دختر دیدم تنهایی پلنگ شکار میکنهبا روحیات ما سازگار نیست خوو![]()

دختر دیدم تنهایی پلنگ شکار میکنهبا روحیات ما سازگار نیست خوو![]()
دختر دیدم تنهایی پلنگ شکار میکنه![]()
من شاهد بودم فیل شکار می کردهدختر دیدم تنهایی پلنگ شکار میکنه![]()
وااا مهمات چیه باید مث شیر شکارش میکردیاگه محمد ساوه بود که شکارش کرده بود الان تو قفس بود
![]()
یوسف بلده ها...عاخه دستی تو زشتستان داره...هه ساوهعمرا... خرس با شکم گرسنه که دم به تله نمیده که
بعدشم گفتم بذار بیاد تو تاپیک ایجاد رعب و وحشت کنه. بخندیم بعد بگیرمش
فک کردی اونور چرا پرنده پر نمیزنه؟ چون من اونجام![]()
دارم فک میکنم که از زشتستان غربی تبعید ات کنمعقاب سفید (از اسم رییس قبیله سرخپوستا اقتباس شده) خرس را شکار خواهد کرد
( اشاره به بنده دارد) اما دخترا یه تکونی به خودتون بدین کمک کنید هر وقت ساوه اومد اینجا طعمه ش بذارین واسه اغا خرسه بقیه شبا من
![]()
وقـتـی محمدساوه بـهـتـون ضـربـه زد ، آروم بـخـنـدیـد و بـهـش بـگـیـد:
* جـ ـوجــه هـمـه ی زورتــــ هـمـیـن بود * .
یه خرس این اطراف دیدن . خودشونم موندن کی شکارش کنه . آخرش باید دخترا شکارش کنن خخخخاینجا کجاست؟ محل نظر سنجی در مورد بهترین دختر باشگاه ؟ یا محل معرفی بهترین شکارچی خرس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
عقاب سفید میگوید امشب باران میباردیه خرس این اطراف دیدن . خودشونم موندن کی شکارش کنه . آخرش باید دخترا شکارش کنن خخخخ![]()
بگو عقاب سفید که برف ببارد .عقاب سفید میگوید امشب باران میباردعقاب سفید میگوید امشب خرس خواهد امد
![]()
عقاب سفید میگوید امشب فقط باران میبارد :|پ.ن: عقاب سفید که خودمم به کی بگم دیگهبگو عقاب سفید که برف ببارد .
وووووووووووی فرارررررررررر.عقاب سفید میگوید امشب فقط باران میبارد :|پ.ن: عقاب سفید که خودمم به کی بگم دیگه![]()
وووووووووووی فرارررررررررر.
![]()
اینجا نظر سنجیه یا پاتوق شکارچیا![]()
وووووووووووی فرارررررررررر.
![]()
سمیرا جون این چیه؟؟؟؟؟؟؟ امشب خوابمون نمیبره چقد چندشه
عقاب سفید میگوید یک سفید پوست نزدیک است
عقاب سفید امشب به شکار خواهد رفت![]()
عقاب سفید. میگوید میتواند![]()
ببخشی عزیزم. نگران نباش الان مررردای اینجا شکارش میکن اصا از صبحی اینجا خرس و پلنگ و گرگ شکار میکنن .
ترسیدن فرار کردنپس کوجان این شکارچیای نترس![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
T | مسابقه برترینهای باشگاه...نظرسنجی کاربران فعال گروه B | مسابقات تفریحی | 81 | |
T | مسابقه برترین های باشگاه...نظرسنجی کاربران فعال گروه A | مسابقات تفریحی | 151 | |
T | انتخاب برترین های باشگاه... نظرسنجی...ارائه پیشنهاد... بدو بیا تو | مسابقات تفریحی | 96 | |
![]() |
(پسرا) بنظرتون کی بهتره؟؟ | مسابقات تفریحی | 303 |