با سلام
دوستان عزیز در این نظرسنجی صادقانه شرکت کنین. نظرتون رو هم بنویسین.
با سپاس
دوستان عزیز در این نظرسنجی صادقانه شرکت کنین. نظرتون رو هم بنویسین.
با سپاس
آخه نه اینکه آزادی بیانه
باید مراقب باشینگیردت
من با هر گونه ف ی ل ت ر ی ن گ مخالفم![]()
چون به شعور و فهم ایرانی و به شعار آزادی تو حق انتخاب یه جورایی زیادی توهین می کنن.![]()
تاسف میخورم برای شما با این طرز تفکربه نظر من اگه همه مردم بخوان از خبرهای سیاسی باخبر بشن که این کله گنده ها چکار می کنند و بر سر این مردم چه میارن و حداقل حقشون رو پایمال می کنن،دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه،پس طبیعی هست که باید سایت ها رو ف ی ل ت ر ینگ کنن که همه بهش دسترسی نداشته باشن.
به نظر من اگه همه مردم بخوان از خبرهای سیاسی باخبر بشن که این کله گنده ها چکار می کنند و بر سر این مردم چه میارن و حداقل حقشون رو پایمال می کنن،دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه،پس طبیعی هست که باید سایت ها رو ف ی ل ت ر ینگ کنن که همه بهش دسترسی نداشته باشن.
منم از این طرز بیان تاسف میخورم
اگه این دانشجوی این مملکت باشه
دیگه تکلیف بی سواداش معلومه
تاسف میخورم برای شما با این طرز تفکر
تاسف میخورم برای خودم که دارم تو ایران زندگی میکنم
خيلي خنده دارههر كي خودش بايد بفهمه چي خوبه چي بد بزرگتر نمي خواد
خيلي خنده داره
يه زموني حضرت علي (ع) را تو محراب شهيد كردن بعد مردم برگشتن گفتن علي نماز هم ميخونده ؟ با يه عوام فريبي معاويه و همين طور هم بقيه ائمه
يه زموني يه عكس از برادر امام خميني (كه مخالف سرسخت امام بود و مردم اطلاع جامع نداشتن) و آقاي بني صدر گرفتن و يه عده را فريب دادن تا به بني صر راي بدن
شهيد بهشتي مظلوم هم يه نمونه ديگه و زياده از اين عوام فريبي ها
اصلا تو زمونه اي كه با يه فيلم نود سياسي مردمو فريب ميدن
اگه سايتا .... اون وقت هركي هر اخباري كه به ميل خودشه ميسازه و ميده مردم
مثل الان كه جوونا رو فريب ميدن و به تضاهرات تشويقشون ميكنن
منم يكي از مردمم پس بهتره مخصوصا سايتاي سياسي .... بشن كه به راحتي هر
كس و نا كسي ما رو فريب نده
آره شما درست ميفرمايين داريم ميبينيم كه اين حرفا خريدار نداره از اثرات شايعه و فريبهبا سلام
دوست عزیز یه تجدید نظری در تفکراتتون بکنین. اگه کسانی مثل شما تصمیم گیران اصلی یه مملکت باشن احتمالا اون کشور در عرض یک سال یه پسگرد خیلی فجیع میزنه به ماقبل تاریخ. خیلی خنده داره که ما جلوی اطلاع رسانی رو به دلیل جلوگیری از انحراف بگیریم. واقعا خنده داره. بس کنید دیگه الان تو قرن 21 این حرفا خریداری نداره
![]()
كاش هميشه انتخابات بودنخیر دیگه فایده نداره این انتخابات دهم دست از سر ما ورنمیداره این باشگاه از وقتی بحث سیاسی توش راه افتاد دیگه درست بشو نیست همه داغشون تازه میشه نمیتونن جلو خودشون و بگیرن
اصلا این نظر سنجی چه فایده ای داره خوب مسلما 99درصد میگن اشتباه هست.که چی؟چو دانی و پرسی سوالت خطاست![]()
به نظر من وقتشو بیشتر کنن
از اونجایی که برتپیت با آنجلینا زیاد کل کل میکنن منو شماهم چن بار تو تاپیکای مختلف بر حسب اتفاق کل کل کردیم بسیار خرسند میشم از کل کل با شماكاش هميشه انتخابات بود
خيلي حال ميداد هميشه يه موضوع واسه كل كل داشتيم
نظر شما چيه ؟؟؟؟
در این موارد میگن:خيلي خنده داره
يه زموني حضرت علي (ع) را تو محراب شهيد كردن بعد مردم برگشتن گفتن علي نماز هم ميخونده ؟ با يه عوام فريبي معاويه و همين طور هم بقيه ائمه
