با سلام
ياسر جون با اينکه ما قبلا مفصل در اين مورد باهم صحبت کرديم ، اما اجازه ميخوام که نظرم رو اينجا هم بيان کنم تا ديگر دوستانمونم ببينن و نظرات خودشو عنوان کنن.
اول اينکه من به شخصه به سهم خودم از تلاشها و زحمات فراوونه تو در اين چند مدت تشکر می کنم و خسته نباشين می گم. تغييرات و اصلاحات زيادی رو تو اين چند ماهه شاهد بودم که به نظر من مفيد بودن.
اما در مورد سوالاتت :
1. رعايت اخلاق و انضباط تالار
فکر می کنم که نسبت به قبل خيلی بهتر شده ، هر چند که قبلا هم مشکلات زيادی وجود نداشت در اين مورد. علتش هم فکر می کنم اجرای سفت و سخت قوانين تالار هست .
2. نظم تالار و سهولت دسترسی به مطالب مورد نظر
نظم تالار به نظر من حرف نداره. البته اينو در مقايسه با تالارهای مهندسی ديگه می گم. ايجاد تالارهای تخصصی خيلی مفيد بود. همينطور ايجاد تاچيک دسترسی سريع واقعا ايده خوبی بود که پياده شد. در اين مورد فقط چند تا اشکال وجود داره که می گم. يکی اينکه هنوز نميشه بسياری از مباحث مربوط به مهندسی صنايع رو تو تالار پيدا کرد. البته اين تقصير شما نيست ، چونکه اين مباحث اصلا مطرح نشدن تا حالا. دوم هم اينکه در مورد جزوات و پروژه ها و نرم افزارهايی که دوستان ميخوان ، بعضا شاهديم که درخواست های تکراری بسيار زيادی وجود داره و اون تالارهای فرعی اينقدر شلوغه که کسی حوصله نمی کنه دنبال موارد مورد درخواستش بگرده و ببينه که هست يا نه !
3. سطح علمی و فنی مطالب بيان شده در تالار
والا بدون تعارف بگم. هنوز ميانگين سطح علمی کليه تاپيک ها خيلی پايين هست. البته چند تا تاپيک خيلی شاخص وجود داره که تو و چند تا از دوستان دارين براش زحمت می کشين. اما در کل فکر می کنم که ميتونه خيلی بهتر از اين باشه.
4. مفيد بودن تالار از لحاظ به دست آوردن جواب سوالات تخصصی و همچنين به دست آوردن جزوات و پروژه های مورد نيا
نظرمو در اين مورد تو قسمت دوم گفتم
5. پاسخ گو و مسوليت پذير بودن مديران تالار
فکر می کنم که خيلی خوبه. باور کن که بدون اغراق ميگم. از تو و خانم مهتابی در اين مورد تشکر می کنم. تا حالا نشده که خود من يا دوستان ديگه ای که تو اين تالار ميشناسم ، سوالی يا درخواستی رو از تو مطرح کنن و تو در اسرع وقت به اون رسيدگی نکنی.
6. ميزان صميمت موجود در فضای تالار
فکر می کنم که پايينه ! البته شايدم لازمه که اين طور باشه. چون خيلی از دوستان تازه وارد اين باشگاه شدن و از طرف ديگه ، شايد يه محيط مهندسی بايد همينطور جدی و رسمی باشه. يه نکته مهمی که وجود داره و ميخواستم مطرح کنم اينه که متاسفانه بعضی از تازه واردا اينجا رو با چت روم های دوست يابی اشتباه ميگيرن و صرفا دنبال اين هستن که حال و احوال بپرسن و پيغام های آنچنانی بفرستن. بايد يه فکری به حال اين ماجرا بشه. تو خودت شاهد چند مورد از اين ماجراها بودی. نمی دونم بايد چيکار کرد.
7. مباحث و موارد مورد نيازی که تالار فاقد آن است
مباحث که زياده. کم کم فکر می کنم مطرح ميشن. اما فکر می کنم لازمه که يه مخزنی ، منبعی برای مطلب تالار ايجاد بشه که دسترسی به فايل مطالب به سهولت انجام بشه.
8. نقاط قوت و ضعف تالار مهندسی صنايع
به نظر من مهمترين نقطه قوت اين تالار ، بدون تعارف خود جنابعالی و چند نفر ديگه از دوستان متخصص هست. در اثر اين قضيه ، تالار صنايع برخلاف تالارهای ديگه ، خيلی جدی و فنی تر هست و آمادگی اينو داره که محيطی کاملا علمی بشه. مهمترين نقطه ضعف تالار هم فعاليت کم اعضای اون هست. البته به تازگیها خيلی بهتر شده. البته اينو هم بگم که فکر می کنم اين فعاليت کم به خاطر رويه ای هست که خود تو در پيش گرفتی. يعنی اينکه اجازه نمی دی خيلی از مطالب بی محتوا و کم ارزش نوشته بشه. به همين خاطر هم فعاليت ظاهری و کاذب نداريم.
ببخش که طولانی شد
بازم تشکر می کنم از زحماتت
خسته نباشی