نظر سنجی:تو نه دیروزی و نه فردائی بلکه امروزی که باید با تمام وجودت آنرا درک کنی و قدرش را بدانی.

نظر سنجی:تو نه دیروزی و نه فردائی بلکه امروزی که باید با تمام وجودت آنرا درک کنی و قدرش را بدانی.

• موافقم

رای: 10 76.9%
  • مخالفم

رای: 1 7.7%
  • با قبول این (توضیح اضافه)موافق می باشم.

رای: 2 15.4%

• مجموع رای دهندگان
    13
  • نظرسنجی بسته .

mos_sadeghi

عضو
این جمله را نوشتم و خیلی علاقه دارم که بدانم نظر دوستان راجب آن چیه, چون خیلی ها همواره به خاطر اینکه غصه های دیروز را می خورند امروز را از دست می دهند و زندگی نمی کنند , وبلعکس هم خیلی ها همش به فکر فرداند و حتی دائم فقط پول جمع می کنند و غافل از این هستند که چه زود دیر می شود و باز زندگی شیرین امروز از دست می دهند واز فرصتهاش استفاده نمی کنند , نظر شما چیه ؟ لطفاًموافقم یا مخالفم را علامت بزن.

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
این جمله را نوشتم و خیلی علاقه دارم که بدانم نظر دوستان راجب آن چیه, چون خیلی ها همواره به خاطر اینکه غصه های دیروز را می خورند امروز را از دست می دهند و زندگی نمی کنند , وبلعکس هم خیلی ها همش به فکر فرداند و حتی دائم فقط پول جمع می کنند و غافل از این هستند که چه زود دیر می شود و باز زندگی شیرین امروز از دست می دهند واز فرصتهاش استفاده نمی کنند , نظر شما چیه ؟ لطفاًموافقم یا مخالفم را علامت بزن.
تاپیک خوب و با محتواییه ولی ایکاش از دوستان میخواستی فقط به نظرسنجی بسنده نکنند و
درتاپیک به بحث و گفتگو بپردازند

NYC

عضو جدید
کاربر ممتاز

امروز همان فردایی است که دیروز در انتظارش بودی.

متاسفانه منم یه جورایی اینجوریم اما از وقتی این جمله رو دیدم خیلی بهتر شدم.خیلی از آدما متاسفانه اینجوری فکر میکنن و نمی دونن امروزه که فردات و میسازه.