهر.
خدا کنه, ولی زیاد با مهندسی شیمی اشنا نیستم, میشه یه کم توضیح بدی؟
ببین این دفعه بدون تعارف میگم....
کامپیوتر رشته کاملا بیخودی هستش... همه هم میرن بیرون سه سوت یاد میگیرن.
مگه همنطور که گفتم بری تا فوق و ... ولی اون موقع کار شاید شاید گیرت بیاد.
برو کامپیوتر به علاقه ات توجه کن بابا نفت چیهرتبه ام 4500 شده و واسه انتخاب رشته 80% بازار کار برام مهمه و 20 % علاقه واسه همین می خوام نفت رو بزنم که از نظر درامد مرگ نداشته باشه ولی به کامپیوتر علاقه شدیدی دارم و چون از بازار کارش زیاد مطمئن نیستم نمیدونم چیکار کنم. در مورد هر دو رشته راهنمایی کنید ممنون میشم.
وقتی دیدم از نفت خوشت میاد گفتم چه عجب یه ادم عاقل پیدا شد ولی وقتی ادامش رو خوندم ازت ناامید شدم اخه یه ادم عاقل مثل توواسه چی نفت قبول نشم؟ مگه چه رتبه ای میخواد؟ اخه یه جا شنیدم یکی با رتبه 7000 نفت ابادان قبول شده , من اگه بخوام برم نفت می خوام برم نفت اهواز , قبول میشم؟ نفت شیراز چطوریه؟