سلام عقرب بانو خوبی؟ سلام مهنا جون . خوبم تو خوبی؟؟؟؟ :دی
خب میریم سراغ سوال ایشالا صندلیه خوبی داشته باشیمرسی
1.چپ دستی یا راست دست؟ راست دستم
2. معمولا خریداتو باکی انجام میدی؟ خرید؟خب عرضم به حضورتون که از دوران طفولیت تا سال 88 با برادر وسطیم میرفتم خرید بعد از ازدواجش دیگه با عمه ام یا بابام یا مامانم میرم خرید :دی
3. اگه ب ی نفرپیشنهاد دوستی بدی و رد کنه چ حسی بهت دست میده؟کجا ؟ تو باشگاه؟ اهمیت نمیدم .حس میکنم خیلی خودشو میگیره !
4. سبک موسیقی مورد علاقه ت چیه؟ مورد علاقه م؟ خب پاپ گوش میدم رپ هم گوش میدم
5. سه تا چرا تو زندگیت ک هنوز دلیلی براشون پیدا نکردی؟ من تو زندگیم اصن فکر نمیکنم که بخوام چرا داشته باشم!!! فقط یه مورد اونم اینکه چرا بین دختر و پسر اینقدر فرق میذارن . همین فقط.
6.شده ی کاریو انجام بدی ک هیچوقت دلت نمیخواسته ولی ب خاطردیگران انجام دادیش؟(اگه اون دیگران پدر و مادرت باشن) آره خیلی وقتا شده . مثلا" بارزترینش چای ریختنه خخخخخخخ که من خودمم چای نمیخورم که نرم بریزم ولی واسه مامان و بابام باید بریزم خخخخخخخ
نه ولی جدی آره یه چیزایی رو دوست نداشتم اما انجام دادم.
7. ی عکس ک خیلی بهش علاقه مندیو اینجا بذار
![]()
8. نویسنده ی مورد علاقه؟ نویسنده ی مورد علاقه م کجا بود آخه؟؟؟؟ چون رمان میخوندم زیاد یه خانومه هستا نویسنده ی اون رمانه! طیبه امیرجهادی و تهمینه کریمی.
9. شبا ساعت چند میخوابی؟شبا . شب که نه دیگه نصف شب مبخوابم! از 11 میرم تو رختخواب ولی 1و نیم - 2 میخوابم.
10. چقد وقتی ی کاریو انجام میدی ب آخرش فکر میکنی؟ نمیدونم!! یعنی وقتی یه کاری رو میکنم یه جورایی آخرش مشخصه برام دیگه!
مرسی مهنا. آسون بودش :دی