http://www.www.www.iran-eng.ir/show...-میکنند-چیه؟?p=6354004&viewfull=1#post6354004
پ نظر ما هم هیچ .....
بله
ببخشین من متوجه نظرتون نشدم!

فک کردم به حمایت از بقیه بچه ها علیه ایشون گفتی!
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...-میکنند-چیه؟?p=6354004&viewfull=1#post6354004
پ نظر ما هم هیچ .....
بله
ببخشین من متوجه نظرتون نشدم!
فک کردم به حمایت از بقیه بچه ها علیه ایشون گفتی!
ظاهراً هیچ کس با استارتر موافق نبود!
دنیای مجازی دنیای مجازیه، فیسبوک و فروم نداره.
وابستگی ها و اعتیادهاش هم یک جور هستن و نمیتونین خودتون رو گول بزنین.
همونطور که یکی که معتاد فیسبوک بشه چند روز فیلـــترشکنش قطع بشه بهم میریزه، اینجا هم چند روز بهش نرسین، دچار ناراحتی میشین.
در ضمن فکر نکنم در دنیای مجازی بشه چیزی مثل معرفت رو تعریف کرد.
معرفت رو باید در عمل و توی واقعیت دید.
نه فضایی که اکثرا با آرمان ها و ایده آل هاشون زندگی میکنند.
نیازی نیست به 6 ماه فعالیت اینجا، این باشگاه یکی از هزاران فروم ایرانی هست که من هم مدت ها عضو اونا بودم، ولی اینی که شما میگین حکایت مورچه ای هست که داشت توی نعلبکی غرق میشد و فکر میکرد تو بزرگترین اقیانوس دنیا افتاده.
کمی کتب روانشناسی و آسیب های فضای مجازی رو بخونید میبینید که خیلی هاتون به خیلی پدیده هاش معتاد شدین (از قبیل لایک و جلب توجه و دوستی های بی خطرش) ولی مثل هر معتادی باور ندارین معتادین.
مثل این می مونه که شما بگی ماست سیاهه کسی نمیاد باهات موافقت کنه![]()
شماکه با سیاه بودن ماست موافق بودیمثال بجا و رسایی بود !
لایک!
شماکه با سیاه بودن ماست موافق بودی![]()
پس ظاهرا" خودتون مفهوم کامنت خودتون رو متوجه نشدید !
شما خیلی خوش خیالی که فک کردی قصد و نیت این شخص خیر بودهدوستان عزیز! خودتونو ناراحت نکنین! چرا احساسی با قضیه برخورد می کنید؟! چرا سیاه و سفید قضاوت می کنین؟! همتون از جهاتی حق دارین! هم استارتر محترم از دیدگاه روانشناختی درست میگن و هم دوستان دیگه که بر علیه ایشون موضع گرفتن! کمی متعادل برخورد کنید و با هم دوست باشید! اشتباه استارتر این بوده که برای بحثشون مصداق آوردن وگرنه مطمئنا نیت و قصد بدی نداشتن!
من هم به شخصه از فعالیت کاربرانی مانند " پارمهر " خانم و مطالب خوبی که قرار میدن راضی و متشکرم و خدمت ایشون ارادت خاص دارم( اونطوری نیگا نکنینا! جای خواهری عرض کردم!) و هم از کاربران تازه واردی مثل "پرنسس دایانا" به خاطر عضویت تو این باشگاه متشکرم! امیدوارم همتون موفق باشین و با هم دوست باشین و دوست بمونین و از هم چیزهای جدید یاد بگیرین!
( حالت من در حال تایپ این نوشته :
)
من منظورم به حرف استاتر بود که گفته ماست سیاهه و خواسته ملت بیان باش موافقت کنن
حالا شما چی برداشت کردی خدا عالمه![]()
کامنت من رسا بود همون جور که فرمودید مثال کاملا درستی بود برای محکوم کردم کار استارترپیشنهاد میکنم یکبار دیگه کامنت قبلی خودتون رو بخونید .
ممنونم.
کامنت من رسا بود همون جور که فرمودید مثال کاملا درستی بود برای محکوم کردم کار استارتر![]()
پیشنهاد میکنم بازم دو کامنت قبلی خودتون رو با دقت بیشتر مطالعه کنید .
پر واضحه که متن کامنت ارسالی شما اینقدر ابهام داشت که خودتون هم دچار سردرگمی شدینادبیات شما ضعیفه تقصیر بنده نیست
بهتره مطالعتونو بیشتر کنید![]()
پر واضحه که متن کامنت ارسالی شما اینقدر ابهام داشت که خودتون هم دچار سردرگمی شدین
توصیه میکنم کامنت منو یکبار دیگه بخونید تا متوجه بشید .ماکه منظورمونو از اول گفتیم بهتر نیستبه چیزی که نوشتی حالا اعتراف کنی.... توهم موافق محکوم کردن کار استارتری
و اینو با لایک کردنت نشون دادی به همه حالا چرا داری زیرش میزنی خدا عالمه از کسی ترسیدی یا چیز دیگه ایه خدا میدونه
توصیه میکنم کامنت منو یکبار دیگه بخونید تا متوجه بشید .
این اصرار بر اشتباهتون منو یاد پرزیدنت وقت این مملکت میندازه ...
با این روحیه تون توصیه میکنم حتما دور بعدی ریاست جمهوری کاندیدا بشید .
ولی من به شما پیشنهاد میکنم سطح اطلاعاتتونو بالا ببرید![]()
من اندازه اطلاعاتم کامنت میدم ...
و در چند زمینه تخصص دارم که اگه مایل باشید میتونم باهاتون مناظره اطلاعاتی کنم .
خاهشن با دقت مطالعه فرمایید !
مثل این می مونه که شما بگی ماست سیاهه کسی نمیاد باهات موافقت کنه![]()
مطمئنی به گفته هاتیه ضرب المثل کوچیکو متوجه نشدی داداش
![]()
چشم حاجی
فک کنم باید پستای تورو مشق شب کنم!
بازم من یه حرفی زدم و کلی بحث باهاش به وجود اومد!
موندم چیکار کنم اینطوری نشه
ازیه طرف هم نمیتونم نحرفم...
نه اینجوریم نیست
من نظر شخصیمو همون اول گفتم ولی تا حدودی هم با استارتر موافق بودم
اینجا گاهی تاپیکای بی محتوا و فوق العاده تکراری هم هست که وقتی می بینم حس خوبی بهم دست نمیده!
هرچند با دعوت شدن و امتیاز دادن موافقم
ولی به استارتر هم حق میدم
حالا فهمیدی کی برعکس فهمیده ...! جناب تام کروز !
خب این کارشون بد نیست که
شاید کپی باشه ولی ممکنه ما بهشون برخورد نکرده باشیم و واسمون تازگی داشته باشه
تبلیغ هم مشکلی نداره
اگه یه جور دیگه به قضیه نگاه کنیم می تونیم بگیم اونا یه چیز جالب دیدن که دوس دارن بقیه هم ببینن!
من شخصاً خوشحال میشم ببینم همچین چیزی هست
درسته تاپیکای تکراری هم زیاده
اما سخت نگیرین
به امتیازا که حقوق نمیدن!
چسبلطفاً بحث رو ادامه ندید بابا بی خیال!
این حرفم واسه هر دوتونه