با سلام
با شما موافقم ، حقیقت تلخیه که باید قبولش کرد.
میگن دانشگاه آزاد قزوین توپه و علوم تحقیقات شریفه (!) و... خب باشه این چند تا دانشگاه توپ آزاد با چند تا دانشگاه مادر تخصصی تهران رو می ذاریم هم سطح (!) . بقیه دانشگاهها رو بررسی می کنیم . بایان ببینید از میون درخواستهایی که برای انجام پروژه توی این سایتها آنلاین گذاشته میشه ( مخصوصاً این اخر ترمی )چند درصد مربوط به آزادی ها و چند درصد مربوط به سراسری هاست ؟ ( عرف انجام پروژه اینه که اول ترم گرفته میشه ، تو طول ارم تکمیل میشه آخر ترم تحویل میشه ! اما تو دانشگاه ازاد معمولاٌ همه مراحل در فاز هفته آخر صور ت میگیره ) یه نگاهی به پروژه های فارغ التحصیلی دوستان در مقطع لیسانس آزاد و سراسری بندازید ببینید کدومشون پروژه ترند ؟ تو کلاس خودتون وقتی استاد از یک ساعت بیشتر درس میداد چند نفر میگفتند استاد خسته نبایشد ؟ یا وقتی استاد پروژه میداد داد پند نفر از همکلاسی هاتون در می اومد ( خر خونهای کلاس رو فاکتور بگیرید ) اینجوری میبینید که اکثر دوستان آزادی متاسفانه فقط عنوان لیسانس رو دارند .
به کی بگم من با مهندسهای الکترونیک دانشگاه آزادی مصاحبه کردم (هم خانم هم آقا ) که تعریف فیوز معمولی و ترانس 12 ولت رو نمی دونستند ؟!!!!!؟ در حالیکه با بچه های سراسری مصاحبه کردم حداقل این چیزها رو میدونستند !
حرف برای گفتن زیاده و حقیقت هم تلخه...
شاد باشید