نصب سی دی adsl

na_jam

عضو جدید
سلام
چگونه سی دی adslرو روی کامپیوتر خونه نصب کنم . من به adsl وصلم اما نیازبه راه اندازی و نصب سی دیش هست.
لطفا راهنمایی کنید:gol:

ham31

عضو جدید
سلام
چگونه سی دی adslرو روی کامپیوتر خونه نصب کنم . من به adsl وصلم اما نیازبه راه اندازی و نصب سی دیش هست.
سلام.اولين بار من كه ميخواستم نصب كنم هركاري كردم نشد چون بايد يه سري عدد وارد ميكردم كه اون شركتي كه بهم اي دي اس ال ميداد بلد بود اولين بارو من دادم بيرون نصب كردن نصب كه نيست تنظيم مودمه.وقتي تنظيم كردن ديگه هيچ وقت نياز به نصب نيست.البته مدم من دي لينكه.

MaSoUd-5

عضو جدید
اگه کارت شبکه داشته باشید احتیاج به نصب Cd ندارید

اون CD به احتمال زیاد درایور روتر یا مودم برای استفاده از طریق USB هستش

از چه شرکتی خدمات میگیرید؟چرا زنگ نمیزنید پشتیبانیش؟اونا خوب راهنماییتون میکنند

na_jam

عضو جدید
اگه کارت شبکه داشته باشید احتیاج به نصب Cd ندارید

اون CD به احتمال زیاد درایور روتر یا مودم برای استفاده از طریق USB هستش

از چه شرکتی خدمات میگیرید؟چرا زنگ نمیزنید پشتیبانیش؟اونا خوب راهنماییتون میکنند

سلام من ip رو هم وارد کردم اما علامت کانکت شدن در پایین صفحه ویندوزم نیومد، چرا ؟

daneial

عضو جدید
سلام
سلام
به احتمال زیاد شما مدل مودم رواشتباه تعریف کردین. برای حل این مشکل این مودمی رو که نصب کردین روحذف کنین وقتی کامپیوترتون روشن میشه اگه از قبل مودمتون روشن باشه خودش بصورت اتوماتیک add new hardware باز میشه سی دی رو بذارید و مراحل نصب رو دنبال کنید ولی دقت کنید که مدل مودمتون رو حتما درست تعریف کنید (روی مودم نوشته چه مدلیه). بعد به قسمت network coonection بروید و Local area connection که به صورت اتوماتیک ساخته شده رو Enable کنید. ناگفته نباشه که نصب مودم واسه استفاهده از طریق USB هستو اگه ماردبورد شما LAN رو پشتیبانی می کنه از کابل شبکه استفاده کنید و نیازی به نصب نیست. اگه علامت connection ظاهر نشد به قسمت network connection برین.
بدون کدهای DNS هم میشه وصل شد فکر نکنم بخاطر دهای DNS باشه.
اگه بازم سوالی بود در خدمتم.