يه زموني يه عكس از برادر امام خميني (كه مخالف سرسخت امام بود و مردم اطلاع جامع نداشتن) و آقاي بني صدر گرفتن و يه عده را فريب دادن تا به بني صر راي بدن
شهيد بهشتي مظلوم هم يه نمونه ديگه و زياده از اين عوام فريبي ها
اصلا تو زمونه اي كه با يه فيلم نود سياسي مردمو فريب ميدن
اگه سايتا .... اون وقت هركي هر اخباري كه به ميل خودشه ميسازه و ميده مردم
مثل الان كه جوونا رو فريب ميدن و به تضاهرات تشويقشون ميكنن
منم يكي از مردمم پس بهتره مخصوصا سايتاي سياسي .... بشن كه به راحتي هر
كس و نا كسي ما رو فريب نده
نخیر دیگه فایده نداره این انتخابات دهم دست از سر ما ورنمیداره این باشگاه از وقتی بحث سیاسی توش راه افتاد دیگه درست بشو نیست همه داغشون تازه میشه نمیتونن جلو خودشون و بگیرن
اصلا این نظر سنجی چه فایده ای داره خوب مسلما 99درصد میگن اشتباه هست.که چی؟چو دانی و پرسی سوالت خطاست![]()
به نظر من وقتشو بیشتر کنن
با نوع اخلاقیش موافقم برای اینکه کودکان و نوجوانان بسیار زیادی از اینترنت استفاده می کنند و متاسفانه سطح علمی بسیاری از والدین در حدی نیست که بتوانند محدودیت ایجاد کنند (در شبکه)
دوست عزیز شما از کجا می دانید در انجا *****ینگ وجود ندارد ؟با سلام
خب شما که این عقیده رو دارین نمی گین پس چرا توی غرب حتی برای کودکان و نوجوانان هم هیچ گونه ف ی ل ت ر ی ن گ وجود نداره؟ خواهشا نگین اونا حالیشون نیست، مطمئنا قبل از این که ما اصلا بدونیم ف ی ل ت ر کردن سایت ها یعنی چه اونا همه جوانب این قضیه رو در نظر گرفتن. بی دلیل نبوده که اونجا از این خبرا نیست.
طبع و روحیه غربی ها با ما فرق میکنهبا سلام
خب شما که این عقیده رو دارین نمی گین پس چرا توی غرب حتی برای کودکان و نوجوانان هم هیچ گونه ف ی ل ت ر ی ن گ وجود نداره؟ خواهشا نگین اونا حالیشون نیست، مطمئنا قبل از این که ما اصلا بدونیم ف ی ل ت ر کردن سایت ها یعنی چه اونا همه جوانب این قضیه رو در نظر گرفتن. بی دلیل نبوده که اونجا از این خبرا نیست.
از اونجایی که برتپیت با آنجلینا زیاد کل کل میکنن منو شماهم چن بار تو تاپیکای مختلف بر حسب اتفاق کل کل کردیم بسیار خرسند میشم از کل کل با شما
جوجه ای![]()
شوخی کردما به دل نگیری![]()
طبع و روحیه غربی ها با ما فرق میکنه
اول اینکه اگه دقت کنین میبینین که آمار افسردگی و خودکشی تو اروپ خیلی زیاده
فکر میکنین این آمار چرا بالاست؟
دلیلش اینه که اونا زیاد فراتر از بعد مادی نمیرن و وقتی از خواسته های مادیشون خسته میشن به این نتیجه میرسن که دنیا پوچه و خودکشی میکنن
شاید یه دلیلش آزادی بیش از حد باشه
در ضمن اونا هم فهمیدن که باید تو یه مواردی مخصوصا اینترنت بچه هاشون رو کنترل کنن
پس فکر نکنین اونا شعور دارن و خوب رو از بد تشخیص میدن
یه نکته دیگه هم که هست اینه که جو ایران و اروپا زمین تا آسمون بhهم فرق داره
اگه تو ایران فیل ترینگ نباشه اینترنت تبدیل به یه مکان نا امن میشه
البته نه هر فیل ترینگی
منم با فیل ت ر کردن رسانه های خبری شدیدا مخالفم چون واقعا توهین به شعور مردمه
دموکراسی به سبک دکتر چیتا:
قبل از روز اول - قطع sms
روز اول- بستن روزنامه های مخالف
روز دوم- *****ینگ بی سابقه اینترنت (امشب هم که یاهو مسنجر تعطیل شما به برکت وجود پسر پیغمبر!!)
روز سوم- بستن بی بی سی فارسی
روز چهارم- بستن دهن مردم با چسب
روز پنجم- دوختن دهن مردم
.
.
.
عزیزم همینه دیگه ولی فکر کنم تا10روز بعدم smsها قطع باشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نظرتون راجع به وضعیت اینترنت در ایران چیه؟ | گفتگوی آزاد | 5 | |
![]() |