نظر خواهی راجع به رشته فناوری اطلاعات

amireza20

عضو جدید
سلام

ببخشید من سال چهارم رشته ریاضی و فیزیک هستم ( پیش دانشگاهی )

علاقه مند به سایت ...

میخواستم رشته آی تی بخونم نظر شما چیه ؟ بازار کار داره ؟

از بین عمران و... اینا دارم به این فکر میکنم فعلا

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
سلام.
خوش اومدید.
علاقه مند به سایت؟ این سایت؟ یا کلا به وب علاقه مندید؟
من موافقم،مشکلی نیست بیا بخون!
بازار کار واسه همه کاری هست،اما به نظرم واسه این رشته کار زیاد و خوب وجود داره.
یه گشتی توی همین تالار بزنی، یه چند تا سرچ بزنی دستت میاد.

farzad.20

کاربر فعال
سلام

ببخشید من سال چهارم رشته ریاضی و فیزیک هستم ( پیش دانشگاهی )

علاقه مند به سایت ...

میخواستم رشته آی تی بخونم نظر شما چیه ؟ بازار کار داره ؟

از بین عمران و... اینا دارم به این فکر میکنم فعلا

سلام دوست عزیز
اگه منظورتون از علاقه مند به سایت اینه که به این سایت علاقه دارید خب بقیه ی رشته ها هم تو این سایت هستن
در مورد رشته به نظر من مهمترین چیز علاقه خودته
همونجوری که امیر گفت (بازار کار واسه همه کاری هست)
مهم اینه که خودت به چی علاقه داری
اگه به آی تی علاقه داری بیا آی تی
اگرم نمیدونی بین چندتا رشته کدومو انتخاب کنی در مورد هر کدوم یه کم سرچ کن بعد بر اساس علاقت تصمیم بگیر
موفق باشی

mfiroozi66

عضو جدید
سلام به همه
من دانشجوی سال آخر رشته ی آی تی هستم.طبق اطلاعات کاملی که از این رشته به دست آوردم بازار کار کارشناسی آی تی خیلی مناسب نیست اما اگر کارشناسی ارشد این رشته رو بگیرید بیشترین و بهترین بازار کار را در بین رشته ها داره.
اما رشته ی مهندسی کامپیوتر کاملا برعکس رشته ی آی تی هستش.یعنی واسه کارشناسی بازار کار مناسبی داره اما کارشناسی ارشد نسبت به مدرکی که می گیری نه.به طور دقیق تر چندان تفاوتی بین کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر در بازار کار نیست

ariyana239

عضو جدید
سلام دوست عزیز
خوب اگه علاقه داری بیا رشته ی جالبیه ولی اگر علاوه بر سابت و وب به مخابرات علاقه داری ICT بخون به نظر من که رشته ی فوق العاده جذابیه به شرطی که مهندس شی!!!

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه
من دانشجوی سال آخر رشته ی آی تی هستم.طبق اطلاعات کاملی که از این رشته به دست آوردم بازار کار کارشناسی آی تی خیلی مناسب نیست اما اگر کارشناسی ارشد این رشته رو بگیرید بیشترین و بهترین بازار کار را در بین رشته ها داره.
اما رشته ی مهندسی کامپیوتر کاملا برعکس رشته ی آی تی هستش.یعنی واسه کارشناسی بازار کار مناسبی داره اما کارشناسی ارشد نسبت به مدرکی که می گیری نه.به طور دقیق تر چندان تفاوتی بین کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر در بازار کار نیست

سلام

لطف میکنید یه لیستی از بازار کار , رشته کامپیوتر و ایتی ارائه بدید.

در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد. ( به صورت جدا و مقایسه ای )

ممنون میشم.

sara.hoseini90

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه

سلام.
واقعا اینطوریه ولی من تحقیق که کردم گفتن این رشته کار واسش زیاده سطحی واسش تعیین نشد لطفا اطلاعات بیشتری بدین ممنون میشم.

broken man

عضو جدید
salam , man daneshjoye terme 2 it hastam, avalesh chon az esmesh khosham omad omadam it vali alan fahmidam behtarin reshtast , it dar maghtae karshenasi bazare khobi dare vase hamin besyari az afrad jazbe bazare kar mishan va tedade kamtari baraye arshad mikhonan , ama agar bekhahin arshad begirin motmaen bashin kheyli bazare khobi dare chon tedade arshadhaye it kheyli kam hastan.