ممنون از نظرتون!!ایشالله که هممون مورد رحمت خدا واقع شیم
پیشاپیش خدا همتونو بیامرزه...........
بهتون حق میدم دقیقا همین چیزیه که شما میگین ولی ایشالله همه چی درست میشه...امیدواری بهترین چیزه...حرفم شعار نیست یه تجربه ست...اینو از طرف خواهر بزرگترتون داشته باشینیعنی پایان این زندگی چندش اور
یعنی پایان این زندگی که امروز گوجه هست 1200 فردا میشه 3500 پس فرداش میشه 2500 و روز بعدش میشه 4000تومن
یعنی 4 سال با بدبختی تو دانشگاه درس خوندی و شاگرد اول بودی با معدل بالا اونوقت تو استخدام یه فرد مدرک معادل گرفته و اولیت دیگه همه ما میدونیم چیه او اولیت ها استخدام میشه وباید بیکار باشی..
و....................
خیلی چیز های دیگه...
این چیزا تو ذهن ادما میاد به نظرم بهترین ارزو مرگ هستش...(بحث افسردگی نیست دوستان.. این چیزا دل ادمو میشکونه .بحث ناجوانمردی و بی مروتیه..)نمیدونم چی بگم به خدا...
پاینده باشید
ممنون عاشق این شعر حافظمبنظرم درسته.
منظورش اینه که هر کی عاشق خدا باشه بزرگ ترین آرزوش وصال به حق هست که میسر نمیشه مگر با مرگ.
به قول حافظ که میگه:
"هرگز نمیرد آن که دلش زنده شد به عشق/ثبت است بر جریده عالم دوام ما"
خیلی قشنگ گفتین..ممنون..البته نه اونجاهایی که قرمز کردم...تو دل آدم خالی میشههممون تو زندگی تلاش می کنیم تا به بزرگترین آرزوهامون برسیم مثل پول, رتبه خوب تو کنکور و..... ولی ممکنه دقیقا روزی که به آرزوت می رسی بری زیر تریلی تیکه تیکه بشی. مثلا داری میری رساله دکتری تو دفاع کنی وسط راه با یکی دعوات میشه می کشتت, اون وقت بیست سال درس خوندنت = صفر
مرگ یعنی هرچیزی که به دنبالشی به خودی خود ارزنی نمی ارزه, چون هرلحظه ممکنه از دستش بدی, همه چیزایی که بخاطرشون هرس میخوریم به عالم و آدم بد و بیراه می گیم
مرگ یعنی دنبال چیزی باش که مرگ ازت نگیرتش
چقدر قشنگ بود...مرسییا این جمله افتادم.
همه دوست دارند که به بهشت بروند
ولی هیچکس دوست ندارد که بمیرد.
خدانکنه عزیزم ایشالله هزارسال زنده باشیفعلا وقت زندگیههههههههههههههههههه
اگه قرار باشه همش به مرگ فک کنیم که باید بریم قبرمونو بکنیمو بخوابیم توش.................
مرسی ثمین جان...خداوندا!
نثار دل من امید دیدار توست!
بهار جان من در مرغزار وصال توست!
خواجه عبدالله انصاری
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نظرتون درباره این تصویر چیه؟ | گفتگوی آزاد | 29 | |
![]() |
نظرتون درباره این عکسا چیه؟ | گفتگوی آزاد | 66 | |
![]() |
نظرتون درباره تحریم پایگاه Elsevier چیه؟ | گفتگوی آزاد | 29 | |