اخه کسی نبود به این بچه بگه مگه مرض داشتی یه چیزی تایپ می کردی هر کی می خوند اینقد بهت گیر نمی داد یه چیزی که نه سیخ می سوخت نه کباب ، یا یکی به نعل می زدی یکی به .....نمی دونم چی ، اما واقعا از اون جلف بازیاش بگذریم معلوم بود اینکاره است ...خدا کنه زودتر با یه اسم کاربری صغرایی ، کبرایی چیزی ظهور کنه ..تالاریی رو از گمراهی نجات بده ..(شاید فردا جمعه بعد از ظهر)
اما ...اصل مطلب
می خواستم یه داستان بنویسم از نوع یه کم واقعیش ..اولشم بگم چند درصدواقعیه!!
شما که ادمو می کشید از بس می پرسید داستانت واقعی بود نبود ؟ اون دختره و جودم داره یا نداره ؟..
و من هم که هی قسمو قران که اینا همش ساخته ذهن و خیالات ..( اابته تا حدودی )
اگه همشم واقعی باشه اون وقت بهش نمیشه گفت داستان که چیزی تو مایه هایه خاطره ست ..
حالا بنویسم یا نه ؟
یه نیمه داستان 45 دقیقه ای تو 5 خط و اندی شایدم کمتر اما اینو بدونید که 99 درصدتون از خوندنش غافلگیر می شید ...مثل قبلیا از او عش ای یه طرفه نیس که صد من یه غازم نمی ارزند ...اونایی که موافقند دستاشون بالا ...
اینجوری هم نوبره وآلاه!!!
اما ...اصل مطلب
می خواستم یه داستان بنویسم از نوع یه کم واقعیش ..اولشم بگم چند درصدواقعیه!!
شما که ادمو می کشید از بس می پرسید داستانت واقعی بود نبود ؟ اون دختره و جودم داره یا نداره ؟..
و من هم که هی قسمو قران که اینا همش ساخته ذهن و خیالات ..( اابته تا حدودی )
اگه همشم واقعی باشه اون وقت بهش نمیشه گفت داستان که چیزی تو مایه هایه خاطره ست ..
حالا بنویسم یا نه ؟
یه نیمه داستان 45 دقیقه ای تو 5 خط و اندی شایدم کمتر اما اینو بدونید که 99 درصدتون از خوندنش غافلگیر می شید ...مثل قبلیا از او عش ای یه طرفه نیس که صد من یه غازم نمی ارزند ...اونایی که موافقند دستاشون بالا ...
اینجوری هم نوبره وآلاه!!!