محمد پروانه
عضو جدید
منم میرم عضو میشم میشه با مدرک کاردانی برم یا کارشناسیمو ببرم؟؟؟؟؟؟؟؟
این چه ربطی داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه ما تبلیغ می کردیم که اخطار میدادن بمون؟؟؟؟؟![]()
سلام .منم یه سوال داشتم!درسته که میگن کسایی که هنرستان خوندن و بعد رفتن کاردانی خوندن اگه برن آزمون کاردانی به کارشناسی نا پیوسته بدن چون تو مدرکشون به جای مهندسی مینویسه کارشناس, نظام مهندسی قبول نمیکنه و نمیتونن امتحان ارشد بدن؟سلام دوست عزیز
چیزی به نام نظام مهندسی برق نداریم بلکه نظام مهندسی ساختمان میباشد که شامل رشته های عمران معماری برق ومکانیک میباشد که باید به نظام مهندسی ساختمان شهر خودتان رفته وعضو آن شوید
و اگر سه سال از مدرک تحصیلی شما(الکترونیک مخابرات قدرت کنترل)گذشته باشد می توانید با مراجعه به سایت نظام مهندسی وساختمان شهرتان رفته واز زمان ثبت نام تاریخ ازمون ونحوه ثبت نام آگاه شوید
که معمولا آزمون بصورت سراسری می باشد وبا قبولی در آزمون پایه 3 خواهید شد
سلامنه نیازی نیست.فقط کافی سه سال از مدرکتون گذشته باشه.کاری به سابقه کار نداران.فقط شرطش قبولی تو آزمون هست. ضمنا رشته شما که کامپیوتر هست.شامل گروه نظام نمی شه!!!!!
سلامسلام دوست من
گرایش الکترونیک هم میتونه در آزمون نظام مهندسی شرکت کنه. بله من هم عضو نظام مهندسی هستم وباید بگم که رشته من الکترونیک است و تو رشته تاسیسات برقی نظام مهندسی که مربوط به رشته های مهندسی برق میشه پروانه نظام مهندسی گرفته ام.
آزمون نظام مهندسی نیاز چندانی به داشتن تسلط کامل به زبان اگلیسی نداره ولی خوب بلد بودن زبان وتسلط بیشتر بدون شک جاهای دیگه به دردتون میخوره.
اگه خیلی تمایل دارین که سوالات آزمون نظام رو ببینید میتونید ای میل بزنید که براتون بفرستم.
آدرس ای میل :zargham008@gmail.com
سلام
می خواستم بدونم کهگرفتن پروانه نظام مهندسی ربطی به واحدهای پاس شده دانشگاهی داره یا نه ؟ و دانشگاه محل تحصیل ؟
مرسی
سلام کی میدونه شرایط عضویت در نظام مهندسی برق چیه آیا سایتی داره و زمان ثبت نام در نظام مهندسی کی هست![]()
از کجا میشه اطلاعات تکمیلی رو پیدا کرد؟1- اول بايد عضو بشين هر استان جداگانست
2- کتابها رو از خود نظام بگير
3- امتحان رو ثبت نام کن که فرصتش آخر شهريور داره تموم مي شه
چندین سال قبل بحثی در دانشگاه بود که انتقال توزیع حق امضا نداره و دانشجویان به این مسئله اعتراض داشتن، علی الظاهر حق امضا ندارن.سلام
ببخشید من یه سئوال داشتم.
من مهندس برق گرایش شبکه های انتقال و توزیع دارم . من میتونم عضو سازمان نظام مهندسی بشوم؟
تا جایی که من اطلاع دارم مخابرات و کنترل جزو اینها نیستن (البته زیاد مطمئن نیستم)اگر سه سال از مدرک تحصیلی شما(الکترونیک مخابرات قدرت کنترل)گذشته باشد می توانید با مراجعه به سایت نظام مهندسی وساختمان شهرتان رفته واز زمان ثبت نام تاریخ ازمون ونحوه ثبت نام آگاه شوید
پاگه مدرکت الکترونیکه فقط می تونی نظارت بگیری
بعضی از شرکتهای معتبر هم نسبت به ارایه جزوات و کتب و همچنین برگزاری دوره های آموزشی در این زمینه و امتحانات آمادگی اقدام میکنند.با سلام خدمت دوستان
من اسفند 89 در ازمون نظام مهندسی رشته تاسیسات برقی شرکت کردم و منابع معرفی شده نظام مهنسی را هم به خوبی مطالعه کردم اما در بین سوالات یکسری سوال هم هست که در منابع معرفی شده هیچ اطلاعاتی راجب به ان وجود ندارد مانند
اعلام حریق - اطلاعات سیم کشی شبکه های کامپیوتری - و غیره
می خواستم ببینم دوستان کسی منابع خوبی برای اینجور سوالات سراغ داره ممنون می شم اینم بگم که کتایب مربوط به مجموعه سوالای سالهای پیش هست که خیلی مختصر در بعضی از این ضمینه ها توضیح داده ولی کامل نیست
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نظام مهندسی | الکترونیک | 1 | |
R | سازمان نظام مهندسي | الکترونیک | 13 | |
A | کاربرد مهندسی برق الکترونیک | الکترونیک | 11 | |
F | بچه های ترم بالایی مهندسی برق لطفا راهنماییم کنید! | الکترونیک | 53 | |
F | راهنمایی میخوام چون تازه مهندسی الکترونیک قبول شدم | الکترونیک | 4 |